Oktay Zerman 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah bizim işyerinde bi abimiz de var onun asx ine binince ses öyle rahatsız etmiyor bmax sonrası üzeceğini sanmam yakıt içinse sınıfının en iyisi bencede tek Problem bana hala klima markasını hatırlatması mitsubishi nin 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Noldu bu canafar? Lpg takıldı mı? Yakıt değerleri ne oldu? Genel anlamda bir memnuniyetsizlik var mı? Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Noldu bu canafar? Lpg takıldı mı? Yakıt değerleri ne oldu? Genel anlamda bir memnuniyetsizlik var mı? Hmmm, ne istiyon? 16'ya?[emoji57] Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Hmmm, ne istiyon? 16'ya?[emoji57] Canın sıkılmaya başlamıştır şimdi senin abim. Yapacak bişey olmayınca.. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 1 Nisan 2015 Yazar Paylaş 1 Nisan 2015 Maşallah çok heybetli harika görünüyor. Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah Sağol kardeşim. Teşekkür ederim. Manisada havalar nasıl? Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 1 Nisan 2015 Yazar Paylaş 1 Nisan 2015 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah bizim işyerinde bi abimiz de var onun asx ine binince ses öyle rahatsız etmiyor bmax sonrası üzeceğini sanmam yakıt içinse sınıfının en iyisi bencede tek Problem bana hala klima markasını hatırlatması mitsubishi nin Tekrar hayırlı olsun.. Çok teşekkür ederim. Sağolun. Marka algısında önemli bir etken klima haklısınız. Ama adı üzerinde Mitsubishi Motors. Adamlar gerçekten motordan anlıyor, ekonomi ve performans bir arada. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 1 Nisan 2015 Yazar Paylaş 1 Nisan 2015 (düzenlendi) Noldu bu canafar? Lpg takıldı mı? Yakıt değerleri ne oldu? Genel anlamda bir memnuniyetsizlik var mı? Daha önce Lpg taktırdığımı yazmıştım Kerem. Lpg takılalı 10 bin km. oldu. Hafta sonu Antalyaya gittim geldim. 432 km nin 350 km.si sehir dışı, 82 km.si şehir içi dur kalklı trafikti. Şehirdışında 100-120 km hız yaptım. Depo ölçümüyle giderken 8.3 lt. lpg harcadım. Dönüşte depoyu tekrar doldurup şehirdışı 350 km aynı hızda geldim. 90 km de Aydın şehiriçinde geçti. Bu akşam evin önüne park ettiğimde 440 km. oldu hala lpg bitmedi, her an bitebilir. Şuanki kilometreye göre 7.9 lt. lpg harcadım. Giderken Shellden almıştım. Antalyada Opetten aldım. Opet daha fazla km. mi yapıyor acaba ? Tamamı şehir dışı olsa sanırım ortalama 7 lt. lpg ye düşer tüketim. Aracımdan kesinlikle memnunum. Allah nazardan korusun, hiç bir sorun ve problemi yok. SUV segmenti düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim. QQ, Sportage, IX35 Vve diğer modelleri alıpta satanların %90 ı yüksek yakıt tüketim değeri nedeniyle satıyor, oysa ASX bu konuda hem performans hem ekonomiyi bir arada sunuyor. 1 Nisan 2015 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 1 Nisan 2015 Yazar Paylaş 1 Nisan 2015 Hmmm, ne istiyon? 16'ya?[emoji57] Abi nasıl oldun?, daha iyisindir inşallah. İşe başlamadın galiba? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Abi nasıl oldun?, daha iyisindir inşallah. İşe başlamadın galiba? İyidir Korhah, bu gün başladım. Sen de iyisin inşallah? Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 6 Nisan 2015 Yazar Paylaş 6 Nisan 2015 İyidir Korhah, bu gün başladım. Sen de iyisin inşallah? Sağol abicim, bende başlayalı 3 hafta oldu, daha iyiyim. Geçmiş olsun tekrar. Yorum bağlantısı
Berkcan Ergen 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 (düzenlendi) Maşallah çok tatlı ve diri bir araba. Güle güle kullanın. [emoji4] 6 Nisan 2015 tarihinde Berkcan Ergen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 26 Nisan 2015 Yazar Paylaş 26 Nisan 2015 Dün aracımı temizlerken daha önce iç aydınlatmayı leyaz led yapmayı düşünmememe rağmen birden iç aydınlatmayı değiştirmek istedim ve ön ve arka tavan lambası ile harita okuma lambalarını beyaz led yapmaya karar verdim. Sanayide kısa bir araştırma sonucu uygun beyaz led ampul bulamadım. İnternetten alıp beklemekte işime gelmedi. Evde bagaj için kullandığım 3 çipli beyaz şerit ledten kalan parça vardı. En kısa parça (3 ledli)'dan 3 tane hazırladım ve lambaların plastik muhafazasını sökerek önce akkor flamanlı sarı ampulleri çıkardım. Daha sonra ön tarafa 2 adet ve arka tavan lambasına da 1 adet şerit ledi lamba yuvasının içine ortalayacak şekilde yapıştırdım. Bağlantısınıda eski ampullerin yuvasındaki +/- uçlara bağlayıp yaptım ve akşam olduğunda aracın havası gerçekten değişti. Kim ne derse desin bu beyaz ışık araçlara çok yakışıyor. Hem oldukça aydınlık bir iç mekan elde ettim hemde ön tavan lambasının içine yerleştirdiğim şerit ledler yapıştırdığım konumları sayesinde ayak bölgesine direkt ışık vererek ayak bölmesinin daha aydınlık olmasını sağladı. Ayak aydınlatması yapmama gerek kalmadı. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 26 Nisan 2015 Yazar Paylaş 26 Nisan 2015 Yıkandıktan sonra çekilmiş bir kaç foto.. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Hayırlı olsun, dış tasarımı çok güzel ancak iç tasarımı özellikle klima butonlarını beğendiğimi söyleyemicem. Bir de güzel bi jant lazım onun dışında çok şık gözüküyor. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 26 Nisan 2015 Yazar Paylaş 26 Nisan 2015 Hayırlı olsun, dış tasarımı çok güzel ancak iç tasarımı özellikle klima butonlarını beğendiğimi söyleyemicem. Bir de güzel bi jant lazım onun dışında çok şık gözüküyor. Güle güle kullanın. Teşekkür ederim Burak Bey. Klima kumandaları konusunda haklısınız. Analog görünümlü otomatik klima. Klimanın performansı güzel de görsel olarak kumandalar çok hoş değil. Buna ben de katılıyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 Eline sağlık abim. Yanıyor canavar maşallah.. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 27 Nisan 2015 Yazar Paylaş 27 Nisan 2015 Eline sağlık abim. Yanıyor canavar maşallah.. Eyvallah Keremcim. Sağol. Yorum bağlantısı
ilhan yalçın 28 Ağustos 2015 Paylaş 28 Ağustos 2015 Korhan bey 2013 cmax benzinli var .esim bu araci sevdigi icin aldik ama gonlumde asx vardi. Ne kadara aldiniz bakin fiyatlari nedir? Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 28 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2015 Korhan bey 2013 cmax benzinli var .esim bu araci sevdigi icin aldik ama gonlumde asx vardi. Ne kadara aldiniz bakin fiyatlari nedir? İlhan Bey merhaba. Benim de uzun yıllardır gönlümdeki bir araçtı ve iyi ki almışım diyorum. Çünkü hem performans , hem yakıt ekonomisini bir arada sunan bir SUV ASX. Boyasız, kazasız ASX'ler (İnvite Versiyonu) 48-50 bin tl civarından başlıyor. Boya. darbe vb. durumlara göre fiyatlar düşüyor. 2011 invite versiyonları için 50-51 bin üzerindeki fiyatlar yüksektir. İntense versiyonu ise 53-54 binden itibaren bulunabilir. Bakım fiyatına gelirsek servislerde normal bir bakım (15 bin-30 bin bakımı (Bakım aralığı 15 bin km.dir) ) 500 tl civarında iken ben 30 bin bakımını Antalya'da Bosch Car Serviste 250 tl'ye yaptırmıştım. Sadece yol bilgisayarındaki bakım sayacını ayarlayamadılar, onu da yetkili serviste bilgisayara bağlatıp 50 tl'ye ayarlattım. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 8 Eylül 2015 Yazar Paylaş 8 Eylül 2015 Aracım ile ilgili her ayrıntıyı, her işlemi işlemi buradan takip edebilmek için kapı fitillerine yaptığım hortum montajı ile ilgili konuyu da buraya dahil edeyim dedim. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/274101-mitsubishi-asx-kap%C4%B1-fitillerine-hortum-montaj%C4%B1-foto%C4%9Frafl%C4%B1-anlat%C4%B1m/ Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 16 Mart 2016 Yazar Paylaş 16 Mart 2016 Aracımın son hali ve bilgi açısından jant büyütme ile ilgili konu linki. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/280411-mitsubishi-asx-jant-de%C4%9Fi%C5%9Fimi/ 4 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 (düzenlendi) Kaç Japoncu var forumda Bu bir teklif mi [emoji1] 16 Mart 2016 tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Kaç Japoncu var forumda 20 vardır [emoji2] Yorum bağlantısı
Recommended Posts