Çağlar Bayur Dün saat 19:47 Yazar Paylaş Dün saat 19:47 olur öyle şeyler, rus sacı ile imal edilen merso lar gibi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 19:57 Paylaş Dün saat 19:57 İlkay Başaran yazdı: Denk gelirsek rolling yapalım tce ile Şartları esitlememiz lazım ya senin araçtan beygir alınmalı ya da bizim araca beygir eklenmeli. Beygir eklenince tork otomatikman gelir. Ayrıca ağırlıkları da esitlemeliyiz. O zaman ne zaman istersen orada takiliriz. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Şartları esitlememiz lazım ya senin araçtan beygir alınmalı ya da bizim araca beygir eklenmeli. Beygir eklenince tork otomatikman gelir. Ayrıca ağırlıkları da esitlemeliyiz. O zaman ne zaman istersen orada takiliriz. O kadar ince hesap yapacaksak saçları da kazıtman lazım :/ 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 saat önce Paylaş 18 saat önce İlkay Başaran yazdı: O kadar ince hesap yapacaksak saçları da kazıtman lazım :/ Senden mi esirgeyecegiz kazitiriz tabiki. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Şartları esitlememiz lazım ya senin araçtan beygir alınmalı ya da bizim araca beygir eklenmeli. Beygir eklenince tork otomatikman gelir. Ayrıca ağırlıkları da esitlemeliyiz. O zaman ne zaman istersen orada takiliriz. Sende 300 cc hazim fazla ben hiç konuşmuyorum?? Bugün olmaz ama motor değişecek. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 saat önce Paylaş 16 saat önce İlkay Başaran yazdı: Sende 300 cc hazim fazla ben hiç konuşmuyorum?? Bugün olmaz ama motor değişecek. Fazla olsa ne olacak. Gitmeyince. Aynı yere gelir. Hatta geçersin. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Fazla olsa ne olacak. Gitmeyince. Aynı yere gelir. Hatta geçersin. Neyse nasılsa sen alacaksın arabayı Mehmet hocam 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 saat önce Paylaş 16 saat önce İlkay Başaran yazdı: Neyse nasılsa sen alacaksın arabayı Mehmet hocam Para biriktirmeye başladım. İş bankasından kumbara bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Para biriktirmeye başladım. İş bankasından kumbara bekliyorum. naylon zaten 2 milyon yıl çürümez yavaş yavaş biriktir acelemiz yok 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Şartları esitlememiz lazım ya senin araçtan beygir alınmalı ya da bizim araca beygir eklenmeli. handikaplı kv-2 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: handikaplı kv-2 Ya 1.3 cc benzinli motorla tavanında pati çekeceğim korkuyor tabi. Dizelden ne olur hın bitti 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ya 1.3 cc benzinli motorla tavanında pati çekeceğim korkuyor tabi. Dizelden ne olur hın bitti Yazılım atıp arkadan siyah duman çıkınca elon’un füzesiyim sanıyorlar. Tırt yani 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ooo yahu iddiam yok diyorum. Ucurmussunuz bizi. Dizelin tek farkı anlık Torku daha yüksek veriyor ama son hizlanmada balonu çabuk sönüyor. Zaten torklu, beygirli ve hafif benzinli bir araç dizeli uzer. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 saat önce Paylaş 12 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ya 1.3 cc benzinli motorla tavanında pati çekeceğim korkuyor tabi. Dizelden ne olur hın bitti Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yazılım atıp arkadan siyah duman çıkınca elon’un füzesiyim sanıyorlar. Tırt yani Siz düzgün kurcalanmış bir dizele denk gelmemişsiniz . Mehmet Yeter yazdı: son hizlanmada balonu çabuk sönüyor. Zaten torklu, beygirli ve hafif benzinli bir araç dizeli uzer. Kara trenleri kulvara almıyoruz. Onlar sokaklarda Nox üretsin. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Tamer Topaç yazdı: Tabanı çürüsün ters çeviriri tavanda gideriz 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Tamer Topaç yazdı: Siz düzgün kurcalanmış bir dizele denk gelmemişsiniz Tamam benzinliyi de kurcalayalım mı aynı şekilde?? Mehmet Yeter yazdı: Ooo yahu iddiam yok diyorum. Ucurmussunuz bizi. Dizelin tek farkı anlık Torku daha yüksek veriyor ama son hizlanmada balonu çabuk sönüyor. Zaten torklu, beygirli ve hafif benzinli bir araç dizeli uzer. Sus bitti bizim için 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 saat önce Paylaş 12 saat önce İlkay Başaran yazdı: Tamam benzinliyi de kurcalayalım mı aynı şekilde?? Buyrun Çağlar Bayur yazdı: ters çeviriri tavanda gideriz Sanrufundan su alsın, plazma göstergeleri şaşsın, yepisyeni turbonun mili eğilsin, sıfır enjektörleri işesin. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts