İçeriğe Yönlendir

Fusion'umun Çalışmaması


Serkan Gezici

Recommended Posts

Serkan Gezici

Arkadaşlar selamlar bayram tatili için gittiğim Adana'da dönüş yapacağım akşam aracımı bahçeye sokmaya çalışırken stop etti. Kontağı çevirdiğimde hiç bir tepki yoktu araçta. Sadece göstergelerde kısılma oluyor ve araç hiç tepki vermiyordu. Birde tepe lambası kısılıyor. Konya'ya geldiğimde ustaya götürdük ve ilk bakan elektrikçi marş motorunda sorun olabileceğini söyledi ve söktük kömürü değiştirdi. Sonraki usta kontak termiğinde sorun olduğunu söyledi ve kontak termiği değişti en son götürdüğüm usta ise aküde problem olduğunu söyledi ve akü değişti. Arabam hiçbir ustanın yanında arıza yapmadı yapılan işlemler hep tahmin üzerine yapıldı ama sonuç hala aynı. Trabzon'a gelirken Kırıkkale'de gaz aldım araç yine çalışmadı. Sonra bir hafta hiçbir sorun çıkmadı ama yine kısa bir park sonrası araç çalışmadı. Problemin ne olduğunu bilen varsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum. 

 

Yorum bağlantısı
Tamer Kurt

Marş esnasında gösterge lambaları kesik kesik yanıp sönüyorsa muhtemelen marŞ akımının yetersiz olması

Aki ve kablo bağlantıları kutup başları şasi kablosu oksit yapması olması muhtemel

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ara sıra gidip gelmesi... sigorta tablası ihtimalini güçlendirir

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serkan Gezici

Çağlar bey yine Konya'da bir usta aküyü ölçtü kaçak olmadığını söyledi ve elektroniksel bir sıkıntı olabilir demişti. Acaba sigorta tablasını kime göstermem gerekir değişebilen bir parça mıdır.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sigorta tablası her parça gibi değişebliir de rakamı söyleyen ustayı kovalarsınız o yüzden ehil elektrikçide kontrol + arıza varsa tamiri yaplılr. zaman alır. o sürede aracı kullanamzsınız

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Gezici

Teşekkürler Çağlar bey. Tavsiyelerinizi değerlendireceğim....

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...