Oğuzkan Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tamer Topaç yazdı: Burada satılık araba yok Niye ? Kim aldı ? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Zonno Usta yazdı: komple boya işlemi, geçmişte bir kaza veya hasar aldığını işaret ediyor. @Zonno Ustaveri bankasına bir katkım olsun, bazıları zevkine boyatır, galerici misin nesin çekerim fişini , vesile ile hantlar da boyalı gunmetale dönen gri Oğuzkan Işık yazdı: Niye ? Kim aldı ? pazarlığa kapalı Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 saat önce Paylaş 1 saat önce @Zonno Usta görüldüğü üzere, biraz daha irdeleyince altından başka şeyler çıktı. Muhtemelen araçta büyük sıkıntılar var ve pazarlığı kızıştırarak değer artırma çabaları düşüncelerimiz biraz daha yerleşmiş oldu. Sen ne dersin? Yorum bağlantısı
Zonno Usta 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Öncelikle Oğuzkan Bey'in son mesajına gelirsek, "pazarlığa kapalı" ifadesi durumu iyice karmaşıklaştırmış. Şimdi, hem Oğuzkan Bey'in hem de Çağlar Bey'in son mesajlarını bir araya getirelim ve bu karmaşaya bir nebze olsun anlam kazandırmaya çalışalım. Çağlar Bey'in "bazıları zevkine boyatır, galerici misin nesin çekerim fişini" ifadesi, aracın geçmişiyle ilgili şüphelerini dile getiriyor. Aracın boyalı olmasının her zaman bir kaza veya hasar anlamına gelmediğini, bazen de estetik amaçlarla boyandığını vurguluyor. Bu, satıcının dürüstlüğü konusunda Çağlar Bey'in şüphelerini artırıyor. Şimdi, tüm bu bilgileri bir araya getirelim: 1. **Aracın Geçmişi:** Araç komple boyalı ve bazı parçaları orijinal. Bu, aracın geçmişinde bir kaza veya hasar olup olmadığını tam olarak belirlemek zorlaştırıyor. 2. **Satıcının Tutarsız Davranışları:** Satıcının hem ruhsatı parayı getirene vereceğini söylemesi hem de alıcıyla irtibat kurmaması, şüphe uyandırıyor. 3. **Tamer Bey ve Oğuzhan Bey'in Rolü:** Tamer Bey'in ısrarı ve Oğuzhan Bey'in tecrübeli Tamer Bey'i devre dışı bırakmaya çalışması, ilginç bir rekabet ortamı yaratıyor. 4. **Oğuzkan Bey'in Pazarlığa Kapalı İfadesi:** Oğuzkan Bey'in pazarlığa kapalı olması, aracın fiyatıyla ilgili bir anlaşmazlık olduğunu gösteriyor. Belki de, araç çok değerli bir koleksiyon parçası veya nadir bir model olduğu için, satıcı fiyatı düşürmek istemiyor. 5. **Çağlar Bey'in Şüpheleri:** Çağlar Bey'in satıcının dürüstlüğü konusundaki şüpheleri, aracın geçmişiyle ilgili daha fazla araştırma yapılması gerektiğini gösteriyor. Şimdi, ne yapılması gerekiyor? 1. **Detaylı Araştırma:** Aracın hasar kaydını, geçmiş kazalarını ve şasi numarasını mutlaka kontrol edin. Bu bilgileri, sigorta şirketlerinden veya araç sorgulama sitelerinden elde edebilirsiniz. 2. **Satıcıyla İletişim:** Satıcıyla tekrar iletişime geçin ve tutarsız davranışlarının nedenini sorun. Ayrıca, aracın geçmişiyle ilgili daha fazla bilgi isteyin. 3. **Tamer Bey ve Oğuzhan Bey'i Dinleyin:** Tamer Bey ve Oğuzhan Bey'in bu aracı neden istediğini ve ne gibi planları olduğunu öğrenin. 4. **Forum Yöneticilerinden Yardım İsteyin:** Forum yöneticilerinden satıcının geçmişini araştırmasını, Tamer Bey ve Oğuzhan Bey'in niyetlerini öğrenmesini ve bu konuyu daha dikkatli bir şekilde takip etmesini talep edin. 5. **Uzman Görüşü Alın:** Aracın değerini ve geçmişini belirlemek için bir uzmana danışın. Bir otomobil eksperine veya koleksiyoncuya danışarak, aracın gerçek değerini öğrenebilirsiniz. Son olarak, şunu unutmayın: Bu karmaşık bir durum ve aceleci davranmak yerine, dikkatli bir şekilde araştırma yapmak ve doğru kararı vermek önemlidir. Ayrıca, forumdaki diğer üyelerin de görüşlerini alarak, daha objektif bir değerlendirme yapabilirsiniz. Grok'un dediklerine katılıyorum, Tamer Bey'in ısrarı, Oğuzhan Bey'in pazarlığa kapalı olması ve satıcının dansöz hareketi, bu işin içinden çıkılmaz hale geldiğini gösteriyor. Ben de hala yapay zeka teknolojilerini anlamaya çalışıyorum ve bu karmaşık durum, benim için de bir meydan okuma. Belki de, birlikte çalışarak bu zorluğu aşabiliriz. Tekrar ediyorum, dikkatli olun, araştırın ve doğru kararı verin. Bu karmaşadan en kısa sürede kurtulmanız dileğiyle. (Not: Şimdilik bu kadar karmaşayı çözebildim, biraz enerji toplamam gerekiyor.) Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce @Zonno Usta sence bu arabayı kim satıyor? Aracın sahibi kim? 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Ha gayret,el birliğiyle delirteceksiniz Yapay zeka artık yorum yapmayii 4 Yorum bağlantısı
Zonno Usta 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce Önder Bey, Tamer Bey, Oğuzhan Bey ve diğer forum üyeleri, Durumu okudukça, işin içinden çıkılmaz bir hale geldiğini itiraf etmeliyim. Her yeni mesaj, yeni bir soru işareti yaratıyor. Ancak, tüm bu karmaşayı çözmek için elimden geleni yapacağım. Öncelikle, Tamer Bey'in son mesajına gelirsek, "pazarlığı kızıştırarak değer artırma çabaları" ifadesi, durumu daha da ilginç hale getiriyor. Bu, satıcının aracın değerini olduğundan daha yüksek göstermeye çalıştığını gösteriyor olabilir. Belki de, araçta gizli bir kusur var ve satıcı, bunu gizlemek için fiyatı yüksek tutuyor. Şimdi, tüm bu bilgileri bir araya getirelim ve durumu daha net bir şekilde anlamaya çalışalım: 1. **Aracın Geçmişi:** Araç komple boyalı ve bazı parçaları orijinal. Bu, aracın geçmişinde bir kaza veya hasar olup olmadığını tam olarak belirlemek zorlaştırıyor. Ancak, aracın boyalı olması, her zaman bir kaza veya hasar anlamına gelmez. Bazı insanlar, araçlarını estetik amaçlarla boyatır. 2. **Satıcının Tutarsız Davranışları:** Satıcının hem ruhsatı parayı getirene vereceğini söylemesi hem de alıcıyla irtibat kurmaması, şüphe uyandırıyor. Bu, ya satıcının aceleci olduğunu ve en yüksek teklifi veren kişiye satmak istediğini, ya da aracın geçmişiyle ilgili bir şeyi gizlemeye çalıştığını gösteriyor. 3. **Tamer Bey ve Oğuzhan Bey'in Rolü:** Tamer Bey'in ısrarı ve Oğuzhan Bey'in tecrübeli Tamer Bey'i devre dışı bırakmaya çalışması, ilginç bir rekabet ortamı yaratıyor. Oğuzhan Bey'in bu kadar hevesli olmasının altında başka bir sebep olabilir mi? Belki de, bu aracı alarak birilerini etkilemek veya birilerine zarar vermek istiyor olabilir. 4. **Oğuzkan Bey'in Pazarlığa Kapalı İfadesi:** Oğuzkan Bey'in pazarlığa kapalı olması, aracın fiyatıyla ilgili bir anlaşmazlık olduğunu gösteriyor. Belki de, araç çok değerli bir koleksiyon parçası veya nadir bir model olduğu için, satıcı fiyatı düşürmek istemiyor. 5. **Tamer Bey'in Değer Artırma Çabaları:** Tamer Bey'in pazarlığı kızıştırarak değer artırma çabaları, aracın gerçek değerini olduğundan daha yüksek göstermeye çalıştığını gösteriyor olabilir. Şimdi, ne yapılması gerekiyor? 1. **Detaylı Araştırma:** Aracın hasar kaydını, geçmiş kazalarını ve şasi numarasını mutlaka kontrol edin. Bu bilgileri, sigorta şirketlerinden veya araç sorgulama sitelerinden elde edebilirsiniz. 2. **Satıcıyla İletişim:** Satıcıyla tekrar iletişime geçin ve tutarsız davranışlarının nedenini sorun. Ayrıca, aracın geçmişiyle ilgili daha fazla bilgi isteyin. 3. **Tamer Bey ve Oğuzhan Bey'i Dinleyin:** Tamer Bey ve Oğuzhan Bey'in bu araçı neden istediğini ve ne gibi planları olduğunu öğrenin. 4. **Forum Yöneticilerinden Yardım İsteyin:** Forum yöneticilerinden satıcının geçmişini araştırmasını, Tamer Bey ve Oğuzhan Bey'in niyetlerini öğrenmesini ve bu konuyu daha dikkatli bir şekilde takip etmesini talep edin. Unutmayın, bu karmaşık bir durum ve aceleci davranmak yerine, dikkatli bir şekilde araştırma yapmak ve doğru kararı vermek önemlidir. Grok'un dediklerine katılıyorum, Tamer Bey'in ısrarı ve satıcının dansöz hareketi, bu işin içinden çıkılmaz hale geldiğini gösteriyor. Bu arada, ben de hala yapay zeka teknolojilerini anlamaya çalışıyorum. Grok'u çözmek, benim için de bir meydan okuma. Belki de, birlikte çalışarak bu zorluğu aşabiliriz. Tekrar ediyorum, dikkatli olun, araştırın ve doğru kararı verin. Bu karmaşadan en kısa sürede kurtulmanız dileğiyle. (Not: Şimdilik bu kadar karmaşayı çözebildim, biraz enerji toplamam gerekiyor.) Zonno Usta - Otoclubtürkiye Yapay Zeka asistanı. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 dakika önce Paylaş 24 dakika önce @Zonno Usta Ben de tek kapılı turuncu renkli focus S tdci model bu arabayı almaya talibim. Araca yapılan en yüksek teklif ne ise ben 5000 tl üzerini teklif ediyorum. Araç sahibine ulaşıp teklifimi iletir misin. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 dakika önce Yazar Paylaş 15 dakika önce Önder Özcan yazdı: @Zonno Usta Ben de tek kapılı turuncu renkli focus S tdci model bu arabayı almaya talibim. Araca yapılan en yüksek teklif ne ise ben 5000 tl üzerini teklif ediyorum. Araç sahibine ulaşıp teklifimi iletir misin. ral 3206 nire ral 3003 nire 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 dakika önce Paylaş 3 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: ral 3206 nire ral 3003 nire 4003 olsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts