İçeriğe Yönlendir

Golf 6 Trendlineden Highline Geçiş

Bülent Şahin-2

Recommended Posts

Bülent Şahin-2

Arkadaşlar mrb pazartesi günü aldığım golf 6 trendline aracıma ufak dokunuşlarla highline modeline geçis yapıyorum umarım beğenirsiniz....

öncelikle böyle gittim...

krpkXJ.jpg

daha sonra işlemler başladı ve orjinal vw rc model teybı takıldı

böyleydi

glp5ON.jpg

böyle oldu 

P3Nql8.jpg

daha sonra klima kontrol ünitesi değişti

qqpYAB.jpg

daha sonra fonksiyonlu direksiyon takıldı

QXNAyv.jpg

daha sonra ise vitesim yandan mandallı idi yukarıdan basmalı oldu yeni modeller gibi...

O2NqzP.jpg

JLNYzj.jpg

4mQgVJ.jpg

0Vgqpo.jpg

daha sonra R LİNE stop takıldı

böyleydi

GnNYgv.jpg

böyle oldu

zRLA1g.jpg

O2Nq53.jpg

ve gün bitti en sonunda aracım yıkandı ve ayrıldım...tek eksik sis farı kaldı hafta içide o takılacak....P3NqWQ.jpg

UMARIM BEĞENMİŞSİNİZDİR.....

• Beğen 27
Yorum bağlantısı
Turgut Ünal

Güzel olmuş ama direk highline alsanız daha mı masraflı oluyordu?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

:nazar:  :nazar:

Bu araba sevdası bizi batıracak  :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Bülent Şahin-2

direksiyndaki fonksiyonlar çalıştı mı? takınca?

çalıştı sıkıntı yok

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

vw bu işi biliyor, sıfırken rakam farkı bu donanımda 5-6 binleri buluyordur sanırım ;):biggrin:

ikisi de harika değişimler, araç içi en çok kullandığımzı yerler, ve vw bu konuda aksesuar cenneti

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

direksiyndaki fonksiyonlar çalıştı mı? takınca?

Fordda olsa bi cc taksan aktifleştirmek için bir sürü uğraşırsın. Focuslara takılan yeni tip gösterge bile ne kadar dert çıkarmıştı forumdan bir arkadaşa :) Cidden işi biliyor vw :bravo:

Yorum bağlantısı
Bülent Şahin-2

kesınlıkle  daha masraflı oluyordu

Yorum bağlantısı
Bülent Şahin-2

Hayırlı olsun :) Yapılanlar epeyi maliyetli olmalı. :fiuw::nazar:

toplam maliyet 2000 tl bu arada cruıse controlda var pakette

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Sırf bu sonradan taktırma olayı bile Vosvosu Forda tercih sebebi olur vallahi ...

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

İstanbulda sadece vw aksesuarı yapan yer bile varmış, bu tarz değişimler, randevu ile gidiyorlar :D

Yorum bağlantısı
Sinan Kılıç

Şuan Golf 7 de highline ile confortline arasında dizel otomatikte yaklaşık 8bin oynuyor, bu ciddi bir rakam. Epey tasarruflu olmuş, tebrikler.

Yalnız taktırdığınız cihaz da usb var mı?

Yorum bağlantısı
Bülent Şahin-2

teyp de süpriz bir olay oldu araca benden öncekı sahıbı  park sensoru taktırmış ilginö sekılde teyp tanıdı ve mesafeyı gostermeye basladı sankı resmen kamera var gıbı oldu arkadaslar ıstersen onu takalım dedıler ama bence gerek yoktu bu benım işimi fazlası ıle goruyor

Yorum bağlantısı
Sinan Kılıç

Dziel otomatik bir araç arıyorum, sevdalı olduğum focus dizeli eşim çok iyi kullanmadığı için değiştireceğim sanırım, şuan en yakın araç Golf dizel otomatik gibi duruyor, acaba highline yerine bende mi böyle yapsam???

Yorum bağlantısı
Bülent Şahin-2

Sırf bu sonradan taktırma olayı bile Vosvosu Forda tercih sebebi olur vallahi ...

İstanbulda sadece vw aksesuarı yapan yer bile varmış, bu tarz değişimler, randevu ile gidiyorlar :D

ender elektronık dedıgınız yer adamlar aşmış bızım takılan butun parcalar bugun orada aktıve edıldı toplamda 3 dakıka surdu adamlar muthış profosyonel araclarla dalga gecıyorlar ustelık adamların kalıtesını suradan anlamak lazım sıfır arabaya eger ender elektronık mudahale ederse garantı bozulmuyor

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ender, tamam orasıydı yerini bilmem de çok duydum, ford yerine vw ye odaklanmakta akıllılık etmişler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bülent Şahin-2

Dziel otomatik bir araç arıyorum, sevdalı olduğum focus dizeli eşim çok iyi kullanmadığı için değiştireceğim sanırım, şuan en yakın araç Golf dizel otomatik gibi duruyor, acaba highline yerine bende mi böyle yapsam???

kesınlıkle tavsıye ederım

Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Yapılanlar gayet güzel olmuş oem kalitesi tartışılmaz bir firma vw..

Ah bir de plastik kısımların bazı yerlerinde soyulmalar olmasa ..

Eline emeğine sağlık..

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Güzel bir çalışma olmuş. Özellikle stopları çok beğendim. Allah kazasız belasız günlerde binmeyi nasip etsin.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Güzel olmuş güle güle kullanın. Benimde planlarımda vardı bunlar :p

Sis farı, jant ve alcantara comfortline döşemesi ile biter bu iş :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...