Sinan Akgöl Cuma 13:30 Paylaş Cuma 13:30 Bazen ters gitmeye basladimi arka arkaya baslar gitmeye, cupranin koltuklarin yatmamasi cok iyimis ama sanki koltuk icinde subi sti burkulma cubugu var. Gecmis olsun abi tdci candir. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 13:36 Paylaş Cuma 13:36 Çağlar Bayur yazdı: ünlem işareti yanan hibriti 3 ayda alamazdık herhalde servisten Ünlem işareti lambası eee yeter deyip yanmak istemiştir 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Cuma 13:57 Paylaş Cuma 13:57 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ünlem işareti lambası eee yeter deyip yanmak istemiştir Artik her Toyo desen bu video ile seni motivelicem 😂 1 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Elektrikli deniz motoru var mı? (ciddi soruyorum) Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Elektrikli deniz motoru var mı? (ciddi soruyorum) Dıştan takma olarak var Yorum bağlantısı
Metin Akbal 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Mertol Kip yazdı: Elektrikli deniz motoru var mı? (ciddi soruyorum) Motoru bilmem de Azmak nehrindeki tekneler elektrikli idi hiç ses yok. Üstünde de yazıyordu elektrikli tekne diye. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 dakika önce Paylaş 3 dakika önce Mertol Kip yazdı: Elektrikli deniz motoru var mı? (ciddi soruyorum) 130kw güce kadar evet. Arkadaşım epeydir dönüşüm yapıyor. Hibrit modelde yapmaya başladı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts