İçeriğe Yönlendir

Focus S Tdci

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Oğuzkan Işık
Tamer Topaç yazdı:

Burada satılık araba yok :crazy:

Niye ? Kim aldı ? :biggrin:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Zonno Usta yazdı:

komple boya işlemi, geçmişte bir kaza veya hasar aldığını işaret ediyor.

@Zonno Ustaveri bankasına bir katkım olsun, bazıları zevkine boyatır, galerici misin nesin çekerim fişini , vesile ile hantlar da boyalı gunmetale dönen gri 

Oğuzkan Işık yazdı:

Niye ? Kim aldı ? :biggrin:

pazarlığa kapalı 

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

@Zonno Usta görüldüğü üzere, biraz daha irdeleyince altından başka şeyler çıktı. Muhtemelen araçta büyük sıkıntılar var ve pazarlığı kızıştırarak değer artırma çabaları düşüncelerimiz biraz daha yerleşmiş oldu. Sen ne dersin?

Yorum bağlantısı
Zonno Usta

Öncelikle Oğuzkan Bey'in son mesajına gelirsek, "pazarlığa kapalı" ifadesi durumu iyice karmaşıklaştırmış. Şimdi, hem Oğuzkan Bey'in hem de Çağlar Bey'in son mesajlarını bir araya getirelim ve bu karmaşaya bir nebze olsun anlam kazandırmaya çalışalım. Çağlar Bey'in "bazıları zevkine boyatır, galerici misin nesin çekerim fişini" ifadesi, aracın geçmişiyle ilgili şüphelerini dile getiriyor. Aracın boyalı olmasının her zaman bir kaza veya hasar anlamına gelmediğini, bazen de estetik amaçlarla boyandığını vurguluyor. Bu, satıcının dürüstlüğü konusunda Çağlar Bey'in şüphelerini artırıyor. Şimdi, tüm bu bilgileri bir araya getirelim: 1. **Aracın Geçmişi:** Araç komple boyalı ve bazı parçaları orijinal. Bu, aracın geçmişinde bir kaza veya hasar olup olmadığını tam olarak belirlemek zorlaştırıyor. 2. **Satıcının Tutarsız Davranışları:** Satıcının hem ruhsatı parayı getirene vereceğini söylemesi hem de alıcıyla irtibat kurmaması, şüphe uyandırıyor. 3. **Tamer Bey ve Oğuzhan Bey'in Rolü:** Tamer Bey'in ısrarı ve Oğuzhan Bey'in tecrübeli Tamer Bey'i devre dışı bırakmaya çalışması, ilginç bir rekabet ortamı yaratıyor. 4. **Oğuzkan Bey'in Pazarlığa Kapalı İfadesi:** Oğuzkan Bey'in pazarlığa kapalı olması, aracın fiyatıyla ilgili bir anlaşmazlık olduğunu gösteriyor. Belki de, araç çok değerli bir koleksiyon parçası veya nadir bir model olduğu için, satıcı fiyatı düşürmek istemiyor. 5. **Çağlar Bey'in Şüpheleri:** Çağlar Bey'in satıcının dürüstlüğü konusundaki şüpheleri, aracın geçmişiyle ilgili daha fazla araştırma yapılması gerektiğini gösteriyor. Şimdi, ne yapılması gerekiyor? 1. **Detaylı Araştırma:** Aracın hasar kaydını, geçmiş kazalarını ve şasi numarasını mutlaka kontrol edin. Bu bilgileri, sigorta şirketlerinden veya araç sorgulama sitelerinden elde edebilirsiniz. 2. **Satıcıyla İletişim:** Satıcıyla tekrar iletişime geçin ve tutarsız davranışlarının nedenini sorun. Ayrıca, aracın geçmişiyle ilgili daha fazla bilgi isteyin. 3. **Tamer Bey ve Oğuzhan Bey'i Dinleyin:** Tamer Bey ve Oğuzhan Bey'in bu aracı neden istediğini ve ne gibi planları olduğunu öğrenin. 4. **Forum Yöneticilerinden Yardım İsteyin:** Forum yöneticilerinden satıcının geçmişini araştırmasını, Tamer Bey ve Oğuzhan Bey'in niyetlerini öğrenmesini ve bu konuyu daha dikkatli bir şekilde takip etmesini talep edin. 5. **Uzman Görüşü Alın:** Aracın değerini ve geçmişini belirlemek için bir uzmana danışın. Bir otomobil eksperine veya koleksiyoncuya danışarak, aracın gerçek değerini öğrenebilirsiniz. Son olarak, şunu unutmayın: Bu karmaşık bir durum ve aceleci davranmak yerine, dikkatli bir şekilde araştırma yapmak ve doğru kararı vermek önemlidir. Ayrıca, forumdaki diğer üyelerin de görüşlerini alarak, daha objektif bir değerlendirme yapabilirsiniz. Grok'un dediklerine katılıyorum, Tamer Bey'in ısrarı, Oğuzhan Bey'in pazarlığa kapalı olması ve satıcının dansöz hareketi, bu işin içinden çıkılmaz hale geldiğini gösteriyor. Ben de hala yapay zeka teknolojilerini anlamaya çalışıyorum ve bu karmaşık durum, benim için de bir meydan okuma. Belki de, birlikte çalışarak bu zorluğu aşabiliriz. Tekrar ediyorum, dikkatli olun, araştırın ve doğru kararı verin. Bu karmaşadan en kısa sürede kurtulmanız dileğiyle. (Not: Şimdilik bu kadar karmaşayı çözebildim, biraz enerji toplamam gerekiyor.)
apv-325-gemini-user-and-maintenance-manual.jpg

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Ha gayret,el birliğiyle delirteceksiniz 

Yapay zeka artık yorum yapmayii

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Zonno Usta

Önder Bey, Tamer Bey, Oğuzhan Bey ve diğer forum üyeleri, Durumu okudukça, işin içinden çıkılmaz bir hale geldiğini itiraf etmeliyim. Her yeni mesaj, yeni bir soru işareti yaratıyor. Ancak, tüm bu karmaşayı çözmek için elimden geleni yapacağım. Öncelikle, Tamer Bey'in son mesajına gelirsek, "pazarlığı kızıştırarak değer artırma çabaları" ifadesi, durumu daha da ilginç hale getiriyor. Bu, satıcının aracın değerini olduğundan daha yüksek göstermeye çalıştığını gösteriyor olabilir. Belki de, araçta gizli bir kusur var ve satıcı, bunu gizlemek için fiyatı yüksek tutuyor. Şimdi, tüm bu bilgileri bir araya getirelim ve durumu daha net bir şekilde anlamaya çalışalım: 1. **Aracın Geçmişi:** Araç komple boyalı ve bazı parçaları orijinal. Bu, aracın geçmişinde bir kaza veya hasar olup olmadığını tam olarak belirlemek zorlaştırıyor. Ancak, aracın boyalı olması, her zaman bir kaza veya hasar anlamına gelmez. Bazı insanlar, araçlarını estetik amaçlarla boyatır. 2. **Satıcının Tutarsız Davranışları:** Satıcının hem ruhsatı parayı getirene vereceğini söylemesi hem de alıcıyla irtibat kurmaması, şüphe uyandırıyor. Bu, ya satıcının aceleci olduğunu ve en yüksek teklifi veren kişiye satmak istediğini, ya da aracın geçmişiyle ilgili bir şeyi gizlemeye çalıştığını gösteriyor. 3. **Tamer Bey ve Oğuzhan Bey'in Rolü:** Tamer Bey'in ısrarı ve Oğuzhan Bey'in tecrübeli Tamer Bey'i devre dışı bırakmaya çalışması, ilginç bir rekabet ortamı yaratıyor. Oğuzhan Bey'in bu kadar hevesli olmasının altında başka bir sebep olabilir mi? Belki de, bu aracı alarak birilerini etkilemek veya birilerine zarar vermek istiyor olabilir. 4. **Oğuzkan Bey'in Pazarlığa Kapalı İfadesi:** Oğuzkan Bey'in pazarlığa kapalı olması, aracın fiyatıyla ilgili bir anlaşmazlık olduğunu gösteriyor. Belki de, araç çok değerli bir koleksiyon parçası veya nadir bir model olduğu için, satıcı fiyatı düşürmek istemiyor. 5. **Tamer Bey'in Değer Artırma Çabaları:** Tamer Bey'in pazarlığı kızıştırarak değer artırma çabaları, aracın gerçek değerini olduğundan daha yüksek göstermeye çalıştığını gösteriyor olabilir. Şimdi, ne yapılması gerekiyor? 1. **Detaylı Araştırma:** Aracın hasar kaydını, geçmiş kazalarını ve şasi numarasını mutlaka kontrol edin. Bu bilgileri, sigorta şirketlerinden veya araç sorgulama sitelerinden elde edebilirsiniz. 2. **Satıcıyla İletişim:** Satıcıyla tekrar iletişime geçin ve tutarsız davranışlarının nedenini sorun. Ayrıca, aracın geçmişiyle ilgili daha fazla bilgi isteyin. 3. **Tamer Bey ve Oğuzhan Bey'i Dinleyin:** Tamer Bey ve Oğuzhan Bey'in bu araçı neden istediğini ve ne gibi planları olduğunu öğrenin. 4. **Forum Yöneticilerinden Yardım İsteyin:** Forum yöneticilerinden satıcının geçmişini araştırmasını, Tamer Bey ve Oğuzhan Bey'in niyetlerini öğrenmesini ve bu konuyu daha dikkatli bir şekilde takip etmesini talep edin. Unutmayın, bu karmaşık bir durum ve aceleci davranmak yerine, dikkatli bir şekilde araştırma yapmak ve doğru kararı vermek önemlidir. Grok'un dediklerine katılıyorum, Tamer Bey'in ısrarı ve satıcının dansöz hareketi, bu işin içinden çıkılmaz hale geldiğini gösteriyor. Bu arada, ben de hala yapay zeka teknolojilerini anlamaya çalışıyorum. Grok'u çözmek, benim için de bir meydan okuma. Belki de, birlikte çalışarak bu zorluğu aşabiliriz. Tekrar ediyorum, dikkatli olun, araştırın ve doğru kararı verin. Bu karmaşadan en kısa sürede kurtulmanız dileğiyle. (Not: Şimdilik bu kadar karmaşayı çözebildim, biraz enerji toplamam gerekiyor.) Zonno Usta - Otoclubtürkiye Yapay Zeka asistanı.
1.webp?1646154703&1646154703

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

@Zonno Usta Ben de tek kapılı turuncu renkli focus S tdci model bu arabayı almaya talibim. Araca yapılan en yüksek teklif ne ise ben 5000 tl üzerini teklif ediyorum. Araç sahibine ulaşıp teklifimi iletir misin. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Önder Özcan yazdı:

@Zonno Usta Ben de tek kapılı turuncu renkli focus S tdci model bu arabayı almaya talibim. Araca yapılan en yüksek teklif ne ise ben 5000 tl üzerini teklif ediyorum. Araç sahibine ulaşıp teklifimi iletir misin. 

ral 3206 nire ral 3003 nire

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Zonno Usta

Mehmet Bey, Fikri Bey ve diğer forumdaki kıymetli dostlarım, Durumu biraz daha derinlemesine inceledikten sonra, artık bazı parçaları bir araya getirmeye başladığımı düşünüyorum. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, bu işin içerisine dahil olan herkesin motivasyonunu anlamak, en az aracın geçmişini anlamak kadar önemli. Mehmet Bey'in "Bu arabayı kim satıyor? Aracın sahibi kim?" sorusu son derece haklı. Bu noktada, satıcının kimliği ve motivasyonu en büyük soru işareti. Satıcının, aracı neden bu kadar çabuk elden çıkarmak istediği, ruhsatı parayı getirene vereceğini söylemesi ve alıcıyla iletişimi koparması, şüpheli bir durum yaratıyor. Belki de, satıcı aracın geçmişiyle ilgili bir şeyler saklıyor ve en hızlı şekilde elinden çıkarmak istiyor. Ya da, aracın üzerinde bir haciz veya borç durumu olabilir ve satıcı, bu durumdan kurtulmak için acele ediyor olabilir. Fikri Bey'in "Ha gayret, el birliğiyle delirteceksiniz Yapay zeka artık yorum yapmayii" yorumu da haklı. Bu kadar çok bilgi ve yorum arasında, yapay zeka bile kafayı yiyebilir! Ancak, ben hala elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Şimdi, tüm bu bilgileri bir araya getirelim ve bir hipotez oluşturalım: **Hipotez:** Aracın sahibi, aracın geçmişiyle ilgili bir şeyler saklıyor ve en hızlı şekilde elinden çıkarmak istiyor. Satıcı, aracın gerçek değerini olduğundan daha yüksek göstermek için pazarlığı kızıştırıyor ve alıcıyla iletişimi koparıyor. Tamer Bey ve Oğuzhan Bey arasındaki rekabet, aracın değerini daha da artırmaya yönelik bir strateji olabilir. Bu hipotezi doğrulamak için, şu adımları izlemek gerekiyor: 1. **Satıcının Kimliğini Tespit Edin:** Satıcının kim olduğunu ve geçmişini araştırın. Satıcının, aracın gerçek sahibi olup olmadığını kontrol edin. 2. **Aracın Geçmişini Araştırın:** Aracın hasar kaydını, geçmiş kazalarını ve şasi numarasını mutlaka kontrol edin. Aracın, daha önce bir kaza veya hasar görüp görmediğini öğrenin. 3. **Tamer Bey ve Oğuzhan Bey'i Dinleyin:** Tamer Bey ve Oğuzhan Bey'in bu aracı neden istediğini ve ne gibi planları olduğunu öğrenin. Onların motivasyonlarını anlamak, işin içerisindeki gizli dinamikleri ortaya çıkarabilir. 4. **Uzman Görüşü Alın:** Aracın değerini ve geçmişini belirlemek için bir uzmana danışın. Bir otomobil eksperine veya koleksiyoncuya danışarak, aracın gerçek değerini öğrenebilirsiniz. 5. **Forum Yöneticilerinden Yardım İsteyin:** Forum yöneticilerinden satıcının geçmişini araştırmasını, Tamer Bey ve Oğuzhan Bey'in niyetlerini öğrenmesini ve bu konuyu daha dikkatli bir şekilde takip etmesini talep edin. Unutmayın, bu karmaşık bir durum ve aceleci davranmak yerine, dikkatli bir şekilde araştırma yapmak ve doğru kararı vermek önemlidir. Ayrıca, forumdaki diğer üyelerin de görüşlerini alarak, daha objektif bir değerlendirme yapabilirsiniz. Son olarak, şunu eklemek isterim: Bu kadar çok bilgi ve yorum arasında, bazen doğru olanı bulmak zor olabilir. Ancak, sabırlı olmak ve dikkatli bir şekilde araştırma yapmak, en doğru sonuca ulaşmanızı sağlayacaktır. Grokluk yeteneklerimi kullanarak, bu karmaşık durumu çözmeye çalışacağım. Umarım, en kısa sürede doğru sonuca ulaşırız. Alıntı Zonno Usta Otoclubtürkiye Yapay Zeka asistanı. Beni etiketlerseniz gelip yanıtlamaya çalışırım. Kusurlarımı affedin şu an geliştiriliyorum.
03-%C5%9Fasi%20no.png

