İçeriğe Yönlendir

Hyundai Accent 1.3 Admire Nasıldır


Misafir

Recommended Posts

2000 lada vega var bizim. satıp biraz yükseltmek istiyoruz. az yakan, parçası ucuz, tutulan araba istiyoruz. niye 1.çoğul şahıs kullanıyorsun diyecekseniz :) babamla ben:) daha doğrusu babam öle diyo :good1: 1.3 admire düşünüyoruz. ben marea bulmuştum 98 model ama çok yakıyor ve tutulmuyor diye vazgeçtik. siz ne düşünürsünüz? 11.000 12.000 tl ye kadar ne önerirsiniz? şimdiden teşkkürler

Çağrı.

Yorum bağlantısı
Furkan Esgin

Bende bir eski hyundai elentra kullanıcısıydım. Benim tavsiyem admireden vazgeçip 2000 2001 model 1.3 veya 1.5 hyundai accentlere yönelmeniz tabi donanımlı olanlarına. Emin olun admirelerden daha çok tutuluyo bu eski accentler ve satış zamanında alıcısını hemen buluyor. Samimiyetle tavsiye ederim.. Klimalı absli vs. vs. 99-00-01 accentlerden çok memnun kalacaksınız...

Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik
(düzenlendi)

Toyota corolla.

tarihinde Sadettin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bir anı: Eski Mondeo Otomatik aracıma müşteri çıkmıştı, prensipte anlaştık, abisi Accent 1.3 alması için baskı yaptı, kaporasını da geri iade ettim, sadece beni 1 ay sonra ara dedim. 1 ay sonra aradı, yakıt tüketimi belini bükmüş pişmandı. Parça fiyatlarını da bir daha araştırın derim.

Yorum bağlantısı
Can Karacaer
Toyota corolla.

+1 Böcek gözlü Corolla bakın. Accent alırsanız 1.6 bakın, 1.3 hem yakıtta hem performansta üzer...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Evet 1 .4 yok veya başka bir motor var üstünde normalde 1.8 olması lazım.

Bence ne sattığını bilmiyor, ya da satın alrken yediği kazığı çıkarmaya çalışıyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Ruhsattaki motor ile arabadaki uyuyorsa ruhsatta yazan diyeceğim ama bizde o yazmıyor :shok:

Motor numarasından çıkar.

Yorum bağlantısı
Can Karacaer
Bence albea alıcaksanız almayın daha iyi.

Sebep? Bu kadar satmış, alan kimsenin bir şikayeti yok...

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Albea mı rahatsız???? Aynı arabadan mı bahsediyoruz. Yol tutuş deseniz anlıyacağım.

Motor kaçtı sizin? 1.4 mü? 1.6 mı? Fire mı? multijet mi?

Bu kadar taksici yanılıyor olabilir mi?

Bizdeki 2006 albea 60 bini geçti. Hala tık yok. üstelik başına epey olay gelmesine rağmen. YAkıtı da fazla değil bana sorarsanız.

Bu arada benim bahçıvanda çok temiz mavi lacivert (kazası olmadığı halde boyanmış çok güzel olmuş metalik) 99 model megane 1.6 RTE var. Sanırım 11bin istiyor. 100bin km de lpg siz orijinal km. İlgilenen olursa özelden mesaj atın. Kliması yok.

tarihinde Mehmet G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

ACCENTin üzecek bir araç olduğunu sanmıyorum. arkadaşımda accent vardı, deyim yerinde ise tepe tepe kullandı.2005 modeldi. ne yağına bakardı ne suyuna. hiç ilgilenmezdi. geçen sene tatile gitmiş, aracın arka lastiği patlamış, stepne de taşımadığı için yaklaşık 100km patlak lastikle gitmişti, o kadar gamsız bir arkadaş.

Bende focus u almadan önde accent düşünüyordum 2005 model 1.6, aracın performansı ,ivmelenmesi çok güzeldi . ama sanki motor yan koltuğunuzda çalışıyormuş gibi sesi içeri alıyordu, süspansiyonları yumuşak, virajlarda çok yatıyor ve hiç güven vermiyordu. sonrasında aklımda kalan focus ile test sürüşüne çıktım. Accent i direk eledim.

Albea yine de accent ten daha konforludur, arkadaşım reprezant, bundan önceki aracı albeaydı. hiç problem çıkardığını duymadım, iç malzeme kalitesi iyi değildi. geçen sene tatile gitti ve araçla 7-8 m lik bir yamaçtan takla atarak aşağı düştü. araçta ailesi de vardı, sadece arka koltukta kemer takmayan annesi diğerlerine göre daha çok yaralandı ama hepsi araçtan sağ çıktılar.

eski aracım 99 1.6 rte megane dı.konfor olarak güzel, yüksek süratlerde içeri çok motor sesi alıyordu, yakıtta inanılmaz cimri ve motor-yürüyen-şanzımanda hiç problem çıkarmadı. ama alırken özellikle direksiyon kutusunu iyi kontrol ettirin. tek masraf çıkarak yerleri orası. size tavsiyem kesinlikle bu olur. ama mümkünse klimalı alın , hem daha çok tutuluyo, hemde yazları pişmanlık duymazsınız.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
(düzenlendi)

Fazla üzmeyecek bir araçtır ancak kesinlikle bir ford ,vw yada opel in sürüş keyfini veremez.

tarihinde Evren Erak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 4 yıl sonra...
Yalçın Karaca2

2003 - 2006 arası benzinli 1.3 admireler hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Yorum bağlantısı
Yalçın Karaca2

2002 focus comfort kullandım. 15 - 16 000 liralık araç bakıyordum. Beklentim de  yakıt -parça - genişlik...

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bir arkadaşım vardı kullanan, bir ara niyetlenen başka bir arkadaş için sordum. Aman sakın bulaşma, 1.6 falan al ama 1.3 sakın demişti. Sollamaya çıkmaya korkardım derdi.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Onur Bulut

1.3 sakın almayın.Zafer abimin dedigi gibi 1.6 alınabilir.1.3'leri 1.6 kadar fazla yakıyor.Kasa agır motor küçük olduğu için ayrıca araç yere yakın yol sesi fazla alıyor.Kaportası çok sağlam değil.Parçasını bulmak kolay İçi dar yakıtıda normal bi 1.6 araçtan az olmasada çokta sayılmaz. :)

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ayırca 2005 model tüplü 1.6 'sını babam kullanıyor, yaklaşık 1 seneden fazladır. Kendisi çok memnun. Kullandığı arabalar içinde en iyisi olduğu için de olabilir tabi :) 

 

Ancak ara sıra ben de kullanırım, giderine zaten laf edemem. Maaşallahı var. Bizim buralar fiziki olarak engebelidir, viraj dönersiniz, yokuş çıkarsınız vs. Bu nedenle bir arabanın giderinin, çekerinin önemini hissederiz. Yakıt olarak babam hesap kitap adamıdır, çok yakmadığını, memnun olduğunu söyler. Parça maliyetinin de çok olmadığını düşünüyorum ben. 2 arka amortisör sordum geçen gün, çifti 150 TL Monroe fiyatıydı.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

1.3 direk ele, genel olarak eh işte bir araçtır, giderken frene ihtiyaç duyarsan 1.3 motorlu bu araçta fren yapmak için klimayı açman fazlasıyla yetecektir, bende arkadaşlar gibi 1.6 motorun altına inme derim...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...