Emre Şimşek 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Yani, işçiliği saymazsak 3 kere sachs marka ile değiştirilebilirmiş. https://www.bu firman?n reklam?na izin vermiyoruz..com.tr/focus-volant-komple-16-tdci-20052008-pid-12639.html 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Performans için Stage 4'dür bu modifiye bize çok fazla gelir Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Isyerimde ki connecte de alisana kadar cat cat vuruyordu sonra ayagimi gazdan yavasca cekmeye alistirdim kendimi sorun yok dikkat istiyor tdcilar Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 27 Ocak 2015 Yazar Paylaş 27 Ocak 2015 Hareketli volant'tan dolayı kaynaklanıyor.. Zamanla volantta boşluk oluşuyor. Ses şiddeti artmaya başlıyor. Herhangi bir tamiri yok. Volant değişecek.. Focus volant'ı 14kg ağırlığındadır. Motor onu her basışta çevirmek zorunda kaldığından zamanla boşluk yapıyor. Özellikle yüksek torklu motorlarda arıza yapması daha çabuk gerçekleşiyor. En son, ingiliz pumaspeed markası, focuslar için 8kg volant üretti. Bununla birlikte inanılmaz tork atışı sağladı. aynen güzel bir açıklama olmuş, volvocularda aynu dertten muzdaripmiş. (aynı mototor kullanılan modelleri var) yetkili servis ustası aynı olayı anlattı sıkıntılı durum olmaadığını söyledi kullanmaya devam. 1 Yorum bağlantısı
Ceyhun Savaseri 12 Şubat 2015 Paylaş 12 Şubat 2015 Problemi görünen connectt araçta yasadım takozlar z rotlar şansımdan ıstavrozuna kadarı değiştirdim sorun sol aks tan çıktım gecmis olsun sorunsuz sanzımanıda parça dahil 1000 liraya bosa kurcalattım toplam maliyet 2.500 ü geçmişti aksları tamir ettirin bence gecmiş olsun Yorum bağlantısı
hacı bayram gür 12 Şubat 2015 Paylaş 12 Şubat 2015 arkadaşlar o vuruntu sesi sert çekmelerde oluyordu servise sordum usta arkadaşımız bu araçların takozları böyle üretiliyor dedi benim araç dizel olduğundan motor titreşimi içeri vermesin diye bu tür takoz lar takıyorlarmış. Yorum bağlantısı
Mustafa Ayıkoğlu 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 (düzenlendi) Cift kütleli volant sesi gibi gözüküyor.Connect lerde çok rastlıyoruz ayak debriyajdan cekilirken çat diye tok bises gelir. 13 Şubat 2015 tarihinde Mustafa Ayıkoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts