Ayhan Onaran 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 3- 4 arasında ki farkı bulana kadar 3 dakikam gitti Bence de güzeli 2 numaro.. Yorum bağlantısı
Burak Fidan 3 Haziran 2014 Yazar Paylaş 3 Haziran 2014 3 ün tampon üst köşe keskin değil, 4ün önü keskin zaten sorun da o hepsi çok yakın birbirine ama 2 numara 99% gibi bir üstünlüğü var diğerlerine göre. Şahsen ben de 3 diyorum mesela ama çoğunluğun beğenisi doğrultusunda şekillenecek bundan sonrası Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 2. TAMPON EN GÜZELİ EN SADESİ,LOGONUN ÖNÜNE GELEN KASLAR BİRAZ ABARTIYA KAÇIRIYOR.NE ZAMAN KAVUŞABİLİRİZ TAMPONA ONU SÖYLE Yorum bağlantısı
Burak Fidan 3 Haziran 2014 Yazar Paylaş 3 Haziran 2014 Focusa sanmıyorum ki uysun ) ford ka tamponu bu ) Yorum bağlantısı
Burak Fidan 3 Haziran 2014 Yazar Paylaş 3 Haziran 2014 Bu da 2 nin bi tık farklı modeli Fark sadece altların rengini gri yaptım bunun numarası da 6 olsun Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 2 den devam ama ön ızgarayı oval yapma bence. keskin hat olsun ızgara dört köşe olarak. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 2 den devam ama ön ızgarayı oval yapma bence. keskin hat olsun ızgara dört köşe olarak. Yine baktım da benim beğendiğim 1 nolu tampon. Ama yine de ön ızgara köşeli olmalı Yorum bağlantısı
Burak Fidan 3 Haziran 2014 Yazar Paylaş 3 Haziran 2014 Geçen haftasonu istanbuldaydım iki gün ilgilenemedim, bu haftasonu şayet Allah nasib ederse çalışmaya devam mevcutu 2 görüntüsüne çevirme operasyonu. Kızım neşter getirr makas. Pamuk ver neşteri al matkap uzat Yine baktım da benim beğendiğim 1 nolu tampon. Ama yine de ön ızgara köşeli olmalı 1 nolu tampon direkt street/sport ka orjinal tamponun hemen hemen aynısı Yorum bağlantısı
Burak Fidan 3 Haziran 2014 Yazar Paylaş 3 Haziran 2014 Yaptığım reel çalışmaları da artık bu başlık altından paylaşıcam. İlk olarak elyaf almam lazım zira elyafım bitti. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 3 ün tampon üst köşe keskin değil, 4ün önü keskin zaten sorun da o hepsi çok yakın birbirine ama 2 numara 99% gibi bir üstünlüğü var diğerlerine göre. Şahsen ben de 3 diyorum mesela ama çoğunluğun beğenisi doğrultusunda şekillenecek bundan sonrası Çoğunluğa yaparsan modifiye yani kişeleştirmenin ne anlamı kaldı Sen kendi isteğin neyse onu yapmalısın Yorum bağlantısı
Burak Fidan 3 Haziran 2014 Yazar Paylaş 3 Haziran 2014 (düzenlendi) Çoğunluğa yaparsan modifiye yani kişeleştirmenin ne anlamı kaldı Sen kendi isteğin neyse onu yapmalısın İyi ama araç sokağa çıktığında görenlerin vayt beh demesi güzel olmaz mı şahsen ben öyle diyorum gördüğüm güzel arabalara. O sebeple çoğunluğun beğendiği model daha makul. Yoksa etrafta bisürü modifiyeli tipsiz araba kaynıyo zevksiz tasarımlar filan 3 Haziran 2014 tarihinde Burak Fidan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 İyi ama araç sokağa çıktığında görenlerin vayt beh demesi güzel olmaz mı şahsen ben öyle diyorum gördüğüm güzel arabalara. O sebeple çoğunluğun beğendiği model daha makul. Yoksa etrafta bisürü modifiyeli tipsiz araba kaynıyo zevksiz tasarımlar filan Göz yormayan her modifiye bana göre en güzelidir. Sen Bir sanat eseri yaratıyorsun böyle el emeğinle ve insanların beğenisine sunuyorsun. Tebrikler. