Tamer Topaç 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: hala satılık değil mi 349' um var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Tamer Topaç yazdı: 349' um var. bilezik al YTD Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Çağlar Bayur yazdı: YTD Kulağıma küpe yapayım. Küpe 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Tamer Topaç yazdı: Küpe işçiliği çok kayıp çok ytd 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Düzenli olarak Lubratech yağ kullanmaktan kaynaklı yatak sesi kesilmeyen Focus S’leriniz değerinde alınır 😀 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce düzensiz kullanım var, en son ne kondu ben bile bilmiyorum, hatta bir önceki ne zaman konmuş onu bile ustama sorarım. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hatta bu konu unutulsun diye Çağlar abi konuya bir şey yazmıyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Çağlar Bayur yazdı: düzensiz kullanım var, en son ne kondu ben bile bilmiyorum, hatta bir önceki ne zaman konmuş onu bile ustama sorarım. Tükkandaki patates yağını gördün mü? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Hatta bu konu unutulsun diye Çağlar abi konuya bir şey yazmıyor. 3,2lt/100km ile gez gez bitmiyor, konuya girmeye zaman yok Servet Aydın yazdı: Tükkandaki patates yağını gördün mü? üffff ayrısana bi sonrakine değerlendireyim 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 3,2lt/100km ile gez gez bitmiyor, konuya girmeye zaman yok İşin sirrini bir anlatsana abi. Aynı motorlara sahibiz. Ama bizim araç uzun yolda 5ten aşağı düşmez. Sebeplerden birini biliyorum aslinda aerodinamik olarak bizim aracın sürtünme katsayısı daha fazladır. Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Yeter yazdı: İşin sirrini bir anlatsana abi. Aynı motorlara sahibiz. Ama bizim araç uzun yolda 5ten aşağı düşmez. Sebeplerden birini biliyorum aslinda aerodinamik olarak bizim aracın sürtünme katsayısı daha fazladır. Mazot 57 oldu, o rekor tüketimler artık hiç bir işe yaramıyor 😀 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Koray Demir yazdı: Mazot 57 oldu, o rekor tüketimler artık hiç bir işe yaramıyor 😀 Olsun yine de insanın canı bir elma şekeri istiyor yine de. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Gülmez yazdı: 350 bine alınır mı @Oğuzkan Işık Beni vurdurcan heralde Çağlar abiye Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Mehmet Yeter yazdı: İşin sirrini bir anlatsana abi. Aynı motorlara sahibiz. Ama bizim araç uzun yolda 5ten aşağı düşmez. Sebeplerden birini biliyorum aslinda aerodinamik olarak bizim aracın sürtünme katsayısı daha fazladır. 22-25C sıcaklıkta 90 nı geçmeden rampa yukarı hız düşürerek. sıfır enkektör ve turbo ve selenoid valfi felan. bi de ne marka yağ konulduğunu bilmemek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 22-25C sıcaklıkta 90 nı geçmeden rampa yukarı hız düşürerek. sıfır enkektör ve turbo ve selenoid valfi felan. bi de ne marka yağ konulduğunu bilmemek lazım. Yokuş yukarı oksijenin turboya dolduğunu hissettiğim an en mutlu olduğum an. Ancak tüketiminde arttığı bir gerçek. Bu TDCi motorlar yokuşları ayrı seviyor. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Traktör gibi dün gece yeğenin cmax rolantü de çalışıyordu kapat dedim şunu baş ağrısı için birebir 1 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Tükkandaki patates yağını gördün mü? @Çağlar Bayur temsili 😂 https://www.instagram.com/reel/DLIJlUaoPtz/?igsh=a3I0ZDRjbmhwczFm 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Sıkma zeytinyağı kullanıyor. Kaliteden ödün vermez. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 dakika önce Yazar Paylaş 11 dakika önce Koray Demir yazdı: @Çağlar Bayur temsili 😂 https://www.instagram.com/reel/DLIJlUaoPtz/?igsh=a3I0ZDRjbmhwczFm şahan varken varile metal beher daldırıp yağ tamamlatırdık, tofaşk tofaşktır Mehmet Yeter yazdı: Sıkma zeytinyağı kullanıyor. Kaliteden ödün vermez. sahtesi çok dikkatli olmalı Yorum bağlantısı
Recommended Posts