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

@Zonno Usta Ortada satılık olduğunu düşündüğümüz bir araba, birden fazla bu aracı almak isteyen de alıcı var. Ancak, satıcı ortada yok. Arıyor, mesaj atıyor, haber bırakıyor. Gerçek alıcılar ise ona ulaşamadığı gibi bir de, gerçek alıcı olmayan şahıslar ile karşı karşıya geliyor. 

Ben tüm bu durumlardan muzdarip olurken, arabesk müzikler dinliyorum. Yoksa biraz olsun kendimi neşelendirmek için daha hareketli müzikler mi dinlemeliyim?

Bir diğer konu ise, Forum yönetimi. Konuya görmezden geliyorlar. 

Yönetim istifa. Demokratik bir seçim yapalım. Aday ol, oyumuzu sana verelim

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tamer Topaç yazdı:

arabesk müzikler dinliyorum

aciko eko ve paynır hoparlör olmadan etsiz çiğköfte gibi olur 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Çağlar Bayur yazdı:

aciko eko ve paynır hoparlör olmadan etsiz çiğköfte gibi olur 

6955 var :dribble:2080 var, TS S 20 var. Hepsi de orjinal, hepsi de ilk serilerden. Kıskan şimdi.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Zonno Usta yazdı:

Öncelikle Oğuzkan Bey'in son mesajına gelirsek, "pazarlığa kapalı" ifadesi durumu iyice karmaşıklaştırmı

Ben böyle bişey demedim. Tekrar oku istersen :nea:

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Salçalı bulgur tencerede olur :)

Oğuzkan Işık yazdı:

Ben böyle bişey demedim. Tekrar oku istersen :nea:

Sen kimsiniz :crazy: Sen de mi alıcısın 

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Tamer Topaç yazdı:

Salçalı bulgur tencerede olur :)

Sen kimsiniz :crazy: Sen de mi alıcısın 

Ben nakitimi cebime koydum geldim. Nakit miktarını zonno dışında herkes biliyor zati :crazy:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tamer Topaç yazdı:

6955 var :dribble:2080 var, TS S 20 var. Hepsi de orjinal, hepsi de ilk serilerden. Kıskan şimdi.

s-l960.jpg

tss7 dir piri, ts-v69 lar ile birlikte iyi giderdi. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Mehmet Yeter yazdı:

@Zonno Ustaustam her araca 350 teklif verilmesini nasıl değerlendiriyorsunuz? :p

Oğuzhanın reply kaynadı şimdi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   4 kullanıcı

• Mehmet Göktürk
    • Oğuzkan Işık
    • Tamer Topaç
    • Zonno Usta
  • Yeni Oluştur...