Fatih Keskin 15 Ağustos 2014 Paylaş 15 Ağustos 2014 Bu arabayı gözüm biyerden ısırıyor.Nerede gördüm acaba. Araca bakım aşamasında tanıştığımız Aytuğ kardeşimize de buradan çok teşekkürler bizimle çok ilgilendi. Çağlar abi sende güle güle kullan bu araç sana çok yakıştı. 2 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 15 Ağustos 2014 Paylaş 15 Ağustos 2014 hayırlı olsun çağlar abi,focus ailesinin kaçıncı ferdi oldu? Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 15 Ağustos 2014 Paylaş 15 Ağustos 2014 10 numara,5 yıldız. allah kaza bela vermesin... Yorum bağlantısı
Aytuğ Güngör 15 Ağustos 2014 Paylaş 15 Ağustos 2014 Bu arabayı gözüm biyerden ısırıyor.Nerede gördüm acaba. Araca bakım aşamasında tanıştığımız Aytuğ kardeşimize de buradan çok teşekkürler bizimle çok ilgilendi. Çağlar abi sende güle güle kullan bu araç sana çok yakıştı. Ne demek Fatih bey her zaman bekleriz kapımız açık ortam yeterince kendini belli ediyordu sanırım 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2014 Araba almaya gittik. Köfte sofrasından zor ayrıldık. Sahibi ile çay içebildiğini al derdim hep artık köfte piyaz şart oldu. Emmi avucunu yala. Ayhan S in sahibi tık dese gitmiş yaptırmış. Toz kondurmamış. Hali ile çizilince de boyatmış. aldım diye demiyorum, uzun süredir böyle 07 TDCİ görmedim. Motor aluminyumu bile parlıyor. Kule gergisi de varmış bugün gördüm. Sıkıntıdan değişmeye parça bulamadık. Sadece markası farklı diye arka amortisör değişecek. Bir de lastik. Esp lambası sönsün diye ) Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ağustos 2014 Paylaş 15 Ağustos 2014 Ne demek Fatih bey her zaman bekleriz kapımız açık ortam yeterince kendini belli ediyordu sanırım Aytuğ, bize olan sözün kenarda yazılı. Sahilde bunu hatırlatacağız müsait bir zamanda:) 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 15 Ağustos 2014 Paylaş 15 Ağustos 2014 Araba almaya gittik. Köfte sofrasından zor ayrıldık. Sahibi ile çay içebildiğini al derdim hep artık köfte piyaz şart oldu. Emmi avucunu yala. Ayhan S in sahibi tık dese gitmiş yaptırmış. Toz kondurmamış. Hali ile çizilince de boyatmış. aldım diye demiyorum, uzun süredir böyle 07 TDCİ görmedim. Motor aluminyumu bile parlıyor. Kule gergisi de varmış bugün gördüm. Sıkıntıdan değişmeye parça bulamadık. Sadece markası farklı diye arka amortisör değişecek. Bir de lastik. Esp lambası sönsün diye ) Lastiklerin tarihi çok mu eski abi neden değişiyorsun ? Kumho mu alacaksın yoksa ) 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 16 Ağustos 2014 Paylaş 16 Ağustos 2014 Hayırlı olsun abi,Rabbim kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 16 Ağustos 2014 Paylaş 16 Ağustos 2014 hayırlı olsun bi ara benimde baktığım bir araçtı bunlar ama kısmet olmadı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Ağustos 2014 Paylaş 16 Ağustos 2014 Emmi avucunu yala. Sabırlıyım. Beklerim. [emoji1] Yorum bağlantısı
Aytuğ Güngör 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 Aytuğ, bize olan sözün kenarda yazılı. Sahilde bunu hatırlatacağız müsait bir zamanda:) Her zaman beklerim 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2014 Kule gergisi de varmış. Debriyaj balatası yeni idi ama bir gariplik var dedik. Sökünce yarısının hiç basmadığı diğer yarısının yandığını gördük ki volant ta sıfırdı. Tamamen uyumsuzluk sonucu olmuş. Yeni balata ve volantta torna ile çok güzel oldu. Bu anfiyi çok severim. A4 kağıt boyundan minik d sınıfı kapasitör gerektirmeyen tiptir. Torpidodadki çalışmalar devam ediyor. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 Benim bass in aynısı üzerindeki yazılar farklı ama teknik detayı ayni imiş. Anfi ayarim kötü ama bir türlü tutturamadim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2014 Xm 1s bu. Bas için kullanırlar. Xm4s olabilir mi diğeri Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 Xm 1s bu. Bas için kullanırlar. Xm4s olabilir mi diğeriCervin vega dan bahsediyorum abi anfi 4 kanal maalesef bas anfisi değil Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 Hayırlı olsun, hiç araban yoktu iyi olmuş bu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2014 Tepatalk tan zor takip esiom ). Bas sesi zevk meselesi. Bunun vuruşlaro eskiiii pioneer tsv69 a çok benziyor.bayağı düşük hz e cevap veriyor 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 Soruncada, balkonda kaybettim amfiyi hoparlörü demişti biri Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2014 Bu başka takım lemm. O sub ı buldum. anfiyi hala arıyorum evde 3400 le deq 9200 de buldum Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 pazar günü kimin evine çörekleneceğim belli oldu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2014 Bir müddet yogh olayım ben Yorum bağlantısı
Recommended Posts