İçeriğe Yönlendir

2008 M. Mk4 Ön Tampon Dönüşümü

Murat Koçyiğit

Recommended Posts

Murat Koçyiğit

Selamın aleyküm arkadaşlar merak ediyorum fordclubtr gezdim ama bulamadım 2008 model arabama 2012 model ön tampon ledli gündüz ışıklı olanlardan dönüşüm yapılıyormu yani uyuyormu bilgisi olan abilerimin bana yardımcı olmalarını diliyorum

İyi forumlar :)))

Yorum bağlantısı
Murat Koçyiğit

uyuyor sahibinden.com da karşılaşmıştım....

Bakıyorum ben ama bulamadım ustayada sordum uymayabilir dedi bende sizlere sorayım dedim

Yorum bağlantısı
Murat Koçyiğit

Mümkün bende çok araştırmıştım bir aralar

Örnek vermek gerekirse ;

10548129_615653938555305_606155370960347

Harika olmuş nasipse bende yaptırıcam acaba nerede yaptırabilirim ?

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

İnce bir ayrıntı var yanlız . Uzaktan bakıldığında oluyor gibi duruyor , ancak kaput makyajlı kasaya göre daha uzun olduğu için , makyajlı kasanın tamponundaki panjur neredeyse yarıya kadar içeride kalıyor . Bu zamanla aşınma yaptırabilir . İmkanınız var ise tampon + kaput ve farları değiştirin daha sağlıklı olur ...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Koçyiğit

İstanbulda acaba bu işi yapan bir yer varmıdır ? Aynen kafamda çizdiğim arabayı yapmış taner bey kendisine özel msj attım dönüş yapmadı ?

Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi

İnce bir ayrıntı var yanlız . Uzaktan bakıldığında oluyor gibi duruyor , ancak kaput makyajlı kasaya göre daha uzun olduğu için , makyajlı kasanın tamponundaki panjur neredeyse yarıya kadar içeride kalıyor . Bu zamanla aşınma yaptırabilir . İmkanınız var ise tampon + kaput ve farları değiştirin daha sağlıklı olur ...

Evet Ali Bey katılıyorum, bir de görüntüsü tam olarak makyajlı kasanın ön kısmı gibi durmuyor gene de, orijinal makyajlisi daha alımlı duruyor, kaput değişmeden ön farlar biraz sırıtıyor, orantısal fark var. Mersin'de gördüğümde farketmiştim, önden makyajlı duruyordu ama bütünlük yoktu görüntüde, arka tarafini da görünce sonradan makyajlanmış olduğunu kesinleştirdik.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Banada o şekilde araçlar sanki önden kaza yapmışta toplanırken yeni kasa gibi toplanmış gibi görünüyor gözüme.

Bütünlük arz etmiyor benim için :( 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Makyajlı kasa tampon yerine sport body kit, ön ızgaralar ve sisler daha güzel olur. XR5 görünüm özetle

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Murat Koçyiğit

Bunlara gerek kalmadı yeni kasasını aldım çok teşekkür ederim...voP38r.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Mehmet Dağlı

Hayırlı Uğurlu Olsun.Kazasız Belasız Kullanın Murat Bey.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
BurakCan Hirece

Banada o şekilde araçlar sanki önden kaza yapmışta toplanırken yeni kasa gibi toplanmış gibi görünüyor gözüme.

Bütünlük arz etmiyor benim için :(

+1

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

uymaz uymuyotr panjuru farı kaputu farklı. sizdeki nasıl uymuş onu anlamadım? montajda başında mıydınız=?

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

uymaz uymuyotr panjuru farı kaputu farklı. sizdeki nasıl uymuş onu anlamadım? montajda başında mıydınız=?

Çağlar abi arkadaş yeni kasa mondeo almış abi.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Çağla
(düzenlendi)

İleride mk4 makyajsız alırsam komple kaput + bagajı dahil değiştirip tamamen 2011 kasa yapmayı düşünüyorum. Hesapladım her şeyiyle 2000 lira civarında tutuyor.

Tamamen makyajlı yapmak için 2011 kaput, tampon, panjur, led, ızgara, bagaj kapağı, iç dış stop son olarak cam çıtası devamı almak gerekiyor.

tarihinde Erdem Çağla tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar
(düzenlendi)

Saygı duyarim ama harcanan paraya acir ve üzülürüm...ne gerek var ...163 lük power shift olsa anlarim...ama her şeyi ayni olan arabanın sirf kaput benzesin diye de para harcamam... Ne kadar harcasaniz bile sonunda ruhsatta yazani degisemezsiniz...ben sizin istediğiniz gibi değiştirilmiş bir araba satilik olsa kuşkulanır ve direk elerim...

tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

2.0 tdciların vergisi iyice düşünce zevk için yapmayı düşünüyorum. Hiç bu kadar masrafa girmeyip mk4 orijinal tamponunu kestirip led taktırabilirim.

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

İleride mk4 makyajsız alırsam komple kaput + bagajı dahil değiştirip tamamen 2011 kasa yapmayı düşünüyorum. Hesapladım her şeyiyle 2000 lira civarında tutuyor.

Tamamen makyajlı yapmak için 2011 kaput, tampon, panjur, led, ızgara, bagaj kapağı, iç dış stop son olarak cam çıtası devamı almak gerekiyor.

Direk kazali muamelesi yaparim sahsi gorusum..  :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

Direk kazali muamelesi yaparim sahsi gorusum..  :D

orijinal kaput ile bagajı göstersem :D ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Uzerinde sase no felan yazmadigindan orjinal kaput olduguna inandirmaniz zorlasir.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

O parçalar sökülüp takıldığında bile , yurdum galericisi fiyat kırıyor :)

Yorum bağlantısı
İsa Erdoğan

Selamın aleyküm arkadaşlar merak ediyorum fordclubtr gezdim ama bulamadım 2008 model arabama 2012 model ön tampon ledli gündüz ışıklı olanlardan dönüşüm yapılıyormu yani uyuyormu bilgisi olan abilerimin bana yardımcı olmalarını diliyorum

İyi forumlar : :))

a.s. evet uyuyor ben yaptırdım.

ama üst panjurda işlem yapmak gerekiyor.kaput uzun geliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...