İçeriğe Yönlendir

Benzin Hortumu


Suat YAPICI

Recommended Posts

Suat YAPICI

Merhabalar  şunu merak ediyorum antalyada çok sık benzin hortumu değişiyor arabalarda sıcaktan dolayı hortumlarda gevreme yapıyor.Acaba ford ka nın benzin hortum kalitesi nedir?İnternette aradım zaten hiç satılık benzin hortumuda bulamadım.Benim benzin hortumlarına dün baktığımda çift başlı giriş ve çıkışın çıkış olanı çırt ile desteklenip bağlanmış.Eğer bulabilirsem degiştirmeyi düşünüyorum.

Yorum bağlantısı

Hortum konularında sevgili Ertan ihtisas sahibidir. Ancak onunkisi dizel, belki sizin acele etmeyin mutlaka cevap gelecektir.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

cırt olmmaması gereken bir bağlantı evvelden hatalı birşeyler yapılmış belli. benzin hortumları çok farklı bir malzemedir şahsen niteliğnini yitirmişi ben görmedim

Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

bende bir sorun yaşamadım hatta oldukca sert bir malzemeydi diye hatırlıyorum carbon clean yaptırırken aracın altından geçen kısmını bizzat kontrol etme şansı buldum.

Yorum bağlantısı
Alper Sakalli

benzin hortumu spesifik bir parça değil. üniversaldır her araç aynı benzin hortumunu kullanır, boyları değişir sadece. Siyahtır, yalıtkanlık katsayısı normalden biraz yüksek kauçuk tarzı bir malzemeden yapılmıştır.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...