Mehmet Eren 15 Mayıs 2014 Paylaş 15 Mayıs 2014 Bilen var mı mk2 mondeya citroen c4 16" demir jant nasıl olur? Şu ilandakileri alsam nasıl olur? Sac jantlardan birisi şekil olarak farklı gibi, balans sorunu falan olurmuki Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 15 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-16-inc-4x108-jant-lastik-takimi-164229252/detay/ Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 15 Mayıs 2014 Paylaş 15 Mayıs 2014 Lastiklerin durumu iyi ise tercih sizin .. Keşke ebatları aynı olsaydı hepsinin .. Ama lastikleri bir süre kullanıp sonra kışlık lastik takabilirsiniz ... Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 15 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2014 Lastikler fena degil gibi, boyutlarda hemen hemen ayni, onler biraz daha dar yani surtme yapmamasi açısından iyi gibi ama benim kafamı kurcalayan acaba o farklı görünümde olan tek jant balan yapar mı? Ağırlıkları diğer üçünden farklıysa sorun olur mu acaba? Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 15 Mayıs 2014 Paylaş 15 Mayıs 2014 (düzenlendi) tanesi 130 liraya kumho vs. var gidin onlardan alın 4 tane. Lastik bu maceraya girilmez... 15 Mayıs 2014 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 15 Mayıs 2014 Paylaş 15 Mayıs 2014 Citroen jantı ford'a olmaz sorun yaşarsınız. Bijon aralıkları aynı ama et değeri farklıdır, jant dışa çıkık durur, lastik sürter, gezme yapabilir,balans yapabilir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 15 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2014 Citroen jantı ford'a olmaz sorun yaşarsınız. Bijon aralıkları aynı ama et değeri farklıdır, jant dışa çıkık durur, lastik sürter, gezme yapabilir,balans yapabilir. et değerlerini nasıl öğrenecez.. ben en iyisi stepneye bakayım bizimkilerin değerlerini tespit edip satıcıyı ziyaret ettiktiğimde o jantların değerlerine de bir bakayım. Eğer büyük bir fark çıkmazsa almayı düşünüyorum çünkü bu paraya iyi. en azından lastikler gayet iyi. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 15 Mayıs 2014 Paylaş 15 Mayıs 2014 (düzenlendi) et değerlerini nasıl öğrenecez.. ben en iyisi stepneye bakayım bizimkilerin değerlerini tespit edip satıcıyı ziyaret ettiktiğimde o jantların değerlerine de bir bakayım. Eğer büyük bir fark çıkmazsa almayı düşünüyorum çünkü bu paraya iyi. en azından lastikler gayet iyi. Sadece diş derinliği lastiklerin iyi olduğunu göstermez. Yatmış lastik yada tarihi eski ise yine alınmaz. Araçtaki en önemli parçadır 4 adet lastik.Hayatınız 4 avuç büyüklüğündeki lastik tabanı ile yola bağlıdır. Çıkan lastik bilindik birinden alınmıyorsa kesinlikle bakılmaz... 15 Mayıs 2014 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 15 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2014 Teşekkürler. Benim şu anki lastiklerim baya berbat da o nedenle doğru düzgün lastik alana kadar idare etmesi açısından baktım ben bunlara. Keşke finansman sorunu olmasa da yep yeni lastikleri takabilsek. Memurluk zor... Yorum bağlantısı
Onur Bulut 15 Mayıs 2014 Paylaş 15 Mayıs 2014 Sadece diş derinliği lastiklerin iyi olduğunu göstermez. Yatmış lastik yada tarihi eski ise yine alınmaz. Araçtaki en önemli parçadır 4 adet lastik.Hayatınız 4 avuç büyüklüğündeki lastik tabanı ile yola bağlıdır. Çıkan lastik bilindik birinden alınmıyorsa kesinlikle bakılmaz... +1000 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 15 Mayıs 2014 Paylaş 15 Mayıs 2014 Teşekkürler. Benim şu anki lastiklerim baya berbat da o nedenle doğru düzgün lastik alana kadar idare etmesi açısından baktım ben bunlara. Keşke finansman sorunu olmasa da yep yeni lastikleri takabilsek. Memurluk zor... 2000 model mondeoda yanlış hatırlamıyorsam 15 jant yokmuydu ? 15 yada 16 lastikler 150 tl ila 180 tl arasında kliksa,hepsiburada 6 taksite veriyorlar. gerekirse 1 ay çok az kullanın taksitle yeni alın. En kötüsüde olsa yeni lastik her zaman iyidir. Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 16 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2014 Bende 14 var, dediğiniz gibi yapacağım. 185 65 r14 hadi bakalım hayırlısı Yorum bağlantısı
Recommended Posts