İçeriğe Yönlendir

Lastik Tamir Spreyi Gerçekten İşe Yariyor Mu?

ŞÜKRÜ GÖK

Recommended Posts

ŞÜKRÜ GÖK

İYİ GÜNLER LASTİK TAMİR SPREYİ KULLANAN VAR MI BEN SİMİT TÜP TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU SPREY İŞE YARIYORSA TAKTIRACAĞIM BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMCI OLSUN SEVİNİRİM. ALLAH'a EMANET OLUN.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

İYİ GÜNLER LASTİK TAMİR SPREYİ KULLANAN VAR MI BEN SİMİT TÜP TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU SPREY İŞE YARIYORSA TAKTIRACAĞIM BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMCI OLSUN SEVİNİRİM. ALLAH'a EMANET OLUN.

Şükrü bey foruma hoşgeldiniz.

Spreyi birdefa kullandık 15 psı hava basıyor. İş gördü.

Mesajlarımızın tamamını büyük harfle yazmıyoruz.

Keyifli forumlar.

Saygılarımla.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

Bende aldım ama deneme fırsatı olmadı.

Şükrü bey foruma hoşgeldiniz.
Spreyi birdefa kullandık 15 psı hava basıyor. İş gördü.
Mesajlarımızın tamamını büyük harfle yazmıyoruz.
Keyifli forumlar.
Saygılarımla.

Mehmet abi peki kaç dk  15 psı hava ile durabiliyor?Belli bir süre sonra iniyor galiba.

Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi

Yıllardır kullanmaktayim, lastikte ağır hasar kaynaklı hava inmesi olmadığı sürece cok işe yarıyor, büyük çivi ya da vida batması durumlarinin da üstesinden geliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bende aldım ama deneme fırsatı olmadı.

Mehmet abi peki kaç dk 15 psı hava ile durabiliyor?Belli bir süre sonra iniyor galiba.

Biz lastikçiye gittik evden 4-5 km o kadar.
Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

Lastiğin yapısına zarar veriyor mu peki ? Birkaç yerde lastiğin yapısını bozdugunu okumustum.

Yorum bağlantısı

yapısını bozmuyor da, lastikçiye sormuştum,lastikçi iyi bi sövüyormuş :) çünkü o sprey sıkılmış lastikte içten yama yapamıyor.iyice yıkayıp temizlemesi,kurutması sonra da yama yapması gerekiyormuş :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Bir daha inmiyor, tabiki yırtığın büyüklüğüne bağlı, hatta ben patlak lastiğe sıktım sonra benzinci de hava bastım hala kullanıyorum. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Balans sorunu yaratiyor diye okumustum ben de. Sonrasinda mutlaka spreyi temizleyip yama yaptirip balans kontrolu yaptirmakta fayda var

Yorum bağlantısı

Balans oluşturan, sıvının içerde oluşturduğu top şeklindeki ağırlık.

Evet abi ben de onu kastetmistim. Orada ek bir ağırlık yaptığindan dolayi lastigin ağırlık dağılımı bozuluyor :)

Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi

Bu tarz spreyleri ilk fırsatta lastikciye gidene kadar idare edecek ve yolda kalmanızı engelleyecek çözümler olarak düşünmelisiniz, sizi lastiginizi tamir ettirmekten kurtarmaz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

Bunu yaptiktan sonra yamali lastik kullanmayin yenisini alin mumkunse zaten

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bunu yaptiktan sonra yamali lastik kullanmayin yenisini alin mumkunse zaten

Neden?
Yorum bağlantısı
Safak Acar
(düzenlendi)

Bu meret geçenler de bim e gelmişti iki tane aldım araçların bagajına koydum birertane fiyatıda indirimliydi 6-7 tl di :D

Şuana kadar çok şükür kullanmak nasip olmadı, ancak ani durumlarda yarılma olmadığı sürece, lastikçiye gidene kadar idare eder diye düşünüyorum.

En azından lastiğin üstünde gitmez jant..

tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

Neden?

abi yamali lastik Allah korusun daha kotu seylere sebebiyet verebilir lastigi degistiririm ben olsam icimde kalmasin o korku skinti diye
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

abi yamali lastik Allah korusun daha kotu seylere sebebiyet verebilir lastigi degistiririm ben olsam icimde kalmasin o korku skinti diye

Yamadan kasıt çivi vida her neyse onun girdiği yerde oluşan küçük deliği kapatmak.

Yoksa yırtık lastiği tamir edip gezmek tabiki çok tehlikeli.

Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

Yamadan kasıt çivi vida her neyse onun girdiği yerde oluşan küçük deliği kapatmak.

Yoksa yırtık lastiği tamir edip gezmek tabiki çok tehlikeli.

aynen oyle abi nokta kadardan birsey olmazda koca deliklere yariklara yapa yapmak akil kari degil
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

aynen oyle abi nokta kadardan birsey olmazda koca deliklere yariklara yapa yapmak akil kari degil

Aynen. Balon bile risk.
Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

Aynen. Balon bile risk.

balon benim lastik ebatlarinda cok raslanan bi skinti Allaha sukur 1 senedir birsey yok sert hamur bide 50 yanak var
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

205-50-17 benim lastik. 2 yıl 40 bin oldu galiba. Yumuşak lastik. Şükür sıkıntı yok. İnşallah olmazda :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bir daha inmiyor, tabiki yırtığın büyüklüğüne bağlı, hatta ben patlak lastiğe sıktım sonra benzinci de hava bastım hala kullanıyorum. :)

şaka dimi bu?

Yorum bağlantısı
Ramazan Karaçolak

Bende 2 defa eski araçlarımda kullndım.Birisini clio'da sabah bir baktım,lastik komple inmiş.ilk sprey tüpümü kullanmıştım ve sonrasında hemen lastikçiye gidip tamir edildi.

İkinci seferde Broadway aracımda kullandım,ondada işimi gördü.En yakın lastik tamir yerine ulaşmıştım.

Tavsiye edilir.Şu an C-Max 'in bagajında 2 adet beklemekte,Allah kullandırtmak nasip etmesin. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Mondeo'da simit tank var, o yüzden stepne bagajda ve çok büyük sinir bozucu :angry: bagaj ölüyor.

Bu tamir kiti şehir dışında işe yarıyor mu ? Mesela focusta kışın bir çukura girmiştim, vurmuştum diyelim, 100 km hızla.

Ben durana kadar sağ ön lastik yere yapışmıştı, böyle bir durumda, yani tamamen yere yapışmış lastiği doldurup arabayı yürütebilir mi?

Buna imkan vermediğim için stepne taşıyorum. Çünkü o çukurda lastik öyle bir yarılmış ki tamir olmadı, delikten serçe parmak giriyordu :)

Sonuç: Tamir kiti kurtarır mı, yoksa illa ki stepne mi?

Stepne ise; ince stepne alacağım ama çok pahalı, değer mi sizce ?

(Sırf bu bagaj sorunu yüzünden dizele geçmek istiyorum)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...