İçeriğe Yönlendir

Ford'u Focus'lamak Bu Olsa Gerek..

Erkan Gültekin1

Recommended Posts

Erkan Gültekin1

Allah razi olsun en kisa zamanda ustayi ziyaret edeyim.

Umarım beğenirsiniz ben ve babam çocukluğumdan beri tüm araç işlerimizi orada hallederiz sohpet ve muhabbet cabası elbette.[emoji106]

İyi günlerde kullanmanı dilerim...

Teşekkürler bakalım keyfini çıkarmaya çalışıyoruz.[emoji106]
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1
(düzenlendi)

Ufak tefek bedavadan biraz pahalı işlerle uğraşmaya devam ediyorum :) Egzos kısmı çok çirkin duruyordu ve hepsiburada.com'da bakarken gördüm 10 liralık birşey iş yaparmı yapmazmı derken hoşuma gitti aldım ve sonuç..

Sizce nasıl olmuş.

Böyleydi...

2v2m1E.jpgBoZmPL.jpg

Böyle oldu..

V2l5aB.jpgnYAVMN.jpg

Fotoğraf işini biraz abartıyorum galiba ..

onAP3X.jpg

lBk2jQ.jpg

Z2Lgk3.jpg

tarihinde Erkan Gültekin1 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Sislerim geldi yedek ampülleriyle beraber, uzun yorucu bir kargo beklemesinden sonra.

Bakalım uyumlu olacaklarmı nasıl duracak merak ediyorum.

Q1AOqZ.jpg

9v4Zy5.jpg

gj5Ma5.jpg

Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin
(düzenlendi)

Erkan sen baya baya ugrasıyorsun aracla bu arada ibrahim usta ne ugrastı benim arabayla bir bilsen kafıyı yemek üzereydi cozduk olayı sonunda sana da teşekkür ederim ne varsa eski ustalarda var. :)

Bu arada eksoz ucu cok dısarda değilmi görselde ama zevk meselesi tabi...

tarihinde Mustafa_Şahin tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin

Follow me Home modülü taktirdim ama ne ugrastirdi en son benzin kapaginin ordaki kilit motorundan kabloyu takip edip sag yolcu tarfindan tasima usulu bagladi ama sorunum cozuldu.Ama cok ugrasti ben deli oldum vaz geccektim nerdeyse ama bırakmıyor sonunda halletti cicek gibi oldu baskasi olsa yemin ederim biraktirirdim.Kafaya taktimi yapamiyacagi bisey yok onu anladim.Bu tarz karisik tesisat islerini ben ona rahatlikla gotururum ama baska gelen olursa bu paraya yapmam dedi iscilik bende sakli kalsin ama guvenilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Follow me Home modülü taktirdim ama ne ugrastirdi en son benzin kapaginin ordaki kilit motorundan kabloyu takip edip sag yolcu tarfindan tasima usulu bagladi ama sorunum cozuldu.Ama cok ugrasti ben deli oldum vaz geccektim nerdeyse ama bırakmıyor sonunda halletti cicek gibi oldu baskasi olsa yemin ederim biraktirirdim.Kafaya taktimi yapamiyacagi bisey yok onu anladim.Bu tarz karisik tesisat islerini ben ona rahatlikla gotururum ama baska gelen olursa bu paraya yapmam dedi iscilik bende sakli kalsin ama guvenilir.

İyi olmuş tanıştığın dedim ya gözün kapalı bırakıp gideceğin bir yer. Bunu yapamayız edemeyiz demeden bir şekilde yolunu bulup çözebilen meraklı ve bilgili bir abimizdir ibrahim abi. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun. 

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Emre Üstündağ

MAŞALLAH hepsi yerinde uygulamar olmuş ALLAH kaza bela vermesin...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

MAŞALLAH hepsi yerinde uygulamar olmuş ALLAH kaza bela vermesin...

