İçeriğe Yönlendir

Ford Connect Için Ses Sistemi Yardımı...


İbrahimcan Gökalp

Recommended Posts

İbrahimcan Gökalp

Merhaba arkadaşlar gecen gün Pioneer deh-uı3650ı Teyp aldım. Teyp cok güzel mitrax özelliği falan cok hoş.

http://www.pioneer.com.au/au/products/22/121/61/DEH-X3650UI/specs.html

Tek sorunum suan connectimden cok iyi ses alamıyorum azda olsa midle beraber bas alamıyorum. aynı teyp arkadsımn golfune aldık hoperlorler onun orjinal bende arka rafta iki 10cm jamesson hop + ikitane de oval jamesson hop var e tabi on kapıda iki tane 10cm ve arka cam altı iki tane var 6cm bunları nasıl baglamalıyım ki güzel ses alayım?

bilmiyorum varmıdır ama kucuk amfi varmıdır piyasada şöle el yapımı gibi sesi arttirsın biraz temiz tok bi ses versin?

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Bende yakın zamanda aracıma ses sistemi yapmak için araştırmalarda bulundum, teybinizin sub ve rear çıkışı var, bir kere o kadar hoparlörden ziyade 2 veya 4 hoparlör ile kalite ses almaya çalışın, sub çıkışıyla ufak bir anfi bas ekleseniz mesela ses biraz tatlanır. 5 kanal bir anfi ile 4 hoparlör 1 bass çalıştırır iyide ses alırsınız. Bence hoparlörleri biraz daha kaliteliler ile değiştirip sayılarını azaltmakta fayda var.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
İbrahimcan Gökalp

Hocam.dediginz gibi yaptik sadece arka 10cm ler ve on kompenantlar duruyor onlere jameson 13cm ve tiz taktim cam yanlarina dista suan guzel temiz sesim var ama bas hic mi hic yok. Hani boyle kucuk bi bas amfisi ve kucuk bi subwoofer bulmazmiyiz?

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur
(düzenlendi)

Aynen öyle bir tane ufak bass, JBL olur Pioneer olur 140-150 lira izmirde, hatta kutusu dandikler daha da ucuz, bir de ufak bir anfi ile toplamda 200-250 arası maliyetle ses toplanabilir. Tabi hoparlörlerin anfisiz çalışır bu durumda. İkinci seçenek ise düzgün bir anfi ile (4 yada 5 kanal) hoparlörlerini de anfiye bağlarsın gayet güçlü olur..

 

Ben çok şükür bitirdim.. Tabi ben de bittim toplayana kadar :)

tarihinde Sarp D. Uygur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...