Misafir 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 bahar geldi çalışmalar başladı galiba. Tabandaki halı geri gelecek mi yenisi mi yapılacak? Güzel bir renk uyumu yakalamışsın. Yorum bağlantısı
Burak Fidan 13 Nisan 2015 Yazar Paylaş 13 Nisan 2015 Erhan Erdebil yazdı: bahar geldi çalışmalar başladı galiba. Tabandaki halı geri gelecek mi yenisi mi yapılacak? Güzel bir renk uyumu yakalamışsın. Aynen havalar düzeldi artık devam edebilirim:) evde pek yapılmıyor. Tabandaki halının yenisi değil orjinalini biraz skoç braytliyip takmayı düşünüyorum sıfırını bulabileceğimi hiç düşünmüyorum çünkü. Senin halı arızalı mı bi kez daha sormuştun halıyı sanırım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 temizlenmiş eski halısı yeni piyasa malından bin kat iyidir. falza ıslak bırakmayın ama acele etmeyin hava ısınsın güneşte tam kurutun 1 Yorum bağlantısı
Ali Can Ebren 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Takdire şayan bir çalışma merakla sonucu bekliyorum 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 Burak Fidan yazdı: Aynen havalar düzeldi artık devam edebilirim:) evde pek yapılmıyor. Tabandaki halının yenisi değil orjinalini biraz skoç braytliyip takmayı düşünüyorum sıfırını bulabileceğimi hiç düşünmüyorum çünkü. Senin halı arızalı mı bi kez daha sormuştun halıyı sanırım Ben bagajı keçe ile kaplamaya taktım konuyu. zemini komple erkurt izolasyon malzemesiyle kapladım ısı tabancasıyla. sırada keçe uygulaması ve yeni pandizot yapımı var bende Sıfır halı piyasada mevcut ama orjinal kadar olmaz muhtemelen. bigün çıkıp gelicem valla yanına Yorum bağlantısı
Burak Fidan 14 Nisan 2015 Yazar Paylaş 14 Nisan 2015 (düzenlendi) Erhan Erdebil yazdı: Ben bagajı keçe ile kaplamaya taktım konuyu. zemini komple erkurt izolasyon malzemesiyle kapladım ısı tabancasıyla. sırada keçe uygulaması ve yeni pandizot yapımı var bende Sıfır halı piyasada mevcut ama orjinal kadar olmaz muhtemelen. Erkurt izolasyon dediğin rulo zift mi? Senin sayfaya baktımdı bikaç kez hiç yeni paylaşım yoktu.. Pandizot orjinalini bozmadan yapabilirsin aslında. Fiberle. Hem burda paylaşırsın. Erhan Erdebil yazdı: bigün çıkıp gelicem valla yanına Kısır yemeee mi Başka açı 14 Nisan 2015 tarihinde Burak Fidan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Fidan 23 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2015 Azıcık arpa boyu daha. Komple boyaya girecek inşaAllah. O zamana kadar kabasını bitirmeye çalışıyorum Orjinal jantlar takılı değil bir de ufak bikaç oynama daha yapıcam 5 Yorum bağlantısı
Burak Fidan 23 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2015 Karşılaştırma: Tam benzememiş :/ önleri ve yanları tekrar çalışmam lazım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Burak Fidan yazdı: Karşılaştırma: Tam benzememiş :/ önleri ve yanları tekrar çalışmam lazım Bu konu ne oldu Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Ozan Altundal yazdı: Bu konu ne oldu Kendisi en son 2 ay evvel login olmuş. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Sani Gerşon yazdı: Kendisi en son 2 ay evvel login olmuş.Bildirim gider belki döner merak ettim projeyi, son halleri de güzel olmuş Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Ozan Altundal yazdı: Bildirim gider belki döner merak ettim projeyi, son halleri de güzel olmuş Bildirimler kapalı, login olmalı bildirimi görmesi için. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 geçenlerde tv de vardı bir çalışma. fiber üstüne plastik kapladılar. detaylarına bakınca; biz yapsak dayak yeriz istanbul da 2 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Çağlar Bayur yazdı: geçenlerde tv de vardı bir çalışma. fiber üstüne plastik kapladılar. detaylarına bakınca; biz yapsak dayak yeriz istanbul da Plastik üzeri fiberi duydum da fiber üstü plastiği ilk duyuyorum abi nasil oluyor Yorum bağlantısı
Burak Fidan 8 Ekim 2015 Yazar Paylaş 8 Ekim 2015 Herkese selamlar, ölmedim ama arabayla da ilgilenmedim. çalışmadığım için de bitmedi. soldan kapıya çarptılar. vs vs vs kısa zamanda mesajlara bakıp paylaşımlar yapmaya çalışırım. herkese teşekkürler. selamlar. önleri ve yanları tekrar çalıştım, ön ve arka tamponu parçalara bölüp flenşli hale getirdim. şuan için resim yok. 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ekim 2015 Paylaş 8 Ekim 2015 uzun soluklu işlerdir bunlar kolay gelsin elinize sağlık 1 Yorum bağlantısı
Burak Fidan 5 Aralık 2015 Yazar Paylaş 5 Aralık 2015 (düzenlendi) Yarın inşaAllah boyaya teslim. Komple tekrar macunlanacak. Arkası henüz montajlı değil fikir versin diyekoydum. Yüzeyler düzeltilecek. Çamurluk da dökücem ama onla henüz ugraşamadım. Boya öncesi son hali. Tamponlar parçalı ama belli değil buradan 5 Aralık 2015 tarihinde Burak Fidan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Burak Fidan 5 Aralık 2015 Yazar Paylaş 5 Aralık 2015 (düzenlendi) Tabi bu arada zeminindeki pasları tamir ettirip pütür attık, yamuk kapı da tamir oldu 5 Aralık 2015 tarihinde Burak Fidan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Burak Fidan 5 Aralık 2015 Yazar Paylaş 5 Aralık 2015 Çağlar Bayur yazdı: sprey pütür mü Sprey evet abi. Hem içten hem alttan attık Dönük ve üstü kapanmayan hasarlı kapı 1 Yorum bağlantısı
Burak Fidan 5 Aralık 2015 Yazar Paylaş 5 Aralık 2015 Abi renk new orleans blue diye bir renk olacak aynı renk değil. Yorum bağlantısı
Recommended Posts