Murat Kırçal 13 Mayıs 2014 Paylaş 13 Mayıs 2014 Arkadaşlar geçenlerde başıma şöyle bir olay geldi ve paylaşmak istedim.Aracım rampalarda kesiliyordu.Yakıt iki katına çıkmıştı.Aklıma hava filtresi geldi.Aldım değiştirecem baktım arabanın hava filtresi hortumu yırtılmış.o yırtıkla baya bir gezmişiniz. Allah'a çok şükür motorda ve turboya zarar vermemiş.Hortum değişti ve sorun ortadan kalktı.Canavar oldu gene yakıt düzeldi. Kesinlikle hava hortumuna ve hava filtresine kesinlikle dikkat etmeliyiz.. 2 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 13 Mayıs 2014 Paylaş 13 Mayıs 2014 Araçta anormal bir durum sezildiğinde anında,rutin olarak ise her hafta motor kaputu açılıp ;Hortumlar(yağlanma ,yırtık delik,kelepçe gevşekliği),yağ,fren -direksiyon hidrolik seviyesi vs kontrolleri yapılmalı Yada bana göre yapılmalı diyelim ona 3 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 13 Mayıs 2014 Paylaş 13 Mayıs 2014 umarım uzun bir süre olmamıştır da aracınız çok toz çekmemiştir . ben de haftada en az haftada bir kaputu açıp bir bakınırım Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 13 Mayıs 2014 Paylaş 13 Mayıs 2014 (düzenlendi) daha arabanın kaputunun nereden ve nasıl açılacağını bilmeyen arkadaşlar var. ha, bilmemek değil de, öğrenmeye gerek görmemeleri enteresan. hiç merak etmez mi insan Evet malesef... her kullanıcı en azından kullanım kılavuzundaki uyarıları dikkate alıp uygulayacak kadar ilgili olmalı aracıyla 13 Mayıs 2014 tarihinde Abdurrahman Balaban tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 13 Mayıs 2014 Paylaş 13 Mayıs 2014 özellikle filtre aksamlarında kesinlikle orjinal filtre kullanılmalı http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/256440-orjinal-hava-filtresi/ Yorum bağlantısı
Murat Kırçal 20 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2014 (düzenlendi) umarım uzun bir süre olmamıştır da aracınız çok toz çekmemiştir . ben de haftada en az haftada bir kaputu açıp bir bakınırım yok yırtılan yer devamlı kapalı kalmış Allah'dan değilse turbo turbo olurdu..Ama gene şunu söylemek isterimki araç 207340 km motorun maşallahı var 100000 deki araç gibi. Ford her zaman için her yönüyle araba.. 20 Mayıs 2014 tarihinde Murat Kırçal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts