İçeriğe Yönlendir

Yeni Plaka Hakkında


Ali Emre Arslan

Recommended Posts

Ali Emre Arslan

Arkadaşlar sıfır aldığım aracımın bu gün plakalarına pleksi uygulattığım sırada dikkatimi çekti mühür yok plakalarda.Artık mühürsüz mü araç plakaları?Konuya hakim biri cevaplarsa sevinirim..Saygılar

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

mühür var gerçek plaka ise, APP denen afilli ise olmayabilir, bu bir problem


sıfır ise APP değildir, mühür kesin vardır tek mühür

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Emre Arslan

Abi  bilemedimki sıfır aracada sahte plaka basmışlarsa tebrik etmek lazım.Şaşırmam burası Türkiye sonuçta..Hatta inip bakıcam belki gözden kaçtı..Arka plakaya detaylı bakmamıştım öne odaklandım arkaya bakacağım bir daha .


vallahi mühür falan yok kabak gibi iki plakada.Anlam veremedim bu işe.

Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu

plakayı kime nereye yaptırdın şöförler cemiyetinemi yoksa herhangi bir app yapan dükkanamı

Yorum bağlantısı
Ali Emre Arslan

Ben yaptırmadım Hakan bey aracı sıfır aldık onlar çalıştıkları takipçilerine yaptırdılar İzmir otokoç .Yarın sabahtan arayacağım nedir ne değildir..

Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek
(düzenlendi)

Görsellik ister, böyle konular fotoğraflandırılmalı derim acaba hangi karakterde yazılmış plaka merak ettim,hem sıfır araç hem soğuk mühür yok enteresan.   :unsure2:  Bayiye gitmekte yarar var.

tarihinde Muhammed İkbal Dübek tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Emre Arslan

Tamamdır sıkıntı yok .Artık plakalar mühürsüzmüş yani trafik mühürü kalkmış.Gece demedim bir polis akrabama mesaj atıp trafikte görevli bir arkadaşından bilgi almasını söyledim.Gelen cevap :

 

http://tsoftrafik.com.tr/plaka-ueretm.html

 

bu linkteki gibi ise plakası sorun yok diye mesaj atmış..

Yani yeni plakalarda mühür yok artık demekki..

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu

eskiden yani 3  4   yıl önce plakalarda çift mühür olur birisi büyüktür diğeri küçük (cemiyet + trafik tescil) şuan trafik tescil mühürü kalktı ama cemiyet mühürü kalkmadı yani artık yeni plakalar tek mühür çevrenizdeki araçlara bakabilirsiniz eskiler çift yeniler tek mühür

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Tek kucuk ve ortasinda Ankara yazan bir muhur olmasi lazim.

Yorum bağlantısı
Onur Durmuş

Ben aracıma yaptırdım sadece cemiyete ait tek mühur işlemi yapıyorlar plaka aynı şekilde pleksi malzeme kullanıldı. Zaten mühürsüz ve mühürlü fiyatları ve uygulama süreleri de farklı. Mühürsüz plaka 20 dk hazır olmakla mühürlü de 3-4 iş günün bulabiliyor yaptırdığınız iş yerinin yoğunluğuna göre bu süre artar da azalabilir de zaten onun için araç ruhsat fotokopisini filan almaları de gerekli sizden ayrıca mühür için sadece 100 tl gibi bir rakam isteniyor. Sizinki tahminim bayinin işin kolayına kaçması bastırıp takmış uğraşmamış Hatta size şöyle söyleyim geçen beni polis çevirdi plakanız standart değil diye bende mühürlü sorunsuz olduğunu anlatıp gösterince yoluma devam ettim. Bilginize

Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir

şimdi trafik tescilde çalışan bir arkadaşımla görüştüm trafik tescilin mührü şart değilmiş fakat şoförler odasının mührü olması lazımmış.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...