Burak Fidan 8 Haziran 2014 Yazar Paylaş 8 Haziran 2014 (düzenlendi) Bu da sol taraf yan için kalıp. Elyaf bitti diye elyaf atamamıştım sol yan için Aha buda cts günü aldığım elyaflar Bu da spoyler tabi ters duruyo ::: DDD 8 Haziran 2014 tarihinde Burak Fidan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Fidan 8 Haziran 2014 Yazar Paylaş 8 Haziran 2014 He bide geçen hafta ön tampon ve yanlar için şunlardan sipariş ettim. Umarım en kısa zamanda gelir. Yorum bağlantısı
Eren Gün 8 Haziran 2014 Paylaş 8 Haziran 2014 Burak Bey Merhaba, Çalışmalarınızı dikkatle takip ediyorum ellerinize sağlık.araç içi hakkında birkaç şey sormak istiyorum.Öncelikli olan kolçak hazır bir ürünü yoksa özel mi yaptırdınız görüntülerden anladığım kadarı ile çekmeceli bir model.Birçok yeri araştırmama rağmen sizdeki gibi bulamadım.Birde vitesin bulunduğe yerdeki konsol nasıl yaptığınız yada yaptırdığınız hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Burak Fidan 8 Haziran 2014 Yazar Paylaş 8 Haziran 2014 Kolçağı gittigidiyordan aldım. Satan kişi 98e olmaz dedi. 2009 modele uyarmışmış. Ben yine de aldım. sonra kontraplaktan orta konsol yaptım üzerini de suni deri kapladım. Cts günü döşeme malzemeleri satan bi dükkana gittim. Komple araç içine kumaş (suni deri) 120 tl dedi. Sonra o kumaştan yani deriden numune parça aldım, döşemeciye gittim dedim komple arabanın koltuklar kapı yanları ve orta konsol kaça yaparsın dedim 1500 lira fiyat çıkardı. Muhtmelen bir de dikiş makinası alıp gidip kumaşçıdan kumaşı alıp komple döşemesini de kendim yapıcam. Zaten fotoda görünen orjinal harici ne varsa hepsini kendim yaptım. Bide fotoda normalden çok daha düzgün görünüyor. Yakından bakılırsa çok hatalar var. Araç içine en son giricem. önceliğim tamponlar. Yorum bağlantısı
Burak Fidan 8 Haziran 2014 Yazar Paylaş 8 Haziran 2014 (düzenlendi) Panjur kısmı 3 ve 4 gibi olursa bununla aynı kaderi paylaşır 3 numara ama 2 numaradaki panjur şekliyle Lada vega galiba bu araba. Bence eğer vega ise gene de iyi olmuş. Ama tabi ilk baktığımda çok keko geldi gözüme farklı bakış açısı uyandırdığınız için teşekkürler saydım 2 güzel diyen 32 kişi, 1 ve 3 diyen de totalde 2 şer kişi var. ben de zaten 2 nin ezici üstünlüğü ile hareket edip tamponu 2 ye çevirme kararı aldım. Ki zaten ilk sayfada hangisi güzel diye sormamdaki esas sebep de oydu. Tekrar teşekkürler 8 Haziran 2014 tarihinde Burak Fidan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Haziran 2014 Paylaş 8 Haziran 2014 Aracın kendi tamponları yeni gibi maşallah. Nasıl yaptınız böyle? Yorum bağlantısı
Misafir 8 Haziran 2014 Paylaş 8 Haziran 2014 Aracın kendi tamponları yeni gibi maşallah. Nasıl yaptınız böyle? Yanlış hatırlamıyorsam yeni almış zaten merkez otodan Yorum bağlantısı
Burak Fidan 9 Haziran 2014 Yazar Paylaş 9 Haziran 2014 Yanlış hatırlamıyorsam yeni almış zaten merkez otodan +1 1 Yorum bağlantısı
Mevlut kurucu 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 herkes 2 numara demis ama. Aracin simdiki hali 3-4 arasinda gidip gelmis. Lastikler haric Yorum bağlantısı
Burak Fidan 29 Haziran 2014 Yazar Paylaş 29 Haziran 2014 An itibari ile tamponlar. Fotoğraflar az önce çekildi. Oruçlu oruçlu ancak bu kadar çalışabildim bugün Önden 17 leri fotoşopla takınca da ortalama böyle duruyor. Bu da son fotonun orjinal jantlısı. Bide spoylersizi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 (düzenlendi) bir iki yorum ve sorum var; arka tampon tam arkadan biraz fazla şişkin duruyor, ona çok yorum yapamadım. mevcut haline 17 jant takınca bana tampona sürtecek gibi geldi? O yüzden tamponun çamurluk kısımlarını biraz daha aralık