İçeriğe Yönlendir

Ford Ka Yerden Yükseltme Yapılırmı.


mustafa kabak

Recommended Posts

mustafa kabak

Merhaba arkadaşlar 1,3 city 97 model benzinli ford ka aldım.100 km de 8 litre yakıt tüketmekte.Benim sıkıntım :şehir merkezinde otumaktayım.Sıkıntım köye giderken aracın altı deymektedir.Haftada birde olsa köye gitmem gerekiyor.Hepinizde biliyorsunuz ki köy yolları şehir yolları gibi değildir: taşlı engebelli ve yüksek toprak birikintileri bulunmaktadır.Bilgisi olan arkadaşlar acaba bu arabanın altını yükseltme şansım varmıdır.Konuya hakim olan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz.Teşekkür ederim.İyi günler....

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Araca degmeyecek bir masraf yaparsanız olmaz diye bir sey yok. Ka alcak bir aractir, pek yapilabilecek bir sey yok diyebilirim.

Not: amortisorlerin saglam oldugunu varsayiyorum.

Yorum bağlantısı
Kerim Kamanoğlu

Tofaş grubuna ya da toroslara get konulurdu eskiden helezonların altına çok abartmadan böyle birşey yapılabilir belki.

Yorum bağlantısı
Burak Fidan
(düzenlendi)

Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah kaza bela vermesin. Aynı şeyi ben de yaptırmayı düşünüyorum, bu haftaiçi bunun için sanayiye gidicem. Nasıl yapıldığını paylaşırım?

tarihinde Burak Fidan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

ben  içinde 5 kişi ile cide nin köy yollarında dolandım ve altını vurmadı aslında çok alçak bir araba değil ka, biraz dikkatli gidilirse altını vurmaz.

Yorum bağlantısı

Ben 3 cm yay taktım ve hem İstanbul tümseklerinde hem de kocaelideki köy yollarında bir defa dahi sürtmedi altı.

Siz araca kaç kişi biniyorsunuz? 

Yorum bağlantısı
mustafa kabak

benim aracacın amartisör ve yayları sağlam herhangi bir problem yok.en fazla 3 kişi araca biniyoruz.ama artık sorun yapmıyorum çünkü bu sayfada yardımcı olabilecek seferber olan birçok arkadaş var.bu bile bazı ufak tefek sorunların göz ardı edilebiliyor.siz ka severler olduğunuz sürece ben kolay kolay bu araçtan vazgeçemiyeceğim hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim.

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...