İçeriğe Yönlendir

2009 Fiesta Alıyorum Görüşlerinize İhtiyacım Var - Çok Acil

Ayşin Korkmaz

Recommended Posts

Ayşin Korkmaz

Polo isterseniz bir aracımız var.36 bin liraya bırakacağız.İlanlar bölümünde ilanı var.

30 Bin TL 'nin üzerine çıkamıyorum malesef :(

Ben olsam bu şekilde kazalı bir araç almazdım. Fotoğrafda bir alicengizlik var gibi gözüküyor. Ön sağ cam kırılmış Arka taraf tamamen gitmiş ön sağ kapı altında çizikler mevcut ama krom  cam çıtası sıfır gibi. Yani bir ekleme düzeltme yapılmış gibi geldi bana. 2009 Fiesta TDCI Trend aracımı bende satıyorum henüz ilanı yok ama ilgilenirseniz konuşabiliriz. 

Konuyla ilgili özelden yazıyorum size

Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir
(düzenlendi)

Geçen hafta ev arkadaşıma 34 bin liraya 2011 titanium elektrik kırmızı boya -darbe -değişen yok, hasar kayıtsız 90000 km dizel fiesta aldık. Bayadır bekliyorudu ama şans eseri ben buldum arabayı bence de biraz daha bakının.Satmaya kalktığınızda araç arayanların büyük kısmı eleyeciktir bu aracı. 

tarihinde Tevfik Özdemir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

bu zamanda orjinal temiz araç bulmak gerçekten zor. bu işler gerçekten şans işi. 1 ay önce 2011 trend fiesta ay tozu 40000 kmde 1.4 tdci araç aldım ilk sahibinden doktordan yedek anahtarını hiç kullanılmamış kitapçıkları ve servis bakımlarının tüm faturaları ile birlikte... , sadece sağ sol arka çamurluk ucunda temizlik boyası var full servis bakımlı satmaya kalksam bugün 34 ten aşağıya vermem pırıl pırıl bi araba , araç alırken 2 lira fazla verin temiz araba alın satarkende elinizde altın bi anahtar olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Tavanı boyalı aracın alım satımı biniciler için zordur. Aracın park halinde hasar görmesinin izahı kolaydır ancak tavanın zarar görmesi kaza boyutunun büyüklüğünü gözler önüne serer. Araç devrilmese bile tavanın kasması aracın aldığı darbeyi absorbe edemeyip dışa vurmudur.

Eğer elinizdeki para baktığınız araçların kazalılarına yetiyorsa demek ki yetersiz bütçe ile hareket ediyorsunuz. İki seçenek var. Ya bütçe artacak ya da daha düşük model seçilecek. Bütçenizi arttırırsanız (kredi alternatifi) pratikte belki de kazalı aracın sonradan açacağı masraflara göre karınız bile olur. En azından içiniz rahat binersiniz. Bütçenizi düşürüseniz de model yılı biraz düşük ya da alternatif markalardan temiz alıp rahat edersiniz. Skoda Fabia bakın mesela. Eski kasa 1.6tdci fiesta bakın. Kia cerato eski kasa olur. Hyundai accent olur. Alternatif yok değil, çünki az para vermiyorsunuz.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Ayşin Korkmaz

Arkadaşlar sizleri dinliyorum ve aracı almaktan vazgeçiyorum. Yarın bilgi vereceğim satıcı arkadaşa da. Çok yüksek bir kapora vermemiştim zaten artık oda yansın napalım. Herkese değerli yorumlarından ötürü çok çok teşekkür ediyorum. Biraz daha bekleyip bütçeye ne kadar katkı yapabiliriz ona bakacağız.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...