Adem Kazıl 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 1 ay önce 2014 ford focus almıştım bayiden garanti süremin 3 yıl olduğunu 1 yıl daha uzatabileceklerini fiyatının ise 375 tl olduğunu söylemişlerdi istememiştim bugün aldığım bayi aradı ve aracın garantisinin 1 yıl daha uzatıldığını ve bununda ford tarafından hediye edildiğini söylediler ay sonu gelin sözleşmenizi alın hiç bi ücreti yok dediler benim durumumda olan arkadaşlara duyurulur. 5 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 15 Aralık 2014 Yazar Paylaş 15 Aralık 2014 1800 km de hiç gitmedim daha 0 araç aldığım içinmiş Yorum bağlantısı
Misafir 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Bende sıfır aldım aracımı 1 ay önce bakalım arayacaklarmı Yorum bağlantısı
Erhan Güler 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 1 yıl daha insanları kazıklamak için güzel taktik Benim aracın garantisi bu yaz doluyor,üste para verseler uzatmayı düşünmüyorum. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 1 yıl daha insanları kazıklamak için güzel taktik Benim aracın garantisi bu yaz doluyor,üste para verseler uzatmayı düşünmüyorum. Neden öyle düşünüyorsunuz ki garanti kapsamında değişmesi gerekn parçalar var ise ücretsiz değiştirirler, siz yine bakımlarını özel servislerde yaptırın. Zorunlumu kine serviste bakım yaptırmak? Yorum bağlantısı
Ali Fatih Dursun 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Neden öyle düşünüyorsunuz ki garanti kapsamında değişmesi gerekn parçalar var ise ücretsiz değiştirirler, siz yine bakımlarını özel servislerde yaptırın. Zorunlumu kine serviste bakım yaptırmak? Uzatılmış garanti, normal garanti gibi sayılmıyor, her parça dahil değil, dahil olanların da ücretin bir kısmını siz ödüyorsunuz. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Ben ford servisinden cok memnunum,. Garantim bitmişti bagaj acma kapama dugmesini bedava değiştirdiler. Akuyu de garantiden değiştirmişlrdi ki 2 seneyi geçmişti. Yorum bağlantısı
Recommended Posts