Teşekkürler Emre kardeşim senin aracın yanında lafı olmaz bunun ama birşeyler yapmaya çalışıyorum. Sırada koltuk kılıfı olabilir farlar olabilir bakalım işte.

iyi olmus guzel olmus ta egzoz .... immm ... seyy.. neyse..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın

Egzoz ucu çok dışarıda biraz daha küçüğünü alsaydınız keşke.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Bir tornacıda kısattırıcam artık başka şansı yok :) Kısasını bulamadım mecburen bunu taktım..

Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Erkan Gültekin1
(düzenlendi)

Biraz kaşıntı başladı.

Ve geçen gün Serkan Toker abibin açtığı ilanda gördüğüm mp3 çaları aldım. Kargo az evvel geldi ve cihaz çok kaliteli duruyor bakalım montajı yaparken detaylandıracağım.. Hızlı ve kusursuz birde ucuz kargo için teşekkürler Serkan Toker..

9b3d71db01907bf57f7bcf188e54c280.jpg

c8326fcfa4dc9fb6873b4b5a7854be4a.jpg

1a5b0e010123ca5e5912e4d3e5fb3839.jpg

tarihinde Erkan Gültekin1 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Mp3 Çalarında montajını dün yaptım artık cd'ye bağlı kalmaya gerek kalmayacak..

Önce Teybimizi söktüm.. Biraz zor oldu elbise askılarının tutacaklarıyla ama bir aparat almak lazım..

Teybin arkasındaki yeşil ve boş bulunan küp şeker büyüklüğünde boş bulunan bir yuva var oraya cihazın yanında gelen tek kablonun soketini oraya yerleştiriyoruz ve işlem tamam başka birşey yapmaya gerek yok. Videoyuda ekliyorum sorusu olanlara yardımcı olurum.

AAGyZz.jpg

58qGpD.jpg

dnM747.jpg

QRyp1v.jpg

Videosu

http://youtu.be/-AJpZe5fPDk

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Eline sağlık. hayırlısı olsun.. :good1:

Teşekkürler Kerem abi,

Güle güle kullan Erkan.. Hayırlı olsun.. ;)

Teşekkürler Serkan abi,

Az evvel yeni çamurluk sinyallerim de geldi hafta sonuna dayanabilirsem onları montaj yapacağım..

1e88ab5be3d032d23accf876104a1d45.jpg

Yorum bağlantısı
Tolga Yılmaz

Herşey çok güzel olmuş. Ben böyle değişikliklere bayılıyorum. Okuması bile zevkli aslında. Ellerinize sağlık. Devamını dikkatle takipteyim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Herşey çok güzel olmuş. Ben böyle değişikliklere bayılıyorum. Okuması bile zevkli aslında. Ellerinize sağlık. Devamını dikkatle takipteyim.

Çok teşekkürler. Bugün yarın sinyaller için paylaşımı yaparım. Ufak tefek kendi çapımızda uğraşıyoruz bizde..

Yorum bağlantısı
Tolga Yılmaz
(düzenlendi)

Benim aracin üzerindeki sinyalleri de kaplamislar amatörce...

Bende onlara bakicam eger düzgün sökülürse problem yok... Sökülmezse yenisi gelecek mecbur :)

tarihinde Tolga Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Benim aracin üzerindeki sinyalleri de kaplamislar amatörce...

Bende onlara bakicam eger düzgün sökülürse problem yok... Sökülmezse yenisi gelecek mecbur :)

Makul fiyatlı ucuz şeyler bende çok masrafa girmeden ufaktan uğraşıyorum. Faturası ucundan görünmüş yukarıda. 10 TL'ye 2 Adet sinyal :)

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Evet kaşıntı var dedik ya az evvel taktım sinyalleri işlem tamamlandı..

3b567204dab6b279cbdcf4e0664fd502.jpg

b2237f77abcedc459fe4a9e6db187ed4.jpg

1f60f62e3009f2ccc5e1bfa7456a5fe0.jpg

46b522fc017a6ccfb86e8fc1c81bb1a3.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...