İçeriğe Yönlendir

Ka - Aracım Hakkında Aklıma Takılanlar Yardım


yavuz caner şentürk

Recommended Posts

yavuz caner şentürk

Arkadaşlar merhaba bir hafta önce ford ka alıp aranıza katıldım.. 2001 model yeşil renkte fotoğraf atamıyorum malefes  aracımın  direksyon hidrolik pompası arızalı tamirciler 300 tl istiyor normalmidir. ?

 

Tavanı beyaz mı kaplatayım siyah cam tavanmı kararsız kaldım.  ?  

 

 Son bir sorum daha olacak koltuk ve ön konsolu krem rengi  yapmak isiyorum bu konuda  yardımcı olabilecek varmı.. ?

 

Forumda araca yapmak istediğim  Ön tampon boyama ve komple pasta cila, arka rüzgarlık, iç döşeme ve konsol rengi krem kaplama, tavan kaplama ve ses sistemi bu konularda yardımcı alabilecek birileri varsa iletişime geçerse çok sevinirim malesef tamircim yok .. :((

 

şimdiden herkese teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Tavan kaplaması sonrası sökülürken boya zarar görüyor. Bu riski alacak mısınız?

Konsol rengini bilmem de, döşeme değişimi kolaydır. Paraya bakar.

Yorum bağlantısı
Burak Fidan

Dostum öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız sürüş nasip etsin.

Tavan folyosu muayeneden geçmiyor benimkisi sökmek zorunda kaldım gene de yaptırcam dersen o ayrı ruhsata işletmen gerekir. Döşeme işçiliği için bej renk suni deri fiyat sordum 1500 tl dediler. Ön konsol dahil değildi buna. Bej koltuk kılıfı da alabilirsin benim gibi 60 tlye. Gerçi ben 80e aldım ama aynısı koçtaşta 60a varmış.

İstanbuldakilerin kullandığı noname Osman servis var galiba maslak oto sanayide. Ama tabi o mekanik işlerine bakıyor herhalde.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
yavuz caner şentürk

uzun zamandır  giremedim kusura bakmayın teşekkür ederim.. koltuk ve kapıları 1.000 tl ye hallettim aracı dün teslim ettim yarn alacağım tavan için de  cam tavan gibi kaplama yaptıracağım muayeneye iki ay var sonrasında tabi.. :) iç aksaamı kötüydü arabamın dokunuşa kesin ihtiyacı vardı yavaş yavaş oluyor birşeyler çıkınca fotoğraf atarım.. Daha ses sistemi ve rüzgarlık var sırada :)

Yorum bağlantısı
Alper Sakalli

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim araban. ben de yeni yeşil bir tane aldım ve ufak dokunuşlarla daha da güzelleştiriyorum, biraz kısıtlı sermaye ile. oto döşemelik kumaşçıdan başladım kapı pandizotunu düz gri kumaş kapladım. plastik kısımlarını da gri karbon folyo ile mat siyah kapladım. ön konsola da dokundum biraz. koltuğunda yırtık olduğu için koltuk kılıfı taktım.. tavan aydınlatmasını ve detaylı bir iç temizliği de unutmadım tabi ki.. kazasız sürüşler dilerim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...