İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Ertan Çabuk

Zamanlama manidar oldu benim için,aç aç ne yazılır bilemedim  :biggrin:

Çok Güzel, Afiyet Olsun de :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Zamanlama manidar oldu benim için,aç aç ne yazılır bilemedim  :biggrin:

LCW doyurmadı mı  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Çok Güzel, Afiyet Olsun de :D

Boğazım düğümlendi  :biggrin:

LCW doyurmadı mı  :biggrin:

Karıştırma orayı  :biggrin:

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Tok'um ilgimi çekmedi :biggrin:

Inandırıcı gelmedi nedense

52b8d4c7ddcc61c44ad6b9e69fc87ceb.jpg

tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Yahu kızanlar,yapmayın büle şeyler,daha ülen yemeği yemedik be yaaaa..  :shok:  :shok:  :shok:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

Ben çorbayı ictim kalktım ana yemeğe de daha var garip bir haldeyim fotolara bakarken :D

Sayın zeki19 olmuyor böyle illa Giresun'a giderken Corum a uğra diyorsunuz ;)

tarihinde K&#246ksal Yılmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yaşar Genç

köyde yaşayan bekar bir öğretmen olarak bogazından makarna ve patates türevlerinden başka bişe girmeyen insana gösterilecek resimmi bu abi ya :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Olmadı hocam şimdi. Yalnızca foto ile olur mu; Telafi edin derim.

adres alıyım  :crazy:  :koskos:

bi de isim versinler Aydınım. Kim yaptı bunu.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman

Zekeriya Bey,

Önce aşağıdaki konuya bir göz atın. Daha sonra görüşelim. Hatta burayı oraya..  ;)

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/243729-en-g%C3%BCzel-et-yemekleri/

Kerem bey 169 sayfa,da varmış et yemekleri adı altında açıldığı için evde ve lokanta da yapılan yemekler tarifleri olarak ilk sayfada,dan 50 sayfa,ya kadar baktım göremediğim için  kuzu cevirme ile et yemekleri kendi gurubunda ayrıldıgı için açmıştım en azından göze çarptıgı için hatırlanır diye Lütfen bir ard niyet aramayın kusurum varsa özür dilerim , Gercektende çok çok farklı bir lezzet her sene olmazsada 2- 3 senede bir çiflikte kendimiz yaparız kimsenin hakkına girmeden lezzet kokusu ve göz hakkından dolayı . lokanta veya restorantlarda kesilen kurbanın hangi şartlarda kesildiğini ne eti oldugunu bilmeden çoğumuz yemişizdir kendin islami şartlara uygun şekilde kestitiğin kurbanın eti çok başkadır 

Yorum bağlantısı

Kerem bey 169 sayfa,da varmış et yemekleri adı altında açıldığı için evde ve lokanta da yapılan yemekler tarifleri olarak ilk sayfada,dan 50 sayfa,ya kadar baktım göremediğim için  kuzu cevirme ile et yemekleri kendi gurubunda ayrıldıgı için açmıştım en azından göze çarptıgı için hatırlanır diye Lütfen bir ard niyet aramayın kusurum varsa özür dilerim , Gercektende çok çok farklı bir lezzet her sene olmazsada 2- 3 senede bir çiflikte kendimiz yaparız kimsenin hakkına girmeden lezzet kokusu ve göz hakkından dolayı . lokanta veya restorantlarda kesilen kurbanın hangi şartlarda kesildiğini ne eti oldugunu bilmeden çoğumuz yemişizdir kendin islami şartlara uygun şekilde kestitiğin kurbanın eti çok başkadır 

Estağfurullah Zekeriya Bey. :) Herhangi bir yanlış anlaşılma yok. Sadece espirili bir şekilde bizimde bu tip et yemeklerine çok düşkün olduğumuzu ima etmek istedim. Sizi bu konularda daha aktif görmek isteriz.  :flowers: Aynen dediğiniz gibi benim hanım dışarıdan aldığımız kuzu ve koyun etini koktuğu için yiyemez ama Kurban etini hiç tereddütsüz yer. Allah ın hikmeti. 

En Güzel Et Yemekleri çok uzun soluklu bir konu. Bildiğiniz yemek tariflerini, tattığınız farklı lezzetleri, yediğiniz yemekleri vs fotoğrafları ile birlikte paylaşırsanız güzel olur.  :dribble:

Bak karnım acıkmaya başladı yine..  :D

Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman

Estağfurullah Zekeriya Bey. :) Herhangi bir yanlış anlaşılma yok. Sadece espirili bir şekilde bizimde bu tip et yemeklerine çok düşkün olduğumuzu ima etmek istedim. Sizi bu konularda daha aktif görmek isteriz.  :flowers: Aynen dediğiniz gibi benim hanım dışarıdan aldığımız kuzu ve koyun etini koktuğu için yiyemez ama Kurban etini hiç tereddütsüz yer. Allah ın hikmeti. 

En Güzel Et Yemekleri çok uzun soluklu bir konu. Bildiğiniz yemek tariflerini, tattığınız farklı lezzetleri, yediğiniz yemekleri vs fotoğrafları ile birlikte paylaşırsanız güzel olur.  :dribble:

Bak karnım acıkmaya başladı yine..  :D

Kerem bey anlayışınız için tesekkür ederim . Eskiden büyüklerimiz 90-100 hatta 110 yaşına kadar yaşarmış şimdi diyetisyenler ne diyor yağlı yemeyin sebze yeyin tamam sebze yensin ,vatan,daşıda et yemekten uzaklaştırma be kardeşim can boğazdan gelir .  :mangal:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...