İçeriğe Yönlendir

Bodrum Ve Çevresi Hakkında Tavsiye Kabul Edilir.


Volkan Doğrular

Recommended Posts

Volkan Doğrular

Merhaba ;

 

Bayram sonrası ayın 1inde Aydın 'da olacağım.

Aydından sonra Bodrum'da 3-5 gün tatil yapmayı planlıyorum. Gümbet'te oteli ayarladım.

2 Ağustosta Çine de Mehmet Zengin de bir öğle yemeğnden sonra Bodrum'a doğru yola çıkacağım.

Bodrum civarında görülmesi gereken gezilmesi gereken yerler hakkında tavsiyeler hatta hiiç görülmemesi gereken gereksiz olan maddi açıdan da değmeyecek yerler olursa onuda öğrenirsem sevinirim.

Planım Gümbet'te otelin otoparkına aracı bırakıp genelde araçsız gezmek , Türkbükü xbükü vs gibi yerlere gitmek için sadece aracı kullanmak ama şartlara göre karar vereceğiz.

 

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Hareketlilik olarak ve bodrum'a en yakın koy olarak güzel bir bölgeyi tercih etmişsiniz. Geceleri bitmez gümbette ve bodrum merkezde.

Genelde otellerin birçoğunun önünden geçen minibüsler 2.5-3 TL gibi bir fiyatmıydı net hatırlamıyorum bodrum merkeze götürüyorlardı. Gümbet merkezde çok fazla ingiliz vardı her akşam maç seansları vs gibi haller. Ama genel olarak o kısım bence pahalıydı mekanlar turistik kandırmaca tarzı gibi hissettiğim mekanlardı. Bu yüzden 1-2 gece gümbet merkeze gittik eşimle onun dışında 1 hafta konaklamamız sırasında her akşam bodrum merkezdeydik. Bodrum merkeze mekanların isimlerini hatırlamıyorum ama hemen hepsi bana hem fiyat hemde görsel açıdan hitap etmişti.

 

Otelimiz BlueMoon Hotel & Resort'du bir daha önünden geçmeyeceğimiz bir yer diyebilirim. Ayrıca genel olarak

gümbet'de otellerin çoğu yamaçta kaldığından denize sıfır tesis pek yok olanlarda hayli fiyatlı. Beach'lere servisleri olan oteller hepsi zaten sabah kahvaltısı sonrası sizi alıyorlar gün içindeki dönüş servislerinden biri ile otele dönebiliyorsunuz. Aklıma gelenler bunlar iyi tatiller dilerim. Şimdiden iyi tatiller..

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Otellerin önünden geçen minibüsler gayet ulaşımı kolaylaştırıyor ancak süre çok uzun. Karaincir Bodrum arasını 45dk ya varan sürede gidiyorsunuz. Araba ile maksimum 20dk'da alabileceğiniz yolu minibüsler güçsüz, yollar rampalı olunca yapacak bir şey yok.

Arabayla gezmek o sıcaklarda sizin için kâr olacaktır. Düşünmekte fayda var.

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Eğer bekarsanız, ve hatta tek başınıza gidiyorsanız tavsiyeye ne hacet.. Gümbet işte.. Aklına ne geliyorsa yaşa.. Barlar sokağında yaşlanmak istersiniz...

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Bodrum merkez- gümbet arasını özellikle gece araç ile gitmeyeceğim kesin. Diğer uzak yerlere elbette araçla gideceğiz.  


Eğer bekarsanız, ve hatta tek başınıza gidiyorsanız tavsiyeye ne hacet.. Gümbet işte.. Aklına ne geliyorsa yaşa.. Barlar sokağında yaşlanmak ister

Eşimle gidiyorum abi . Bende sonuçta Antalya'dan gidiyorum. Bekar olsak tavsiyeye gerek yok buluruz bir yerler ama eşle olunca o kadar rahat olamıyorsun.

Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler

Türkbüküne gitmeyin bir tabak domates çorbasına 38 TL vermeyin  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Türkbüküne gitmeyin bir tabak domates çorbasına 38 TL vermeyin  :biggrin:

:good1: Tamam hemen kayıt edildi . Gidersekte tok gideriz  :D

Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler

:good1: Tamam hemen kayıt edildi . Gidersekte tok gideriz  :D

 

Ben geçen hafta Göltürkbükü Gölköy de kaldım. Gittiğimin akşamı zaten 10 saat yol sürmüş Türkbüküde 1 km dedim akşam yemeğine Türkbüküne inelim. Neyse indik gündüz beach olarak kullanılan iskeleleri akşam restoranta çeviriyorlar.. Açım 10 saat yol gelmişim şöyle göz ucuyla yemek fiyatına baktım girişte tomato soup 38TL yi gördüğüm gibi eşime yürü yürü diyip bodrum merkeze nasıl indiğimi hatırlamıyorum :) kazara bakmadan girip bir çorba , bir et birde  yeseydik , içecek falan iki kişi 500 TL ye çıkardık :)

Yemek için Türkbükünü tavsiye etmem kesinlikle fiyatlar ortada..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...