Hasan Yılmaz Konya 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 aracımda 2 haftadır sertleşme, titreme, zırıltı gibi sorunlar başladı. boşta yada giderken debriyaja hafif bastığımda ayağıma baya bi titreşim geliyor. bir arkadaşım 1 aya kadar volant gider dedi. 1 sene önce baskı balata değiştirmiştim. sizce onadan olabilirmi. ayrıca motor stop ederken aracı çok sallıyor. volant tan olabilirmi ? forumdan gördüğüm kadarıyla motor kulağı yada şanzuman alt takozu olabilir diyenlerde var. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Volant genelde ses yaparak belirti gösteriyor diye biliyorum. Bahsettiğiniz durumlar motor veya şanzıman kulağı olabilir. Yorum bağlantısı
Emrullah Güler 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 sizin aracınızın muhtemelen volantı arzalanmıi ve bu yüzden araç titreme ve ses yapıyor bu volantların oynar göbek olması Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Volant, baskı balata ve bilya değişecek büyük ihtimalle, gerçi bir sene önce baskı balata değişmişsiniz ama volant değişirken takım değişmesi gerekiyor yoksa kalkışlarda titreme yaşarsınız. Öncelikle motor kulağını söktürüp kontrol ettirin değilse yazdıklarım geçerlidir çünkü aynısını ben yaptırdım geçen yıl..... 1 Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya 21 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2014 Volant, baskı balata ve bilya değişecek büyük ihtimalle, gerçi bir sene önce baskı balata değişmişsiniz ama volant değişirken takım değişmesi gerekiyor yoksa kalkışlarda titreme yaşarsınız. Öncelikle motor kulağını söktürüp kontrol ettirin değilse yazdıklarım geçerlidir çünkü aynısını ben yaptırdım geçen yıl..... motor kulağının sağlam olduğunu bakarak gözle dışardan anlamak mümkün mü acaba? hangi ustaya sorsam 2sn. bakıp "sağlam sağlam" diyor. anlamak bu kadar kolaymı acaba merak ettim Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Bana da saglam saglam dediler ama volant ve digerlerini degistirdikten sonra takozda da problem çıktı. Basit bir işlem iki vidasi var söktürüp baktirin öncelikle. .... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Birçok usta ezbere konuşuyor..siz ezberi iyi olmayan bir usta bulun Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts