Gökmen Abik 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Selam arkadaslar. 2011 fiesta titanium aracimda muzik sesini biraz acinca kapi iclerinden titresim sesleri geliyor. Bas seslerde cok rahatsiz etmeye basladi daha once boyle bir problem yoktu. Nasil bir cozum bulabilirim? Yorum bağlantısı
Barış Çetin 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 merhaba müzik sistemleri ile uğraşı veren yerlerde kapı izolasyonu yapılmakta kesin çözüm olacaktır . Yorum bağlantısı
Ekin Güney 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Hoparlörlerde sıkıntı olabilir veya sesin tam olarak nerden geldiğini tespit etmeye çalışın.Ses izolasyonu yaptırırsanızda çözülebilir. Benim aracım model aynı değil fakat aynı sorun bendede vardı sesi açtığım cam düğmeleri titremesinden kaynaklı patlak bass sesi tarzı ses geliyordu söküp taktım düzelmişti. Yorum bağlantısı
Onur Bulut 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Nasıl bir ses geliyor.? Teypten bass seviyesini kısın birde. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Klasik Ford sesleri. Ya alışacaksınız yada komple kapı yüzlerini söküp izolasyon yapacaksınız.. Yorum bağlantısı
Alkım Hoşgör 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Hoperlör arızalı olabilir, hoperlör yada kapı iç döşemesini tutan klips/vidalarda bir problem olabilir, kablolarla alakalı bir sorun olabilir. En güzeli sökülüp kontrol edilmeli toplanırkende izolasyon yaparak kapatılmalı. Yorum bağlantısı
Gökmen Abik 22 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2014 Su an sesin yoğun bir bölümünü arka hoparlörlere verdim bas ses duzeyinide biraz kistim igrenc sesler gelmiyor ama tabi muzik kaliteside yerlerde surunmeye başladı. Hafta sonu baktiricam umarim sorun cozebilecek biyer bulurum tesekkurler ilginiz icin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts