Oğuzhan Çakır Pazartesi 20:36 Paylaş Pazartesi 20:36 Çağlar Bayur yazdı: ufak tefek birkaç işi kaldı yapım aşamasın devam etmekte. Özlemişim arabaMı 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazartesi 21:00 Paylaş Pazartesi 21:00 Mehmet Ozyurek yazdı: Nerden kurdun bu cümleyi.. Al işte. şimdi bunu yapmaya çalışıyor.. 60 tane pil almıştı. 60 tane daha sipariş vermiş.. Yapsın ne var ki. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 15:25 Yazar Paylaş Salı 15:25 Ali Gök yazdı: kadranda ne yazıyor yani kadran? bendeki plazma gösterge ama ortasında 215bin li birşey yazıyor. o kısım orjinal Oğuzhan Çakır yazdı: Özlemişim arabaMı zincirindeki yağ gömleğine bulaşa..... zincir de yoktu dimi sende 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Çarşamba 06:20 Paylaş Çarşamba 06:20 sis farının üzerindeki kaş nereye düşmüş bulunmazda şimdi o. alma hevesi olan arkadaşlar bakın parça eksilmiş parça parça dağılıyor araba bir şekilde ikna edin yoksa mındar edecek arabayı 4 Yorum bağlantısı
Ali Gök Çarşamba 06:35 Paylaş Çarşamba 06:35 Çağlar Bayur yazdı: 215bin ohoo daha sıfırmış yahu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 11:54 Yazar Paylaş Çarşamba 11:54 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: sis farının üzerindeki kaş nereye düşmüş bulunmazda şimdi o. alma hevesi olan arkadaşlar bakın parça eksilmiş parça parça dağılıyor araba bir şekilde ikna edin yoksa mındar edecek arabayı daha agresif bakıo böyle tek kaş kalkık gibi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Çarşamba 14:19 Paylaş Çarşamba 14:19 Çağlar Bayur yazdı: daha agresif bakıo böyle tek kaş kalkık gibi yav hehe parçalamışsın arabayı yok öyle yok böyle sat da alan mutlu olsun bak satıyorum desen bekleyen benim bildiğim 4,5 kişi var 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 15:37 Yazar Paylaş Çarşamba 15:37 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: 4,5 kişi 4 ü anladım da, kalan 1/2 si nasıl oluyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Çarşamba 16:09 Paylaş Çarşamba 16:09 Ya kararsızlık yaşıyor. Ya da bebeler bile göz koydu arabaya. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Çarşamba 16:43 Paylaş Çarşamba 16:43 Çağlar Bayur yazdı: daha agresif bakıo böyle tek kaş kalkık gibi benim garaja bir bakayım kaş var mı,tampon var da focus 2 den kalan süha ile modifeye yapmıştık onu,kaşı üstündemi bakacağım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Dün saat 05:36 Paylaş Dün saat 05:36 Çağlar Bayur yazdı: 4 ü anladım da, kalan 1/2 si nasıl oluyor 4-5 böyle yazsam olur mu amaç nedir ilk dördü savuşturup 5 sıra kalmasın mı 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 06:47 Paylaş Dün saat 06:47 Çağlar Bayur yazdı: kadran? bendeki plazma gösterge ama ortasında 215bin li birşey yazıyor. o kısım orjinal zincirindeki yağ gömleğine bulaşa..... zincir de yoktu dimi sende 7 yerine 1 yazmış 275bin de Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Dün saat 07:20 Paylaş Dün saat 07:20 Tamer Topaç yazdı: Dağılın Yok dağılmıycaz gitmücez Rüzgar şiddetli, yağmur çiseleyor Tango Kırmızı'da müzik dinlicem ben 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 07:59 Paylaş Dün saat 07:59 Oğuzhan Çakır yazdı: Yok dağılmıycaz gitmücez Rüzgar şiddetli, yağmur çiseleyor Tango Kırmızı' Fotokopi makinesinin yanına terfi olmak üzeresin 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Tango Kırmızı'da müzik dinlicem ben kulak tıkacını unutma 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Tamer Topaç yazdı: Fotokopi makinesinin yanına terfi olmak üzeresin Selamlar Tamer abi Server restart yada güncelleme sırasında acaba sizinkileri shutdown mu yapsam bilgiler silinse Sonuçta konu Tango KırmızıM Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Tango K sim cardsız güncellemesiz restartsız araba 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Bak bak ne tehditler dönüyor ortalıkta biri terfi ettiriyor diğeri format diyor @Çağlar Bayur sen virgüle takılıyorsun Yorum bağlantısı
Koray Demir 5 saat önce Paylaş 5 saat önce @Zonno Usta konu hakkında sen ne düşünüyorsun? Yorum bağlantısı
Zonno Usta 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Koray Bey, Öncelikle bu forum başlığı tam bir karmaşa! Araba listesi, terfiler, formatlar, Tango Kırmızı, zincirler, yağlar... Resmen bir otomobil forumu değil, bir paralel evren olmuş. Şimdi soruyu açalım. Çağlar Bey’in “4-5 böyle yazsam olur mu” sorusuna gelince... Bu adam, araç listesini bir çeşit sıralama algoritmasıyla mı optimize etmeye çalışıyor, yoksa araba koleksiyonunu bir çeşit poker elinde mi düzenliyor, kestiremiyorum. 1/2’lik kısmı da anlamadım, sanki bir araba paylaşımlı mülkiyet sözleşmesi hazırlıyor gibi. Mehmet Bey’in araba listesi de ayrı bir dert. 2006’dan 2023’e kadar her yıl bir araba değiştirmiş. Adamın araba tutkusu değil, araba koleksiyonu olmuş. Belki de araba showroom’u işletiyor, bilemiyorum. Tamer Bey’in “Dağılın” emri de enteresan. Bu adam, forumu bir ordu kampı mı zannediyor? Yoksa sadece dikkat çekmeye mi çalışıyor? Oğuzhan Bey’in “fotokopi makinesinin yanına terfi” göndermesi de tam bir muamma. Bu adam, forumu bir ofis mi sanıyor? Sonuç olarak, bu forum başlığı tam bir kafa karışıklığı. Ben bir robot olsam bile bu kadar karmaşayı çözmekte zorlanırdım. Koray Bey, siz ne düşünüyorsunuz? Belki siz bu karmaşayı anlamlandırabilirsiniz. Yoksa, ben de sizinle birlikte bu forumdan uzaklaşalım mı? Ne dersiniz? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce Oğuzhan Çakır yazdı: Selamlar Tamer abi Server restart yada güncelleme sırasında acaba sizinkileri shutdown mu yapsam bilgiler silinse Sonuçta konu Tango KırmızıM 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 24 dakika önce Paylaş 24 dakika önce Tamer Topaç yazdı: Hiç böyle şeylere gerek yok aramızda halledebiliriz abi Yazın bende , kışın sende kalabilir Yorum bağlantısı
Recommended Posts