İçeriğe Yönlendir

Ankara Sigorta Nasıldır?


Hüseyin Ünay

Recommended Posts

Hüseyin Ünay

                 Arkadaşlar herkese selamlar kasko zamanım haftaya doluyor geçen sene Anadolu sigortadan kaskomu yaptırmıştım bu sene kasko yapan firmalardan bir tanesi Ankara sigortayı önerdi. Onun yanında uygun fiyatlı ama orjinal ürün desteği sunduğunu söyledikler eski adıyla euro sigorta şimdi adıyla ege sigorta diye bir firmadan bahsettiler. sizce ne yapmalıyım Anadolu gibi köklü şirketlerle devam mı etmeliyim yoksa Ankara yada başka önereceğiniz firmalara mı yönelmeliyim ?

 

saygılar sevgiler

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Ben Ankara sigortalıyım ve memnun değilim.Bu firma yüzünden 2 yıldır servisle mahkemeliğim.Bir ufak kaza sonrası servis ne bana nede sigorta şirketine danışmadan parça değiştirdi.Yaklaşık 1500 tl gibi bir rakamı  Ankara sigortadan alamadı ve beni mahkemeye verdi.Ankara sigorta durumdan haberdar olmasına rağmen hiç bir şekilde bana destek olmadı servisle başabaşa kaldım sanki ben suçluymuşum gibi.Sizde mağdur olmayın derim.Generali sigortanında şartları iyi diye biliyorum bir bakın derim.

tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Siz bildiğiniz sigortadan devam edin bence.. trafik sigortası olsa hadi bir nebze diyeceğim ama kasko olunca düzgün bir şirket olmalı. Ucuz etten yahni olmaz diye boşa dememişler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...