İçeriğe Yönlendir

Gaza Basıp Bırakınca ''tak'' Sesi?

Serkan Gülderen

Recommended Posts

İ.Göksel Yaman

Performans için Stage 4'dür bu modifiye bize çok fazla gelir :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

Isyerimde ki connecte de alisana kadar cat cat vuruyordu sonra ayagimi gazdan yavasca cekmeye alistirdim kendimi sorun yok :) dikkat istiyor tdcilar

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Serkan Gülderen

Hareketli volant'tan dolayı kaynaklanıyor..

Zamanla volantta boşluk oluşuyor. Ses şiddeti artmaya başlıyor. Herhangi bir tamiri yok. Volant değişecek..

Focus volant'ı 14kg ağırlığındadır. Motor onu her basışta çevirmek zorunda kaldığından zamanla boşluk yapıyor. Özellikle yüksek torklu motorlarda arıza yapması daha çabuk gerçekleşiyor.

En son, ingiliz pumaspeed markası, focuslar için 8kg volant üretti. Bununla birlikte inanılmaz tork atışı sağladı.

aynen güzel bir açıklama olmuş, volvocularda aynu dertten muzdaripmiş. (aynı mototor kullanılan modelleri var) yetkili servis ustası aynı olayı anlattı sıkıntılı durum olmaadığını söyledi kullanmaya devam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ceyhun Savaseri

Problemi görünen connectt araçta yasadım takozlar z rotlar şansımdan ıstavrozuna kadarı değiştirdim sorun sol aks tan çıktım gecmis olsun sorunsuz sanzımanıda parça dahil 1000 liraya bosa kurcalattım :( toplam maliyet 2.500 ü geçmişti aksları tamir ettirin bence gecmiş olsun

Yorum bağlantısı
hacı bayram gür

arkadaşlar o vuruntu sesi sert çekmelerde oluyordu servise sordum usta arkadaşımız bu araçların takozları böyle üretiliyor dedi benim araç dizel olduğundan motor titreşimi içeri vermesin diye bu tür takoz lar takıyorlarmış.

Yorum bağlantısı
Mustafa Ayıkoğlu
(düzenlendi)

Cift kütleli volant sesi gibi gözüküyor.Connect lerde çok rastlıyoruz ayak debriyajdan cekilirken çat diye tok bises gelir.

tarihinde Mustafa Ayıkoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...