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 İyi ama araç sokağa çıktığında görenlerin vayt beh demesi güzel olmaz mı şahsen ben öyle diyorum gördüğüm güzel arabalara. O sebeple çoğunluğun beğendiği model daha makul. Yoksa etrafta bisürü modifiyeli tipsiz araba kaynıyo zevksiz tasarımlar filan Yolladığın tüm modeller de harika, hiçbirine birşey söylenmez söylenmemeli zaten Hangisini görürlerse görsünler yine söylediğin tepkiyi alacaksın buna emin ol 1 Yorum bağlantısı
Burak Fidan 3 Haziran 2014 Yazar Paylaş 3 Haziran 2014 Güzel yorumlarınız için gerçekten çok teşekkürler. Küçük yaşlardan beri hep kartondan 3 boyutlu arabalar yaptım kendi kendime. (4-5 yıl önce o yaptığım maketlerden bir kaçına ilk elyaf attığımda facebooka "gerçeğini yapmadan önce test" albüm ismiyle eklemiştim.) merak eden olursa onlardan da bi kaç foto eklerim gerçi uzun yıllardır durdukları için çoğu zarar görmüşler. Planım esasında en çok beğeni alan tamponu ilk önce yapıp, sonrasında da imkanım olursa diğerlerini de eklentili sök tak biçimde yapabilmek. Zaten street/sport ka nın tamponu buna müsait tasarlanmış. Böylece hem değiştirilebilir tampon elde etmiş olurum hem de tampon seçeneğimi arttırmış olurum. Gerçek manada arabaya bu modifiyem geçen sene şubat ayında başladı. Daha da işi var ama çoğu gitti azı kaldı epey tecrübelendim ve epey makina techizatım oldu. Fakat işte ancak vakit bulabilirsem imkanlar ölçüsünde inip aşşağıya çalışabiliyorum. Söz vermek pek istemiyorum ama eğer Allah nasip eder de tamponu bitirebilirsem ve de güzel olursa tanıdık bi akrabamın atölyesinde kalıpları çıkartıp mesela düz street tampon üretebilirim. Ama tabi bu şuan için hayal konumunda zira kendi tamponlarımı bitirmeden bu işe kalkışmam. Dediğim gibi, reel olarak çalışmalarımı bu sayfa üzerinden paylaşmaya devam edicem. Konuyu takip eden veya edecek olan herkese ilgisi ve desteği için şimdiden teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 Sport ka için ilk talip benim. Elyaf da benden Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 Focusa sanmıyorum ki uysun ) ford ka tamponu bu ) eşimde ki araç ford ka Yorum bağlantısı
Burak Fidan 4 Haziran 2014 Yazar Paylaş 4 Haziran 2014 eşimde ki araç ford ka Şahsen çıkmacılardan 450 tl yerine 650 tl'ye ön arka sıfır oem tampon aldım ben merkez otodan. Modif tampon zaten ne zaman biter vallahi bilmiyorum o yüzden orjinal haliyle kullanıyorum şuan ben de 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 8 Haziran 2014 Paylaş 8 Haziran 2014 2 daha bi hoş geldi gözüme.[emoji3] Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 8 Haziran 2014 Paylaş 8 Haziran 2014 Panjur kısmı 3 ve 4 gibi olursa bununla aynı kaderi paylaşır 3 numara ama 2 numaradaki panjur şekliyle 1 Yorum bağlantısı
Burak Fidan 8 Haziran 2014 Yazar Paylaş 8 Haziran 2014 Evet ancak bugün çalışma fırsatı buldum uzun zamandan sonra bu ön tamponun 3 nodan 2 noya dönüşüme Bu da far kenarları street hali Tabi daha bitmedi Bu da arka tampon Yanlar İçi Yorum bağlantısı
Recommended Posts