Birkan Akargündüz 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 Arkadaşlar araç sevdiğim bir arkadaşımın aracı . 2000 Ambiente Henuz 103.000 Km de. Boya darbe değişen hiçbirşeyi yok ... Araca yolcu tarafından su geliyor taban su içinde bu son yağan yağmurlarda oldu . Bir araştırmaya girdik ki. Yazık oldu desek yeri var arkadaş arabadan soğudu... 1 Yorum bağlantısı
Muzaffer Mazak 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 Geçmiş olsun arabada çok iş var yapılacak. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 Geçmiş olsun. Aynısının benzeri (laciverti) sunroof yüzünden yaşadım Yaklaşık 500 lira masrafım olmuştu. şimdi sıkıntı yok çok şükür.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/248739-trakyalı-c-max/?p=2186231 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/248739-trakyalı-c-max/?p=2187253 Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 sol camın alt kısmından su geliyor büyük ihtimalle plastiğin altında ki kapak kırılmış gibi. aynı olay benin 2002 focus ta başıma gelmişti. allahtan ben ucuz atlattım. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 polen filtre kapağına bakın bide cama bakın derim cam silikon u kendini salabiliyor Yorum bağlantısı
Recep Güney 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 Allah sabır versin sahibine ne diyim... Yorum bağlantısı
Birkan Akargündüz 14 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2014 Keremcim cim senin ki daha sakatmış kardesim yahu büyük gecmis olsun .Ama burada önemli olan doğru teşhisi koymak . Yoksa yandı gülüm keten helva. Uğraş uğraş tekrar uğraş şimdi bekliyorum kalorifer peteğinin olduğu bölümde sökülecek bakalım oralardan bir yerlerden geliyor. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 Geçmiş olsun. Aynısının benzeri (laciverti) sunroof yüzünden yaşadım Yaklaşık 500 lira masrafım olmuştu. şimdi sıkıntı yok çok şükür.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/248739-trakyalı-c-max/?p=2186231 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/248739-trakyalı-c-max/?p=2187253 geçmiş olsun birkan, sorunsuz bir şekilde toplanır inşallah. yapanlara sordunmu hiç tahliye borularının tıkanmaması için yapacagımız bişey varmıymış ? Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 Başlıkla içerik arasında bi bağ kuramadım ? Fakat arkadaşın çok övünüyordu da başına bu mu geldi ? Yorum bağlantısı
Birkan Akargündüz 14 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2014 Süleyman abi. En son oraya kadar geldik dedik daha fazla sökmeyelim belki buluruz dısarıdan yeniden suladık su yine gliyor ama kaloriferin olduğu yeri sökmeden yine bulamıyoyoruz. Şimdi az sonra paydos edeceğim . Gideceğim bakacağım bakalım ne durumdayız. Araç benim çok yakın bir arkadasımın en el ayak oldum bizim ustaya götürdüm. Bakacağım paylasacağız gelismeleri sorarım ustaya .Bakalım neler yapmalıymısız ya inanmayacaksın . Ön gö ğüs izalasyon içinde kurumus kelebek çıktı yahu ... Tahliye yerilerine bu gibi seylerin girmesi an meselesi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 O kadar niye söküldü araç.İlk bakılacak yer polen filtresinin olduğu kısımdı. Ön camın sağ kısmı ile polen filtre kapağı tam kapınıyor mu o kısma bakın. 2 Yorum bağlantısı
Birkan Akargündüz 14 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2014 Başlıkla içerik arasında bi bağ kuramadım ? Fakat arkadaşın çok övünüyordu da başına bu mu geldi ? Herkes aracı ile övünür. Sen övünmeyen gördün mü? İstediği kadar temiz olsun istediği kadar orjinal olsun su yolunu bulursa hiçbirseyin anlamı yok gördüğün gibi. Bu arada baslık ile içerik arasında bağlantı kuranları hepsi cevapladı. Gayet iyi algılandı diye umuyorum. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 Herkes aracı ile övünür. Sen övünmeyen gördün mü? İstediği kadar temiz olsun istediği kadar orjinal olsun su yolunu bulursa hiçbirseyin anlamı yok gördüğün gibi. Bu arada baslık ile içerik arasında bağlantı kuranları hepsi cevapladı. Gayet iyi algılandı diye umuyorum. Hmmm o zaman gülme komşuna gelir başına diyelim Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 O kadar niye söküldü araç.İlk bakılacak yer polen filtresinin olduğu kısımdı. Sağ cam ile polen filtre kapağı tam kapınıyor mu o kısma bakın.Kurutmak için yine okadar sökülecekti zaten Yorum bağlantısı
Tahir İlter 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 Kurutmak için yine okadar sökülecekti zaten Kerem taban halısı ıslanmış ama ön gögüs sökülmüş. Su sağ tarafa oturduğunda sağ bileğine denk gelen hizadan gelir. Bunun dışında bir yeri ıslatmaz. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 Suyun geldiği bölgeyi işaretledim, doğru mu ? Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 geçmiş olsun birkan, sorunsuz bir şekilde toplanır inşallah. yapanlara sordunmu hiç tahliye borularının tıkanmaması için yapacagımız bişey varmıymış ? Abim, yapanlar kaportacı. Açıkça onlarda tıkanmaması için ne yapılır bilmiyor.. Ama telle yada tazyikli hava ile kesin temizlenmez. Ondan eminim. Ne olabilir. 6 ayda bir az basınçsız hava olabilir. Kanala su döküp, çamurluklardan aktığından emin olunabilir vs.. Zaten benim olayım kir vs den tıkanma değil. 10 yıldır soğuk sıcak, genleşme vs plastik ek yerlerinden gevşemiş iyice. Sık aralıklarla kontrol şart yani. Yada bu işin ehli yerler varsa senede 1 bakım.. Yorum bağlantısı
Birkan Akargündüz 14 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2014 Kerem taban halısı ıslanmış ama ön gögüs sökülmüş. Su sağ tarafa oturduğunda sağ bileğine denk gelen hizadan gelir. Bunun dışında bir yeri ıslatmaz. Tahir sende haklısın polen fitresinin arkasına gecemiyorsun. Yani suyu döküyorsun ama şıkır şıkır bir sey yok . orayı gözle göremiyorsun sonra bakıyorsun ki. Dolmaya baslıyor. Onun için biraz daha içeri gireceğiz . Çünkü söyle bir durumda söz konusu taban sacı oluklu olduğu için arkaya gitmis durumda azda olsa arkada ıslanmalar var. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 Kerem taban halısı ıslanmış ama ön gögüs sökülmüş. Su sağ tarafa oturduğunda sağ bileğine denk gelen hizadan gelir. Bunun dışında bir yeri ıslatmaz.Sanırsam kaynağından emin olunmadığı için konsol dahil sökülmüş.. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 Sanırsam kaynağından emin olunmadığı için konsol dahil sökülmüş.. Tahir sende haklısın polen fitresinin arkasına gecemiyorsun. Yani suyu döküyorsun ama şıkır şıkır bir sey yok . orayı gözle göremiyorsun sonra bakıyorsun ki. Dolmaya baslıyor. Onun için biraz daha içeri gireceğiz . Çünkü söyle bir durumda söz konusu taban sacı oluklu olduğu için arkaya gitmis durumda azda olsa arkada ıslanmalar var. Geçmiş olsun. Bence ön gögüs boşuna sökülmüş,tabi eğer su kaynağını bulmak için söküldüyse. Burada Focus 1 kullananların %80 nin başına gelmiştir bu durum. Çaresi cam ile polen filtre kapağının arasına cam silikonu sıkmak veya o kapağı komple değiştirmek. Forumda akıllı vida ile kapağı sabitleyip çözüm bulanlarda vardı. 1 Yorum bağlantısı
Birkan Akargündüz 14 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2014 Ama sunu kesinlesti su polen filtresi tarafına dısarıdan su döktüğümüzde geliyor. Yani camlardan felan yada baska bir yerden değil .. İkinci bir teşhis ise kalorifer sökülecek . ondan sonra bakılacak Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 Sıkıntıya gerek yok. Kronik sıkıntı ve çözümü kolay. Polen filtresi tarafındaki plastik parça cama camcı tarafından silikonla yapıştırılacak. İşlem tamam. Yönetici arkadaşlar linki eklerse sevinirim. Benim arabada çözmüştük. Yorum bağlantısı
Birkan Akargündüz 14 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2014 Hı birde zaten bahsetmis olduğunu aksam yaptı kurumaya cekti. Sunu söyledi bana suanda bunu ben sabitledim etrafına sikilonladım ama kurusun yeniden sulayacağım eğer kesilirse sorun burada dedi ama yok hala devam ederse bu kaloriferde inecek dedi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts