Mehmet Göktürk 3 Kasım 2014 Paylaş 3 Kasım 2014 Bu dediğiniz şekilde kullanmayı 15 gün veya 1 ay boyunca yapamazsınız elbette ortalama uzun dönemde bi fikir verecektir. uzun dönem sayacım 6.3 gösteriyor. niye yapamayalım? hızlı gitmemek değil. sakin kullanmak esas. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 3 Kasım 2014 Paylaş 3 Kasım 2014 Bugün eve gelirken ortalama hızım 19 idi ama tüketim 5.5 gösterdi. Hiç durmadım iki ışıkta yeşil denk geldi ama 50 km hızın üstünede çıkmadım. Bi kaç gün aynı şekilde trafik denk gelse ortalama hız yükselecektir.Mesele ben uzun yoldan geldiğimde ortalama hız 45 tüketim 3.9 olmuştu.Sonra hiç sıfırlamadım şehir içi tüketim 1 hafta içinde yavaş yavaş yükeselerek 5.9 geldi ortalama hız ise 20 ye geriledi. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 Bi kaç gün aynı şekilde trafik denk gelse ortalama hız yükselecektir.Mesele ben uzun yoldan geldiğimde ortalama hız 45 tüketim 3.9 olmuştu.Sonra hiç sıfırlamadım şehir içi tüketim 1 hafta içinde yavaş yavaş yükeselerek 5.9 geldi ortalama hız ise 20 ye geriledi. Biz de iki adet gösterge var biri kontak aç kapa arası gösteriyor diğer uzun sen sıfırlayana dek. Bi kaç gün aynı şekilde trafik denk gelse ortalama hız yükselecektir.Mesele ben uzun yoldan geldiğimde ortalama hız 45 tüketim 3.9 olmuştu.Sonra hiç sıfırlamadım şehir içi tüketim 1 hafta içinde yavaş yavaş yükeselerek 5.9 geldi ortalama hız ise 20 ye geriledi. Biz de iki adet gösterge var biri kontak aç kapa arası gösteriyor diğer uzun sen sıfırlayana dek. 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Özcan 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Selamlar. 2006 dizel focusu uğurladık araç arayışı başladı. 50bin tl civarı bir araç bakıyorum. sıfır jetta 1.2tsi fiyatı uygun gibi kağıt üstündeki yakıt ve performans verileri güzel fakat bu aracı gerçekte tecrübe eden var mı? diğer seçenek 2012-2013 focus tdci tabi o fiyatı ancak 90 hp trendler var. yıllık 10-15bin km yapacak araç tercihiniz hangisi olur? bunlar dışında başka hangi araçlara bakılabilir? sıfır astra sedan 1.6 var onada çok yakıyor deniliyor ağırlıktan dolayı Hocam sizinki ile benzer bir ikileme bende düşmüştüm. 2008 focus ghia hb aracımı satınca kasa olarakta hoşuma giden fiyatıda makul duran astra 1.6 benzinli hb'e yönelmiştim. Yakıt konusunda yorar ise lpg takılır diye hesap ediyordum. Biraz araştırınca lpg konusunda motorun sıkıntılı olduğunu öğrendim. 1,3 lt 95 beygirlik dizel motorlu astra aldım bu yüzden. Enjoy paket ile 59500'e geldi. Opel 1.6 dizellerden sonra 1.3 getirmeyecekmiş sanırsam. O yüzden çok zor buldum aracı, sorduğum 12 ilde toplam 5 araç vardı. Bunların ikisi edition, biri enjoy, ikisi sport paketti. Ben, enjoy için çok iyi fiyat verdikleri için enjoy aldım. Araç güzel, donanımı tatminkar. 1,3 motor bana göre o ağırlığa gayt yeterli. Bütçenizi zorlama şansınız var ise düşünün derim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts