Tamer Topaç Dün saat 07:56 Paylaş Dün saat 07:56 İstese de saTAmaz. Artık ve bundan sonra, asla 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 08:33 Yazar Paylaş Dün saat 08:33 Tamer Topaç yazdı: töbeee kafalar karıştı şimdi Fikri Keleş yazdı: Satılık mı kapadık bitti yok üretim 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 08:51 Paylaş Dün saat 08:51 Çağlar Bayur yazdı: töbeee kafalar karıştı şimdi Motor boyama deyince, bunlarla mı karıştırdın 3 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 17 saat önce Paylaş 17 saat önce bi lafımla alırım ama önden çekişli sevmiiim artık yırtın kendinizi len 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Fatih Keskin yazdı: bi lafımla alırım ama önden çekişli sevmiiim artık yırtın kendinizi len Saygılarımla... Yorum bağlantısı
Onur Demir 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Fatih Keskin yazdı: bi lafımla alırım ama önden çekişli sevmiiim artık yırtın kendinizi len Celica? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Fatih Keskin yazdı: bi lafımla alırım ama önden çekişli sevmiiim artık yırtın kendinizi len haber et de depoyu fulleyem 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 saat önce Paylaş 12 saat önce https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2007-2.0-tdci-titanium-6-ileri-1275855838/detay 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Tamer Topaç yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2007-2.0-tdci-titanium-6-ileri-1275855838/detay geçen sene ilana girdiğin de 390 bin km de idi Onur Demir yazdı: Celica? izmire söz kestik 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Fatih Keskin yazdı: geçen sene ilana girdiğin de 390 bin km de idi Geri geri gitmişlerdir . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Ağustos 2024 te vergiler hariç 340bine almış, turbo sğutma sistemi debrijay bitik, kozmetik kusurlar dıştan birçok . jant değişmiş. 529bin gümrükte kayıtlı km si 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 saat önce Paylaş 6 saat önce E ne güzel işte adam km sini bile toparlamış sizede yaranılmaz 😎 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar abi meraktan soruyorum. Önden çekişli araçlara kilitli difransiyel takılır mı? Takırlırsa sonuç ne olur? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Çağlar abi meraktan soruyorum. Önden çekişli araçlara kilitli difransiyel takılır mı? Takırlırsa sonuç ne olur? hiç düşünmemiştim, zira düşünülmesi gerekmez kitli diferansiyelin mantığı yer ile sürütnmesi azalan bir tekerin boşa deli gibi dönmesi sonucu çekiş gücü kaybı, ön tekerde öyle bir şey yaşanmayacağı için taksan da getirisi olmaz herhalde, dirft neden arkadan çekişli araç ile yapılır diye düşünürsek temel sebep bu, ağırlığın çoğu önde, çeken tekerler sağlam basiyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts