İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Serdar Yaman

Şu lumbarı sevemedim gitti.. :i-ih::biggrin: Afiyet olsun Serdar.

Sevdirelim abi buyur gel

Yorum bağlantısı

sameeeeeeet löp löp et olsum emi  :D  :D  :good1:  :nazar:

Protein oluyor abi o :D

Eren,videoya bayıldım ya laa [emoji16]

Ciğer resmen konuşuyor dikkatli dinlersen abi :D :D :D

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

726227079bc3cf7f95b0e52b06066235.jpg

Konu kapanabilir artık,daha bunun üstüne foto olmaz sanırım [emoji23] [emoji23] [emoji41]

Cag kebabı ama olmamış [emoji53] üzgünüm en zayıf halka secildiniz konuyu terk edebilirsiniz [emoji12]

Dipnot: Söylemeden edemeyeceğim o yemeğin yanında o kendinden geçmiş salatayı getiren isletmeciyi burdan kınıyorum [emoji23]

tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Cag kebabı ama olmamış [emoji53] üzgünüm en zayıf halka secildiniz konuyu terk edebilirsiniz [emoji12]

Dipnot: Söylemeden edemeyeceğim o yemeğin yanında o kendinden geçmiş salatayı getiren isletmeciyi burdan kınıyorum [emoji23]

Salatanin özelliği o zaten,özel soslarla kendinden geçiriliyor ve sunuluyor[emoji1] bizim burda böyle,gurme olmadığın için sen bilmiyorsun tabi[emoji23]
Yorum bağlantısı

Salatanin özelliği o zaten,özel soslarla kendinden geçiriliyor ve sunuluyor[emoji1] bizim burda böyle,gurme olmadığın için sen bilmiyorsun tabi[emoji23]

Sonradan gurme olabiliyor muyuz[emoji23]
Yorum bağlantısı
Murat Altay1

Tantuni

Tantuni, Mersin'e has bir dürüm çeşididir.

Bugün tüketilen tantuni iki çeşit etle yapılır. Sadece et içeren dürüme biftek, hem et hem de kuyruk yağı içeren dürüme ise tantuni denir. Bu fark özellikler tantunicilerde öğün ısmarlarken önem kazanmaktadır. Ayrıca son dönemlerde yoğurtlu tantuni de tantuni dükkanlarında satışa sunulmaktadır.

znlrjj.jpg

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Cağ kebap yanında bulgur vs olmaz, lavaşa sarar parça parça yersin   ;)

tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...