Sinan Akgöl Cuma 13:30 Paylaş Cuma 13:30 Bazen ters gitmeye basladimi arka arkaya baslar gitmeye, cupranin koltuklarin yatmamasi cok iyimis ama sanki koltuk icinde subi sti burkulma cubugu var. Gecmis olsun abi tdci candir. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 13:36 Paylaş Cuma 13:36 Çağlar Bayur yazdı: ünlem işareti yanan hibriti 3 ayda alamazdık herhalde servisten Ünlem işareti lambası eee yeter deyip yanmak istemiştir 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Cuma 13:57 Paylaş Cuma 13:57 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ünlem işareti lambası eee yeter deyip yanmak istemiştir Artik her Toyo desen bu video ile seni motivelicem 😂 1 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Elektrikli deniz motoru var mı? (ciddi soruyorum) Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Elektrikli deniz motoru var mı? (ciddi soruyorum) Dıştan takma olarak var 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Elektrikli deniz motoru var mı? (ciddi soruyorum) Motoru bilmem de Azmak nehrindeki tekneler elektrikli idi hiç ses yok. Üstünde de yazıyordu elektrikli tekne diye. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce Mertol Kip yazdı: Elektrikli deniz motoru var mı? (ciddi soruyorum) 130kw güce kadar evet. Arkadaşım epeydir dönüşüm yapıyor. Hibrit modelde yapmaya başladı. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 dakika önce Paylaş 13 dakika önce Servet Aydın yazdı: 130kw güce kadar evet. Arkadaşım epeydir dönüşüm yapıyor. Hibrit modelde yapmaya başladı. O çok ya 5-6 kw lık olsa 4-5 m lik tekneye yeter bence. Du bakalım araştıralım. Gerçi benim kayık büyük ama vardır bi yolu yordamı. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Şimdi Paylaş Şimdi Mertol Kip yazdı: O çok ya 5-6 kw lık olsa 4-5 m lik tekneye yeter bence. Du bakalım araştıralım. Gerçi benim kayık büyük ama vardır bi yolu yordamı. Sen bana ağırlık vs bilgileri ver gerisi bende. Paket sistem yaparık Yorum bağlantısı
Recommended Posts