Oğuzkan Işık 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Alptuğ Özcan yazdı: Buna benzer bir görece jr. güzellik akşam benden gelecek bir aksilik olmazsa Ne işler çeviriyon sen 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Oğuzkan Işık yazdı: Ne işler çeviriyon sen Dün söyledim sana 😁 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Alptuğ Özcan yazdı: Dün söyledim sana 😁 350ye hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Çağlar Bayur yazdı: yalıtım testi bu anlayamassın O zaman o resmin altına şunu yazabiliriz: Yalıtım tavsiyesi değildir. 1 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Bu araba satılık mı . Motor hacmi nedir. Bagaj hacmi nasıl. İçine katlanır bisiklet sığarmı. Km nedir. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 Haziran Paylaş 5 Haziran (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Bu araba satılık mı . Motor hacmi nedir. Bagaj hacmi nasıl. İçine katlanır bisiklet sığarmı. Km nedir. 1.6 tdci Caglar Bayur remapli bagaja bisiklet sigarda tek sorun alet satilik degil boyasi ozel Caglar abinin at kili ozel fircasiyla boya rotusu yapiliyor😂 oyle special one yani. 5 Haziran tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Ali Darbaz yazdı: Bu araba satılık mı . Motor hacmi nedir. Bagaj hacmi nasıl. İçine katlanır bisiklet sığarmı. Km nedir. Al işte bir tane daha. 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Tamer Topaç yazdı: Al işte bir tane daha. Ali yoklama macunu cekiyor bisikleti sigacagi arac ariyor 😂 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Sinan Akgöl yazdı: Ali yoklama macunu cekiyor bisikleti sigacagi arac ariyor 😂 Termal macun çeksin . 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Haziran Yazar Paylaş 5 Haziran Ali Darbaz yazdı: Bu araba satılık mı . Motor hacmi nedir. Bagaj hacmi nasıl. İçine katlanır bisiklet sığarmı. Km nedir. face ile karıştırdın buraları galiba. 1 katlanır 1 adet te 29 jant sığıyor 3 kişi koltuk kapasitesi kalarak. veya 3.60 bot + dıştan takma motor da sığıyor 2 koltuk kalarak veya 4 kişilik çadır + kampa malzemeleri sığıyor 5 koltuk kapasitesi ile birlikte. hacmi 1.6 beygiri belirsiz, komple boyalı değişmeyeni çok az kaldı. koltuklar orjinal 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Çağlar Bayur yazdı: hacmi 1.6 beygiri belirsiz Bayur remapli 😁 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts