Erkan Gültekin1 8 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2014 Allah razi olsun en kisa zamanda ustayi ziyaret edeyim.Umarım beğenirsiniz ben ve babam çocukluğumdan beri tüm araç işlerimizi orada hallederiz sohpet ve muhabbet cabası elbette.[emoji106]İyi günlerde kullanmanı dilerim...Teşekkürler bakalım keyfini çıkarmaya çalışıyoruz.[emoji106] Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 16 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2014 (düzenlendi) Ufak tefek bedavadan biraz pahalı işlerle uğraşmaya devam ediyorum Egzos kısmı çok çirkin duruyordu ve hepsiburada.com'da bakarken gördüm 10 liralık birşey iş yaparmı yapmazmı derken hoşuma gitti aldım ve sonuç.. Sizce nasıl olmuş. Böyleydi... Böyle oldu.. Fotoğraf işini biraz abartıyorum galiba .. 16 Temmuz 2014 tarihinde Erkan Gültekin1 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 21 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2014 Sislerim geldi yedek ampülleriyle beraber, uzun yorucu bir kargo beklemesinden sonra. Bakalım uyumlu olacaklarmı nasıl duracak merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 (düzenlendi) Erkan sen baya baya ugrasıyorsun aracla bu arada ibrahim usta ne ugrastı benim arabayla bir bilsen kafıyı yemek üzereydi cozduk olayı sonunda sana da teşekkür ederim ne varsa eski ustalarda var. Bu arada eksoz ucu cok dısarda değilmi görselde ama zevk meselesi tabi... 21 Temmuz 2014 tarihinde Mustafa_Şahin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 21 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2014 Uğraşmazmı bırak anahtarı git o denli güvenilir eski ustalardandır. Hayırlı olsun ne işlemler yaptırdın.? Ben uğraşmaya devam ediyorum sisleri taktım az evvel.. Konu burada: http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/260119-sis-far%C4%B1-tak%C4%B1m%C4%B1n%C4%B1n-uyumu/page-2#entry2424038 Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Follow me Home modülü taktirdim ama ne ugrastirdi en son benzin kapaginin ordaki kilit motorundan kabloyu takip edip sag yolcu tarfindan tasima usulu bagladi ama sorunum cozuldu.Ama cok ugrasti ben deli oldum vaz geccektim nerdeyse ama bırakmıyor sonunda halletti cicek gibi oldu baskasi olsa yemin ederim biraktirirdim.Kafaya taktimi yapamiyacagi bisey yok onu anladim.Bu tarz karisik tesisat islerini ben ona rahatlikla gotururum ama baska gelen olursa bu paraya yapmam dedi iscilik bende sakli kalsin ama guvenilir. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 22 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2014 Follow me Home modülü taktirdim ama ne ugrastirdi en son benzin kapaginin ordaki kilit motorundan kabloyu takip edip sag yolcu tarfindan tasima usulu bagladi ama sorunum cozuldu.Ama cok ugrasti ben deli oldum vaz geccektim nerdeyse ama bırakmıyor sonunda halletti cicek gibi oldu baskasi olsa yemin ederim biraktirirdim.Kafaya taktimi yapamiyacagi bisey yok onu anladim.Bu tarz karisik tesisat islerini ben ona rahatlikla gotururum ama baska gelen olursa bu paraya yapmam dedi iscilik bende sakli kalsin ama guvenilir. İyi olmuş tanıştığın dedim ya gözün kapalı bırakıp gideceğin bir yer. Bunu yapamayız edemeyiz demeden bir şekilde yolunu bulup çözebilen meraklı ve bilgili bir abimizdir ibrahim abi. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun. Yorum bağlantısı
Emre Üstündağ 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 MAŞALLAH hepsi yerinde uygulamar olmuş ALLAH kaza bela vermesin... 1 Yorum bağlantısı
muhammet erecekli 19 Ağustos 2014 Paylaş 19 Ağustos 2014 iyi olmus guzel olmus ta egzoz .... immm ... seyy.. neyse.. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 19 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2014 MAŞALLAH hepsi yerinde uygulamar olmuş ALLAH kaza bela vermesin...Teşekkürler Emre kardeşim senin aracın yanında lafı olmaz bunun ama birşeyler yapmaya çalışıyorum. Sırada koltuk kılıfı olabilir farlar olabilir bakalım işte.iyi olmus guzel olmus ta egzoz .... immm ... seyy.. neyse.. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın 25 Ağustos 2014 Paylaş 25 Ağustos 2014 Egzoz ucu çok dışarıda biraz daha küçüğünü alsaydınız keşke. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 26 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2014 Bir tornacıda kısattırıcam artık başka şansı yok Kısasını bulamadım mecburen bunu taktım.. Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 4 Mart 2015 Yazar Paylaş 4 Mart 2015 (düzenlendi) Biraz kaşıntı başladı. Ve geçen gün Serkan Toker abibin açtığı ilanda gördüğüm mp3 çaları aldım. Kargo az evvel geldi ve cihaz çok kaliteli duruyor bakalım montajı yaparken detaylandıracağım.. Hızlı ve kusursuz birde ucuz kargo için teşekkürler Serkan Toker.. 4 Mart 2015 tarihinde Erkan Gültekin1 tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 5 Mart 2015 Yazar Paylaş 5 Mart 2015 Mp3 Çalarında montajını dün yaptım artık cd'ye bağlı kalmaya gerek kalmayacak.. Önce Teybimizi söktüm.. Biraz zor oldu elbise askılarının tutacaklarıyla ama bir aparat almak lazım.. Teybin arkasındaki yeşil ve boş bulunan küp şeker büyüklüğünde boş bulunan bir yuva var oraya cihazın yanında gelen tek kablonun soketini oraya yerleştiriyoruz ve işlem tamam başka birşey yapmaya gerek yok. Videoyuda ekliyorum sorusu olanlara yardımcı olurum. Videosu http://youtu.be/-AJpZe5fPDk 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Güle güle kullan Erkan.. Hayırlı olsun.. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 5 Mart 2015 Yazar Paylaş 5 Mart 2015 Eline sağlık. hayırlısı olsun.. Teşekkürler Kerem abi, Güle güle kullan Erkan.. Hayırlı olsun.. Teşekkürler Serkan abi,Az evvel yeni çamurluk sinyallerim de geldi hafta sonuna dayanabilirsem onları montaj yapacağım.. Yorum bağlantısı
Tolga Yılmaz 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Herşey çok güzel olmuş. Ben böyle değişikliklere bayılıyorum. Okuması bile zevkli aslında. Ellerinize sağlık. Devamını dikkatle takipteyim. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 5 Mart 2015 Yazar Paylaş 5 Mart 2015 Herşey çok güzel olmuş. Ben böyle değişikliklere bayılıyorum. Okuması bile zevkli aslında. Ellerinize sağlık. Devamını dikkatle takipteyim. Çok teşekkürler. Bugün yarın sinyaller için paylaşımı yaparım. Ufak tefek kendi çapımızda uğraşıyoruz bizde.. Yorum bağlantısı
Tolga Yılmaz 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 (düzenlendi) Benim aracin üzerindeki sinyalleri de kaplamislar amatörce... Bende onlara bakicam eger düzgün sökülürse problem yok... Sökülmezse yenisi gelecek mecbur 5 Mart 2015 tarihinde Tolga Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 5 Mart 2015 Yazar Paylaş 5 Mart 2015 Benim aracin üzerindeki sinyalleri de kaplamislar amatörce... Bende onlara bakicam eger düzgün sökülürse problem yok... Sökülmezse yenisi gelecek mecbur Makul fiyatlı ucuz şeyler bende çok masrafa girmeden ufaktan uğraşıyorum. Faturası ucundan görünmüş yukarıda. 10 TL'ye 2 Adet sinyal Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 6 Mart 2015 Yazar Paylaş 6 Mart 2015 Evet kaşıntı var dedik ya az evvel taktım sinyalleri işlem tamamlandı.. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts