İçeriğe Yönlendir

Honda Civic 1.6 2010 Hakkında

ismail ersin ozdemir

Recommended Posts

Serkan Çevik

bir kaç maşpiyel spoiler v.b maketlere kanmaktan ziyade o paraya diri bir elegance civic alınabilir , hayırlısı olsun.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Bayıldığım hatta sahip olmayı çok istediğim bir araç bu. Ancak modifye hali değil de sade hali daha güzel bence. 

bir kaç maşpiyel spoiler v.b maketlere kanmaktan ziyade o paraya diri bir elegance civic alınabilir , hayırlısı olsun.

kesinlikle  :good1:

Yorum bağlantısı
ismail ersin ozdemir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-boyasiz_50_binde_elegance_sanruf_otomatik-vites_beyaz-renk-171217550/detay

birde bu var fakat buda fiyat konusunda biraz daha yukarıda aralarında ne gibi farklılıklar var. Sizce

Yorum bağlantısı
ismail ersin ozdemir

Yakın çevresinde bu tip civic özellikle beyaz renk max.40.000 tl. düşük km ile satılık araç varsa ilgilenilir. Bilginiz olsun

Fiyatlar uçmuş yahu bunlar 35/36 civarıydı bir ara.

maLESeff..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Çevik

Yakın çevresinde bu tip civic özellikle beyaz renk max.40.000 tl. düşük km ile satılık araç varsa ilgilenilir. Bilginiz olsun

45.000 TL gibi bir bütçe ile 2.el araç bakıyor olsaydım , Avensis 2.0 D-4D bakardım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
ismail ersin ozdemir

45.000 TL gibi bir bütçe ile 2.el araç bakıyor olsaydım , Avensis 2.0 D-4D bakardım.

çok teşekkürler ama şuan için civic düşünmekteyiz.

Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ

Geçen sene 2013 sıfır lpg li elegance ve otomatik olarak 52500 'e bayi bırakmıştı.

Yorum bağlantısı
ismail ersin ozdemir

Araçla ilgili kullanan veya kullanmış olan arkadaşlarda varsa bilgilerini bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Fatih Akgümüş

Geçen sene ( 2012 kasa ) 2013 civic 1.6 otomatik f1 şanzuman 12.000 de kazasız boyasız aracı 42,500 e aldık piyasa uçmuş.

araç çok geniş tabi bi o kadar benzin tüketimi var. servisi ve parçası çok pahalı tabi hangi araç ile kıyas yaptığınıza bağlı

karizma konfor ani hızlanma ne ararsan var, içerde tek bi ses yok yol tutuş süper.

Şuan 0 km si 60 binden 76 bine fiyat aralığında

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Yine eski aşkım depreşti :D

;)

Temiz ise pazarlık yapılıp alına bilir.. 2007 model 32-33 arası bir fiyata almıştık. Ama bu videodaki Mugen bodyktli. aracın üstüne 6.-7bin tl daha eklemek demek ;) 

Fena gider , kesiciyle  trafikte çok yol açmışlığım vardır :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten

Biz 4 ay once arkadasa 2010 elegance brc tuplu aldik f1 sanziman otomatik 39binliraya aractan cok memnun kaldi ama cok fazla yakiyor izmirde sehir ici trafikte bilgisayar 14 lt gosteriyor baska sikayeti yok.

Yorum bağlantısı
ismail ersin ozdemir

Biz 4 ay once arkadasa 2010 elegance brc tuplu aldik f1 sanziman otomatik 39binliraya aractan cok memnun kaldi ama cok fazla yakiyor izmirde sehir ici trafikte bilgisayar 14 lt gosteriyor baska sikayeti yok.

39 bin lira çok iyi bir fiyat, bulabilirsem bu fiyatlara temiz. Birde yaz olması da fiyatları 3-5 oynatıyor, şuan için 

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

2011 modeli 43 000 e sıfır almıştı arkadaşım. Elegance donanımı.

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
ismail ersin ozdemir

Yeni kasa hiç hoşuma gitmedi benim zaten, diğeri de tek kapı, evet fiyatlar çok fahiş ilginiz için çok teşekkürler..Bana da 2010 daha yakın geliyor ama diğeri de beyaz :)

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Kesin fikrime katılmayacaklar olacaktır ancak; Bu araba ne fiyatını nede namını hakeden bir araç değil.

Honda Civic dediğiniz araç EK kasa(96-01) dan sonra başka bir boyut kazanmış ve Civiclikten çıkmıştır. 2001-2006 yılları arasında üretilen ES ve LS ler ise bir nebze parasının karşılığını verebilmektedir yani alınabilir. 

FD kasalar ise 2006 sonrası olanlar yani; Hantal, plastik, az kaçar çok yakar olmaları ile Bence alınası araçlar değildir. 

LPG ile binenler mevcut. Az yaktıklarını sanıyorlar gerçi ama çoğunluğundada LPG kaynaklı sorunlar yaşanmakta. 

Yol tutuşunu beğenenlerde çıkar muhtemelen ama hayır oda iyi değildir. 

Honda dediğin araç; devir çevirebilen, mekanik harikası araçlardır. Elektronik oyuncaklar yaşı ilerlemiş araçlarda herzaman arıza riskleri doğurur. 

Bilmiyorum belki eski kafalıyım bu konuda ama EK kasa Bambaşkadır. (apaçilerin elinde onlarda artık geleceğin şahini olmuşlardır.)

Uzun lafın kısası, Civic FD ye para yatırmayın. Gidin başka araçlar bakın. 

Dipnot: Beni tanımayanlar için; Eski hondacıyımdır, Honda sever biriyimdir. Araba alacak olsam ilk bakacağım araba Hondadir. Markayı kötülediğim falan düşünülmesin diye yazdım dipnotu

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...