İçeriğe Yönlendir

Ka - Body Kit Projesi

Burak Fidan

Recommended Posts

Münir Nurettin Taşova

Bu kadar mı resim konur, her detayı merak ediyoruz şurada.  :D Mükemmel olmuş elinize emeğinize sağlık.  :dribble:   :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bence de detay parçalarda beyaz güzel olur, bodykit çok vahşi duruyor, Maşallah el emeği olması apayrı güzel

Yorum bağlantısı
Burak Fidan
(düzenlendi)

Bu kadar mı resim konur, her detayı merak ediyoruz şurada.  :D Mükemmel olmuş elinize emeğinize sağlık.  :dribble:   :nazar:

hocam ön arka parçalar eksik yandan çirkin duruyor şuan hala tospa gibi duruyor. bir de ön tekere spor yay koymam lazım yandan daha güzel görünmesi için... :( yorum için teşekkürler

Renk süpermiş

abi renge ben de bayıldım ama ufak hatalar var bazı yerlerde tekrar bi kaç düzeltme yapılacak boyaya.

ufffff........ maviye beyaz da giderdi ek parçalarda ? :nazar:

:) abi bilmiyorum şuan siyah yerine mavi renginde mı boyasam diye düşünmeye başladım. çok rengarenk olmasın araba diye :D

Bence de detay parçalarda beyaz güzel olur, bodykit çok vahşi duruyor, Maşallah el emeği olması apayrı güzel

teşekkürler hocam yorum için. biraz vahşi duruyor ama daha vahşi istiyom ben az vahşi oldu bu

özetle daha işi var malesef. bu bitik hali diyemiyorum beğenmediğim yerleri var...

Eğer önlere spor yay takıp spoyler ve ön difüzerleri takarsam aynaları boyayıp kapı cam aralığını da siyah yaparsam böyle birşeye benzeyeceğini ümid ediyorum. işyerindeki bilgisayarda fotoşop yok jantları boyayamadım jantları da siyah yapıcam

voxvgo.jpg

tarihinde Burak Fidan tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

on far kesinlikle mercek konulmalı farklı led dizaynı yapılırsa ön tampon hatlarını iyice meydana cıkarır on farlar yüzünden bi garip geldi ön tarafı :D

Yorum bağlantısı
Burak Fidan

on far kesinlikle mercek konulmalı farklı led dizaynı yapılırsa ön tampon hatlarını iyice meydana cıkarır on farlar yüzünden bi garip geldi ön tarafı :D

Hocam maddi imkanlarla böyle işte tıpış tıpış yapabiliyorum. güzel bir far bulabilseydim gönlüme yatan belki kovalardım ama şimdiye kadar ford ka için yapılan farlardan beni vuran olmadı açıkçası.. ama tabi önce body kit işleri bi bitmesi lazım adam akıllı..

siyah jant aracı boydan ufak yükseklikten çok gösterecek

hmm.. biraz ağır göstersin istiyom arabayı ondan siyah metalik renk yerine. ne renk yaparsak boydan uzun yükseklikten alçak olur :)

O aynalar değişmeli :)

ebay.co.ukda bile doğru düzgün modifiye ayna yok. sport ka aynaları bile düz bizimkilerin boyalı halinden bi de elektrikli benimkiler elektrikli dğeil.

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Hocam maddi imkanlarla böyle işte tıpış tıpış yapabiliyorum. güzel bir far bulabilseydim gönlüme yatan belki kovalardım ama şimdiye kadar ford ka için yapılan farlardan beni vuran olmadı açıkçası.. ama tabi önce body kit işleri bi bitmesi lazım adam akıllı..

hmm.. biraz ağır göstersin istiyom arabayı ondan siyah metalik renk yerine. ne renk yaparsak boydan uzun yükseklikten alçak olur :)

ebay.co.ukda bile doğru düzgün modifiye ayna yok. sport ka aynaları bile düz bizimkilerin boyalı halinden bi de elektrikli benimkiler elektrikli dğeil.

Modifiye aynalar öncesinde hoşuma gitti ama gerçekten yakışanı yok bence de.Başka markalardan uydurmak en iyisi.O haşmetli görüntüde sivilce gibi kalıyor orjinalleri de (kurdu bir düşürelim).

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

El yapımı olacak :D farlar  kendi dizaynınız

Yorum bağlantısı
Burak Fidan

Modifiye aynalar öncesinde hoşuma gitti ama gerçekten yakışanı yok bence de.Başka markalardan uydurmak en iyisi.O haşmetli görüntüde sivilce gibi kalıyor orjinalleri de (kurdu bir düşürelim).

abi senin pejo aynalar belki bana olur ama ayna kontrolünü nasıl arabaya adapte ederim onu tam çözümleyemiyorum. çok orjinal olması lazım ayna kontrolünün çünkü kapı sacından çıkacağı için mekanik olmaz elektrikli olacaktır.

El yapımı olacak :D farlar  kendi dizaynınız

El yapımı yapan biri vardı forumda, o arabanın merceği bu arabanın xenonu derken eyva eyva :D  bide elektronik ve ışıldaklı şeyler hiç anlamadığım şeydir. hani forumda çoğu kişi aracın hep ışıklı şeylerini modifiye ediyor ben de onları edemiyorum :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

abi senin pejo aynalar belki bana olur ama ayna kontrolünü nasıl arabaya adapte ederim onu tam çözümleyemiyorum. çok orjinal olması lazım ayna kontrolünün çünkü kapı sacından çıkacağı için mekanik olmaz elektrikli olacaktır.

Ford kumandaların bağlantı şeması var internette ona göre daha önce bağlayıp denemiştim çalışıyor.Kapı sacından gelişi için sokete biraz işlem yapmak gerekiyor.Olur o olur :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Fidan

Ford kumandaların bağlantı şeması var internette ona göre daha önce bağlayıp denemiştim çalışıyor.Kapı sacından gelişi için sokete biraz işlem yapmak gerekiyor.Olur o olur :)

Abi sen yap aynısını kopya çekeyim ben senden :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

En zoru ayna kumandasının yeri.Almanyada bulduk arkadaşım alana kadar sattı.Her yeri düşündüm en mantıklı yine orjinaldeki yeri geliyor.

Yorum bağlantısı

off müthiş bir renk olmuş.

jantlar gunmetal gider buna. 

beyaz şeriti de düşünebilirsin eskisi gibi. 

Yorum bağlantısı
Burak Fidan

off müthiş bir renk olmuş.

jantlar gunmetal gider buna. 

beyaz şeriti de düşünebilirsin eskisi gibi. 

Erhan :) herkes rengi beğeniyo arabayı beğenmiyor kimse galiba :D

jant konusunda hislerime tercüman oldun. siyahtan kastettiğim füme=gunmetal.. sprey boya akçalı baktım bulamadım. senin yaptığın gibi jantları sök tak yapmak istemiyom sıkıldım jant söküp jant takmaktan bildiğin baydım yani.

En zoru ayna kumandasının yeri.Almanyada bulduk arkadaşım alana kadar sattı.Her yeri düşündüm en mantıklı yine orjinaldeki yeri geliyor.

kumanda mühim abi..

Yorum bağlantısı

yav arabayı beğenmesek takip eder miyiz bu kadar. 

bildiğimiz eşsiz dünya güzeli wide body işte :)

jant sök tak çok darlıyo dimi :) ben de doydum artık

Yorum bağlantısı
Burak Fidan

yav arabayı beğenmesek takip eder miyiz bu kadar. 

bildiğimiz eşsiz dünya güzeli wide body işte :)

jant sök tak çok darlıyo dimi :) ben de doydum artık

Hmmm :)

Siyah parçaları taktım öndeki fakat onları da boyacıda boyanacak yüzeyler kötü. Ama fena durmadı bence

2vxkldl.jpg

245lch5.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı

Mondy ne abi?

Çağlar Abi önden fotoda sağ arkada görünen mondeo yu soruyo  :exc1:

her karede ayrı bi hoş duruyo bu renk. tabi araba da :))

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...