bırakabilirsin sanki arabada yay var mı veya takmayı düşünüyor musun? marşpiyeller yere çok yakın duruyor, yay takarsan çabuk zarar görecek. arabanın mevcut lastikleri (165) kendi aracımda arkadan bakıldığında çok ince geliyor benim gözüme, Yeni jantların iz genişliği ne kadar? sileceği ters takmışsın yine söyliyorum, bence ön ızgaranın oradaki parçaları iptal et he bi de spoiler canın sıkılır da fazladan bi tane daha yapmak istersen talibim 29 Haziran 2014 tarihinde Erhan Erdebil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Fidan 29 Haziran 2014 Yazar Paylaş 29 Haziran 2014 (düzenlendi) bir iki yorum ve sorum var; arka tampon tam arkadan biraz fazla şişkin duruyor, ona çok yorum yapamadım. mevcut haline 17 jant takınca bana tampona sürtecek gibi geldi? O yüzden tamponun çamurluk kısımlarını biraz daha aralık bırakabilirsin sanki arabada yay var mı veya takmayı düşünüyor musun? marşpiyeller yere çok yakın duruyor, yay takarsan çabuk zarar görecek. arabanın mevcut lastikleri (165) kendi aracımda arkadan bakıldığında çok ince geliyor benim gözüme, Yeni jantların iz genişliği ne kadar? sileceği ters takmışsın yine söyliyorum, bence ön ızgaranın oradaki parçaları iptal et he bi de spoiler canın sıkılır da fazladan bi tane daha yapmak istersen talibim Erhan dostum selamlar 1- arka tampona ben de şimdilik yorum yapmıyorum ön tampon öncelikli 2- 17 sürtmeyecek şekilde yaptım 3- yay yok. Orjinal hali ile tutuyorum. Ama belki elim açılırsa ekstradan spor yay ve çektirme almayı düşünüyorum 4- yeni jantların ölçülerini bilmiyom valla yaklaşık 7-8 aydır balkonda üzeri örtülü şekilde muhafaza ediyorum. Ama 225 bişey bişeydi yanlış hatırlamıyorsam 5- yolcu taraf silecek mi onu nasıl gördün yahu 6- ön ızgaranın ordaki parçaları bir önceki sefer kesme yaparken bilerek bıraktım reel olarak görmek için. Ama nihai kararım o parçaları street ka tamponu gibi küçük yapıcam orda sana katılıyorum. 7- hacu senin zaten spoylerin yok mu ikincisini nabcan Bu arada sileceğin doğrusu nasıl foto var mı 29 Haziran 2014 tarihinde Burak Fidan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 1 veya 2 ama asıl ayırıcıolan bence tamponlarda sis ve park lambaları için düşündüğün yer olacak. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Yay için ben 1 aydır aramdıpım yer kalmadı, sonrasında vogtland distrübitöeü buldum, 1 aydır herkes bu yayı soruyordu dedi Temmuz ortasında benim için getirtecekler bi set. Almaya niyetin oldupu zaman 1,5 ay bekleme kısmını dikkate al derim 225 ben 195 li jant alıcam da sürtünmeden korkuyorum iç kısma. Davlumbazları mı söktün naptın? Arka bagajdaki sileceğe bi daha bak derim Spoiler bendeki standart sportka için olan. Sendeki daha agresif duruyor ondan canım çekti Yorum bağlantısı
Burak Fidan 29 Haziran 2014 Yazar Paylaş 29 Haziran 2014 (düzenlendi) N11 komda var diye biliyorum ford ka vogtland yay ? 500 küsür tl He sen arka sileceği diyosun ben arabayı aldığımda öyleydi o silecek demesen bi 27 sene daha böyle kullanırdım çok ciddi söylüuorum:D aracı aldığımdan beri sökmediğim sanırım bi tek arka silecek Fotolarını bekliyom yaylar hakkında bilgi var mı dış çap kaç tel çapı kaç vs gibi. 225 kalmış aklımda ben önüme glen değen sürten ne varsa söktüm. Aracın ön tarafındaki sacları da kestim ama güvenlik zaafiyeti yok 1 veya 2 ama asıl ayırıcıolan bence tamponlarda sis ve park lambaları için düşündüğün yer olacak.Daha çalışma devam ediyor aslında ama ramazanda hiç çalışamam diyordum bi yandan fotoşop bi yandan reel ilerlemeler devam edecek sis farı kısmında far olmayacak ama hava ızgarası düşündüm bakalım beğenmezsek değiştiririm Bide arka farlara siyah çorap yapcam öyle bi esinlenme geldi 29 Haziran 2014 tarihinde Burak Fidan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Ustası sizsiniz. İstediğiniz makyajı yapabiliyorsunuz. Ne kadar güzel. Eminim harika bir araç olacak. