İçeriğe Yönlendir

Buğranın İşleri

Buğra Höngül

Recommended Posts

Gökhan Albayrak

KoçtaşTa jant temizleyici 17 tl idi. Kaç ml hatırlamıyorum ama.

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Ben sadece gördüğümü söyledim harici bir amacım yok eğer yanlış anladiysaniz.

Benim gibi cahil adam seri bilez malesef sadece renge bakar. Hepsi vişne suyu gibi :D

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Kipada da var koçtaşta da :) yalnız jant zaten temizmiş :D ellerine sağlık Buğra abi

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Ben sadece gördüğümü söyledim harici bir amacım yok eğer yanlış anladiysaniz.

Benim gibi cahil adam seri bilez malesef sadece renge bakar. Hepsi vişne suyu gibi :D

:) yok niye yanlış anlayım

Kipada da var koçtaşta da :) yalnız jant zaten temizmiş :D ellerine sağlık Buğra abi

Bana göre değildi yasin :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Bende bunu kullanıyordum ama bitmek üzere. Bim'de yağ kir sökücü bir sprey malzeme var 2,75 tl fiyat sanırım.Mantıken bunun işini görmesi lazım bir ara alıp denemek istiyorum :)

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Bende bunu kullanıyordum ama bitmek üzere. Bim'de yağ kir sökücü bir sprey malzeme var 2,75 tl fiyat sanırım.Mantıken bunun işini görmesi lazım bir ara alıp denemek istiyorum :)

Bu değildir 2 gün oldu çıkalı
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce
(düzenlendi)

Bu değildir 2 gün oldu çıkalı

Markası t.wax.yeni eski çokta fark etmez benim için. Çok teknolojik bir ürün değil sonuçta...

tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Markası t.wax.yeni eski çokta fark etmez benim için. Çok teknolojik bir ürün değil sonuçta...

Eskisi jant temizleyici sadece bu balata tozu temizliğide yapıyor böyle bi üründen nası bi teknoloji beklenir zaten orasıda muamme
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce
(düzenlendi)

Eskisi jant temizleyici sadece bu balata tozu temizliğide yapıyor böyle bi üründen nası bi teknoloji beklenir zaten orasıda muamme

Tamam kusura bakmayın konuya yazdığım yazılar için. Siz güzel günlerde sağlıcakla yeni çıkan son versiyon ürününüzü kullanmaya devam edin.

tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Tamam kusura bakmayın konuya yazdığım yazılar için. Siz güzel günlerde sağlıcakla yeni çıkan son versiyon ürününüzü kullanmaya devam edin.

Ben sizi bilgilendirmek için yazdım farkındaysanız kullandığınızın balata tozu temizleyici değil sadece jant temizleyici olduğunu... Ben özür dilerim sizi bilgilendirmeye çalıştığım için
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin
(düzenlendi)

Fatih bey, normal jant temizleyicileri janta yapisan balata demir tozunu cikartmaz. Boyle lekeleri cikartmak icin Iron/Fallout remover tarzi ozel urunler kullanilmasi gerek - hani bazi forumlarda jant resimleri vardir mor/pembe tarzi renk yaparlar.

Bu urun 2 si 1 arada bir urun ve Turtle Wax gibi alt sinif supermarket markasi icin oldukca basarili bir adim. Bence yanlis anlasilma olmus. Saygilar.

tarihinde Gürçay Hüseyin tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Kaç yıldır bu ve buna benzer ürün kullandığımı hatırlamıyorum artık. Daha geçen hafta kaçıncı defa sıktığımı saymadığım jant temizleme ürünü Jantın üzerine yapışmış balata demir tozunu çıkartıyorsa burdaki aynı markadaki yeni nesil kullanılan ürünün yaptığı işi yapmış demektir. Yıkamacıya girmeden jantlara sıkıyorum basınçlı su yardımıyla aralarında oluşan siyahlıklar akıyor gidiyor. Sonuçta jantlar pırıl pırıl oluyor ve aradaki farkı  görübiiliyorum. Bu kadarcık olayı anlamamış olmamı beklediğinizi zannetmiyorum ama yazılarınızdan bu sonucu çıkartmamak mümkün değil...

Yaşım sizlere nazaran biraz ilerlemiş olabilir ama bu kadar basit bir olayı algılayamayacak kadarda ilerlemedi :)

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Kaç yıldır bu ve buna benzer ürün kullandığımı hatırlamıyorum artık. Daha geçen hafta kaçıncı defa sıktığımı saymadığım jant temizleme ürünü Jantın üzerine yapışmış balata demir tozunu çıkartıyorsa burdaki aynı markadaki yeni nesil kullanılan ürünün yaptığı işi yapmış demektir. Yıkamacıya girmeden jantlara sıkıyorum basınçlı su yardımıyla aralarında oluşan siyahlıklar akıyor gidiyor. Sonuçta jantlar pırıl pırıl oluyor ve aradaki farkı görübiiliyorum. Bu kadarcık olayı anlamamış olmamı beklediğinizi zannetmiyorum ama yazılarınızdan bu sonucu çıkartmamak mümkün değil...

Yaşım sizlere nazaran biraz ilerlemiş olabilir ama bu kadar basit bir olayı algılayamayacak kadarda ilerlemedi :)

Abi olayı aynı yoldan farklı dille anlattık diyelim yaşına hürmetim sonsuz sadece normal jant temizleyici ürünlere göre çok daha etkili demeye çalıştım
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Foruma jant temizliği için konu açmayı düşünerek girdim ki hazır açılmış konuyu gördüm. Aspirin genel adıyla satılan ürünü alüminyum alaşımlı jantta kullanan varmı? Alaşımı bozma ihtimaline karşı cesaret edemedim. Deneyen varsa ona göre kullanmak istiyorum. Tabi Buğra'nin bahsettiği ürün kadar derin etki beklemiyorum. Bir de Buğra kardeşime bir sorum olacak:

Sadece sıkıp basınçlı suyla temizlik bu sonuca ulaştırdı mı yoksa aralarını sildin mi? Eğer silmeden bu sonuca ulastiysan mükemmel. Titanyum jant aralarını silmek işkence çünkü hele de 4 jant olunca...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

İşte biraz da onu anlatmaya çalıştım silmedim bilerek normalde silmek gerekir farkındaysanız aralarda ufak tefekleri var leke bilerek ellemedim ürünün olayı bu kadar demek için

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Foruma jant temizliği için konu açmayı düşünerek girdim ki hazır açılmış konuyu gördüm. Aspirin genel adıyla satılan ürünü alüminyum alaşımlı jantta kullanan varmı? Alaşımı bozma ihtimaline karşı cesaret edemedim. Deneyen varsa ona göre kullanmak istiyorum. Tabi Buğra'nin bahsettiği ürün kadar derin etki beklemiyorum. Bir de Buğra kardeşime bir sorum olacak:

Sadece sıkıp basınçlı suyla temizlik bu sonuca ulaştırdı mı yoksa aralarını sildin mi? Eğer silmeden bu sonuca ulastiysan mükemmel. Titanyum jant aralarını silmek işkence çünkü hele de 4 jant olunca...

Aspirin adı altında satılan ürünler genelde kumaş halı gibi malzemelerde etkili olur. Bu ürünün yaptığı temizliği hiç bir ürünün aynı şekilde yapması mümkün değildir. Bu ürün veya benzerleri bu iş için geliştirilmiş formülü sayesinde çok daha etkili olacaktır. Ama evlerde bulaşıklardaki kir ve yağları temizlemek için üretilen yeni nesil sprey olarak çıkartılmış deterjanlar mevcut,onlar ile bir jant üzerinde deneme yapmak lazım belki azda olsa iş görebilirler...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Bende dün temizledim jantları. Evde bulduğum cillit bang yağ ve kir sökücü üründe gayet güzel işe yarıyor. 

açtığım konunun linki aşağıda resimlerden görebilirsiniz etkisini. 

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/281853-biber-bug%C3%BCn-%C3%A7ok-yordu-beni/#entry2959272

Eline sağlık. Ben reklam olmasın diye isim vermek istememiştim ama kastettiğim bu ürün veya benzerleri idi. Neticede umduğumdan gayet güzel iş görmüş :) Neticede hepsi kir türevleri, farklıda olsa....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Uslu

Eline sağlık. Ben reklam olmasın diye isim vermek istememiştim ama kastettiğim bu ürün veya benzerleri idi. Neticede umduğumdan gayet güzel iş görmüş :) Neticede hepsi kir türevleri, farklıda olsa....

Evet Fatih Abi. Dedğin gibi hepsi kirin türevi. Yani evdeki yemek yağı jantta olanda hidrolik yağı. Yağı çözmek için yapıldıysa hidrolik yağını da çözer mantığıyla denedim ve gayet işe yaradı :)

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

Hepsi aynı kapıya çıkıyor. Çok farklı ürünler var fiyatlarda pahalı . Güzel sektör :)

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Kimse dışarıda aracına kostik bastırmak istemiyor ama sonuçta oda temizliyor bu mantığa göre

Yorum bağlantısı

Jantı alaşım görüp sırf temizlesin diye dalmamak lazım. Ben de bim deki kir sökücü düşündüm ama aşırı asidik. Jant üzerindeki verniği yakar. Hatta bu yoğun jant temizleyicileri bile her yıkamada kullanılmaz derler. Sonax çok serttir

Yorum bağlantısı

Güzel bir ürün,Turtle wax ismi bile yeterli bu anlamda.Elimdeki stokları tüketince bundan da alacağım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...