Çağlar Bayur 20 Ekim Yazar Paylaş 20 Ekim dıştan komple boyalı,göğüste esp tuşu hariç orjinal bir parça da yok alayı değişen. Yorum bağlantısı
Koray Demir 20 Ekim Paylaş 20 Ekim Çağlar Bayur yazdı: dıştan komple boyalı,göğüste esp tuşu hariç orjinal bir parça da yok alayı değişen. Katiyyen alınmaz pert. Km psikolojik sınırı çoktan geçmiş. Altı güneş de görmüştür kesin. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar Cumartesi 17:15 Paylaş Cumartesi 17:15 Çağlar Bayur yazdı: Araba almaya gittik. Köfte sofrasından zor ayrıldık. Sahibi ile çay içebildiğini al derdim hep artık köfte piyaz şart oldu. Emmi avucunu yala. Ayhan S in sahibi tık dese gitmiş yaptırmış. Toz kondurmamış. Hali ile çizilince de boyatmış. aldım diye demiyorum, uzun süredir böyle 07 TDCİ görmedim. Motor aluminyumu bile parlıyor. Kule gergisi de varmış bugün gördüm. Sıkıntıdan değişmeye parça bulamadık. Sadece markası farklı diye arka amortisör değişecek. Bir de lastik. Esp lambası sönsün diye ) Çağlar abi bu tango kırmızıya rötuş rengini tutturamadık bir türlü, bukalemun gibi, havanın dırumuna göre renk değişiyor. Aynı renk 2007 fiestam var, rötuşluk yerler var, tavsiyeni duymak isterim. Yorum bağlantısı
Emin Önal Pazar 05:30 Paylaş Pazar 05:30 Mustafa Yanar yazdı: Çağlar abi bu tango kırmızıya rötuş rengini tutturamadık bir türlü, bukalemun gibi, havanın dırumuna göre renk değişiyor. Aynı renk 2007 fiestam var, rötuşluk yerler var, tavsiyeni duymak isterim. 2 mesaj Üstte vermiş Aslında cevabı 😃 Çağlar Bayur yazdı: dıştan komple . 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 14:11 Yazar Paylaş Pazar 14:11 hep komple boyattım iki yaz önce sol yan mesel a Yorum bağlantısı
Önder Özcan Pazar 16:34 Paylaş Pazar 16:34 Çağlar Bayur yazdı: hep komple boyattım iki yaz önce sol yan mesel a Sen araç kullanma bence. Kendi arabanı o kadar çızıktırıyorsan karşı tarafları düşünemiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 17:18 Yazar Paylaş Pazar 17:18 Önder Özcan yazdı: Sen araç kullanma bence. Kendi arabanı o kadar çızıktırıyorsan karşı tarafları düşünemiyorum. çıkmaz sokakta 8 defa çarptılar lem muhtelif zamanda muhtelif arabaLArıma, biri gözümün önünde çarptı yaş 88+ ... dedim naaptınız? ben mi çarptım dedi. PRD. dedim konu kapandı ama kavşağı severim, bende fren yok , karşıdaki düşünsün 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 21:00 Yazar Paylaş Pazar 21:00 Köksal Yılmaz yazdı: Karşıdaki = Sigortacı şifreler çözülmüş mekana girip parasını ödeyip çorbayı içmeden çıkan var mı ya 1 2 Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Şu araç komple hazır durumdayken beni bi çağır da abi 2 tur atayım. çok seviyorum TDCi S leri. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce henüz her yeri tam takılı iken bir anına denk gelmedik 1968 den beri bu yoldan kampa giden geri dönmedi 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: henüz her yeri tam takılı iken bir anına denk gelmedik 1968 den beri bu yoldan kampa giden geri dönmedi Kim bilir kaç kişinin gözü var 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Tamer Topaç yazdı: Kim bilir kaç kişinin gözü var koltukların rengi de bölle zaten Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: koltukların rengi de bölle zaten Çok kötüsün 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 dakika önce Yazar Paylaş 29 dakika önce Tamer Topaç yazdı: Çok kötüsün akü kapağını da maviye boyadığımı söylemiş miydim Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: akü kapağını da maviye boyadığımı söylemiş miydim Fiiiii tarihte, Mondeo için komple motor/akü vs kapaklarını içi boyatmak istiyordum. Neden sahip olmak istediklerime sahipsin Yorum bağlantısı
Recommended Posts