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 (düzenlendi) http://shop.vogtland.com/index.php/all-products/ka-typ-rbt-model-2000.html yay linki bu, ama teknik detay bilemedim Geniş lastikli olarak aracı kullandın diye hatırlıyorum. Gidişini ve yakıtını olumsuz anlamda etkilemiştir epey. Senin gözlemin ne oldu? Bu da bendeki silecekler. 29 Haziran 2014 tarihinde Erhan Erdebil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Fidan 29 Haziran 2014 Yazar Paylaş 29 Haziran 2014 Erhan yay linki yok ? Geniş lastik kullanırken yakıt tüketimini çok önemsemiyordum fakat hatırladığım şu var orjinal tekerlere geçince tüketimde azalma olmadığıydı. Zaten benim araç hala fazla yakıyor. Tüp taktırdım işte arabaya orda dediler aracın enjeksiyon süreleri uzun diye. Obd cihazı da vss hatası veriyordu hız bilgimi ve yakıt tüketim bilgimi göstermiyordu, gittim hız sensörü aldım bujileri değiştirdim motorcraft ile gittim gazcıya düzelmiştir ümidiyle yine aynı değerleri okudular yani düzelmemiş enjeksiyon sürelerim. Ama kafadaki strateji şu yönde idi, böle spor tip bi araba kullanacaksam yakıt tüketiminde artışı göze alırım şeklindeydi ama dediğim gibi tüketimsel değişiklik hissetmedim ben. Yorum bağlantısı
Burak Fidan 29 Haziran 2014 Yazar Paylaş 29 Haziran 2014 Benim dediğim de bu http://www.n11.com/ford-fiestaka-95-00-30mm-vogtland-spor-helezon-yay-P19771837 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Senin linkini verdiğin yay aksoytuningde. Aynı ilanı heryere veriyorlar ama stoklarında yok malesef. Ben aracı yoğun olarak kullanıyorum ondan yakıt önem verdiğim bir konu. Senin aracında ise ikinci plana atılabilir dediğin gibi. Bir de açık hava filtrsi koy, performans düşüyor sıcak hava çektiği için ama özellikle tünellerdeki sesi çok hoş oluyor Bu arada n11 i kurcalarken coilover gördüm. 1000 tl. yay yerine almak daha mantıklı geldi açıkçası. Ama bunun da stokta olacağını sanmıyorum, bakalım haber bekliyorum. Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 2,ızgaranın oraya da intercooler Yorum bağlantısı
Burak Fidan 30 Haziran 2014 Yazar Paylaş 30 Haziran 2014 bunu mu diyon? http://www.n11.com/vogtland-ford-ka-sportka-spor-coilover-kit-P21836021 şahinlerde genellikle mevcut yayları canavarla kesiyorlar (işçilik hariç) masraf = 0 tabi ne kadar sağlıklı bilmiyorum. coilover 1000 tl çokmuş yahu. ben bi çektirme alayım da önce çektirmeler ucuz. internette 100 lira bursada bi dükkana sordum 2 güne getirtiriz dedi aynı marka modeli 160 tl dedi. ona şimdilik daha sıra var... bakalım ramazanı Allah'ın izniyle bi atlatalım 2,ızgaranın oraya da intercooler Hocam LPG taktıktan sonra tornavida sokmaya yer kalmadı motorda bide o benim boyumu aşar. belki tamponlar falan komple biter üstüne bi kaç sene geçer o zaman işte o tip çalışmalara girilebilir. yada belki onu da görsel olarak fiberden döküp metalik boya ile boyarım :D Yorum bağlantısı
Burak Fidan 30 Haziran 2014 Yazar Paylaş 30 Haziran 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Cjb53RLLGoQ videodaki ford ka tam olarak birebir aynı değil fakat operasyon ile ilgili fikir vermesi açısından faydalı. ben bu video izledikten sonra çektirme arayışlarına girmiştim kendim değiştirebileceğimi ümidediyorum ki birisi romörk kullanarak kendisi değiştirmişti forumda. çektirme görevi gören başka birşey kullandım demişti hatırlamıyorum hangi sayfada Yorum bağlantısı
Recommended Posts