Mustafa ÇETİNKAYA 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 (düzenlendi) Yeni aldığım ford focus 3 arka sağ tekerinden sürtme sesi geliyor,sebebi nedir acaba ? 24 Kasım 2014 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Lütfen küçük harf yazınız. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 Fren balataları yeni takılmış ve diske sürtüyor olabilir. Yorum bağlantısı
Mustafa ÇETİNKAYA 24 Kasım 2014 Yazar Paylaş 24 Kasım 2014 (düzenlendi) Fren balataları yeni takılmış ve diske sürtüyor olabilir. BU SES CİK CİK KUŞ SES, GİBİ CIKIYO VE DEVAMLI OLMUYOR BİLYEDEN DE OLMA İHTİMALİ VARMIDIR SİZCE 24 Kasım 2014 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 BU SES CİK CİK KUŞ SES, GİBİ CIKIYO VE DEVAMLI OLMUYOR BİLYEDEN DE OLMA İHTİMALİ VARMIDIR SİZCE Mustafa Bey; Lütfen büyük harf yazmayınız. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 BU SES CİK CİK KUŞ SES, GİBİ CIKIYO VE DEVAMLI OLMUYOR BİLYEDEN DE OLMA İHTİMALİ VARMIDIR SİZCE Muhtemelen disk ya da balata hatalı üretim. Servise gösterin, değiştirsinler. Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 Hiçbir sorunum olmayan arabamda balata değişiminden sonra ilk 100 km sürekli sürtünme sesi geliyordu. Bunun üzerine usta, diski hafif üstünden tornolattı. 1000 km sonra sizin dediğinize benzer bir şekilde, frene basmadığım halde cik cik cik sesi gelmeye başladı. 2000 km sonra o ses de kesildi ama artık fren diski yamulmuştu ve yüksek hızda titreşimler başladı. Çözüm olarak disk ve balata değişimi yapıldı... 1 Yorum bağlantısı
Necat Ertan 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 Önceki aracım Mk2 Mondeo nun arka fren disk ve balataları yeniledikten sonra cik cikleme biçiminde ses gelmeye başladı ve aracın hızıyla orantılı biçimde seste değişme oluyordu. Fren pedalına bastığımda ses kesiliyordu. Bir süre sonra parçalar birbirine alıştıktan sonra ses kesilmişti. Sesin, frene hafifte olsa bastığınızda kesilip kesilmediğini gözlemleyin bence. Neticesine göre yorumda bulunalım. 1 Yorum bağlantısı
Kenan Koç 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 direk servise gidin aracınız garantide henüz Yorum bağlantısı
Mustafa ÇETİNKAYA 26 Kasım 2014 Yazar Paylaş 26 Kasım 2014 Önceki aracım Mk2 Mondeo nun arka fren disk ve balataları yeniledikten sonra cik cikleme biçiminde ses gelmeye başladı ve aracın hızıyla orantılı biçimde seste değişme oluyordu. Fren pedalına bastığımda ses kesiliyordu. Bir süre sonra parçalar birbirine alıştıktan sonra ses kesilmişti. Sesin, frene hafifte olsa bastığınızda kesilip kesilmediğini gözlemleyin bence. Neticesine göre yorumda bulunalım. Evet dediğiniz gibi frene basınca ses kesiliyor.Benim merak ettiğim ses arada bir kesiliyor,düşük hızda dönüşlerde tekrar başlıyor.servisden gün aldım bakalım ne çıkacak Yorum bağlantısı
Mustafa ÇETİNKAYA 27 Kasım 2014 Yazar Paylaş 27 Kasım 2014 Yeni aldığım ford focus 3 arka sağ tekerinden sürtme sesi geliyor,sebebi nedir acaba ? Arkadaşlar bugün servise gittim sorunun balatanın ters bağlanması ve sesin bu nedenle geldiğini söylediler şu an ses den eser yok ilginize cok teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts