İçeriğe Yönlendir

Ruhsat Değiştirme


Tuğberk Şahinoğlu
Çözüme git Tuğberk Şahinoğlu tarafından,

Recommended Posts

Tuğberk Şahinoğlu

Merhaba arkadaşlar,

 

Öncelikle umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Bakınca en mantıklı bölüm burası gibi geldi. Şirket arabamızın unvan değişikliği olduğu sebebiyle ruhsatının değişmesi gerekiyor. Salı gününe maltepe ilçe emniyetten e-randevu aldım. Neredeyse tüm belgeler hazır. Fakat bir belge varki tam olarak nasıl temin edeceğimi bilemiyorum.

 

Taksiciler Kooperatifi’nden 2 Adet Usulüne uygun doldurulmuş Ek­1 diye bir belge lazımmış.

 

Ayrıca şöyle bir not var. 

 

(EK­1) belgesini Taksiciler Kooperatifine bağlı ilgili kuruluşlardan alınmaktadır. İstanbul Şoförler Odası plaka satışı konusunda yetkili, İstanbul Taksiciler Odası ise evrak satışı konusunda yetkilidir.Taksiciler Kooperatifi Adres: İBRAHİM KARAOĞLANOĞLU CAD. NO:3/5 SEYRANTEPE/İSTANBUL. 

 

Ben önce biraz araştırdım internet üzerinden http://www.onlinetrafiktescil.com/ diye bir site buldum. Burda ek-1 formu gösteriliyor ve üzerine kendi bilgilerinizi bilgisayar ortamında girebiliyorsunuz. Fakat bu belge kopya olduğu için geçerli olmuyor diye okudum internette. Soğuk mühür yokmuş vs diye. Şimdi ben Maltepe'den kalkıp Seyrantepe'ye bu belge için gitmek istemiyorum açıkçası. Bunun dışında yapabileceğim birşey varmı ? Yoksa illaki 2 kağıt için Seyrantepe'ye gitmek zorunda mıyım ?

Yorum bağlantısı
  • Çözüm
Tuğberk Şahinoğlu

Arkadaşlar sorunumu çözmüş bulunmaktayım. Maltepe ilçe emniyet müdürlüğü trafik tescil bürosunu aradım ve oradaki trafik tescil müşavirliğimden bu belgeyi edinebileceğimi söylediler. Muhtemelen her emniyet müdürlüğüne iş için gittiğinizde bu ek-1 belgesini edinebilirsiniz. :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...