Serhan Gürbüzol 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Paylaşım için teşekkürler Buğra... 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 ailemde şükür sigara içen kimse yok ama güzel koku herzaman iyidir,özellikle sıcak havalarda döşeme kokusundan çok şikayetci benimkiler,bu ürünü tavsiye edermisin? nasıl bir koku bırakıyor geride? Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Tavsiye için çok teşekkürler, ilk fırsatta alacağım. Birde far ve stop grubuna uygulamak üzere Plastix veya RainX tarzı bir ürün ihtiyacım var, hangisini önerirsin. Matkap adaptörü ile uygulamayı düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 29 Nisan 2016 Yazar Paylaş 29 Nisan 2016 ailemde şükür sigara içen kimse yok ama güzel koku herzaman iyidir,özellikle sıcak havalarda döşeme kokusundan çok şikayetci benimkiler,bu ürünü tavsiye edermisin? nasıl bir koku bırakıyor geride?Beğendiğim ürünleri paylaşıyorum kokusu ferah ve kötü kokuyla beraber gidiyor Tavsiye için çok teşekkürler, ilk fırsatta alacağım. Birde far ve stop grubuna uygulamak üzere Plastix veya RainX tarzı bir ürün ihtiyacım var, hangisini önerirsin. Matkap adaptörü ile uygulamayı düşünüyorum. Farın durmunun resimi varmı? Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Beğendiğim ürünleri paylaşıyorum kokusu ferah ve kötü kokuyla beraber gidiyor Farın durmunun resimi varmı? Farlar bu sekilde, ikisininde ust taraflardan hafif kararma genel anlamda da sararma mevcut. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 29 Nisan 2016 Yazar Paylaş 29 Nisan 2016 (düzenlendi) Zımpara kullanmanız daha iyi olur Üstüne kalın pasta yün ped yeterli olur plastx çokta gerekli değil 29 Nisan 2016 tarihinde Buğra Höngül tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Zımpara kullanmanız daha iyi olur Üstüne kalın pasta yün ped yeterli olur plastx çokta gerekli değil Birde zımpara için numara ve pasta için model verebilirsen çok memnun olurum, Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 (düzenlendi) Bir sey sormak istiyorum. Clay bar kullanirken nelere dikkat etmek gerekir? Bir de bazisinin yaninda fısfıs oluyor. claybar kuru kullanilir mi? Ya da sabunlu su vs gibi alternetif birsey kullanilabilir mi? 29 Nisan 2016 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayberk Edim Ergün 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Sirasiyla 1200 1500 20002500 ve 3000 zimparada olur fakat bu son ikisini bulmak biraz zor 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 29 Nisan 2016 Yazar Paylaş 29 Nisan 2016 600-800-1000-1200-1500-2000 yeterli olur 1 Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Bugra bey daha detayli ve profesyonel bilgi verir ancak maydanoz olayim soruya. Sanirim ilk kez kullanacaksiniz. Eger araca daha once kil uygulanmamis ise fine grade kullanmanizi tavsiye ederim. Kil kesinlikle sivi uygulanir, kuru uygulanmaz. Sivi olarak ozel kil kaydiricilar satiliyor. Bilt Hamber'in kili su ile kullanilabilir. Metro ve benzer buyuk hipermarketlerde Turtle wax'in clay kit'i satilir - icinde kil, kaydirici ve bez var 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 29 Nisan 2016 Yazar Paylaş 29 Nisan 2016 (düzenlendi) Bir sey sormak istiyorum. Clay bar kullanirken nelere dikkat etmek gerekir? Bir de bazisinin yaninda fısfıs oluyor. claybar kuru kullanilir mi? Ya da sabunlu su vs gibi alternetif birsey kullanilabilir mi?Sıvı sabun vb şeylere su ekleyip yapabilirsiniz pril fairy el sabunu derinlemesine temizler kil sıvılarına oara vermeye kesinlikle değmez 29 Nisan 2016 tarihinde Buğra Höngül tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Sıvı sabun vb şeylere su ekleyip yapabilirsiniz pril fairy el sabunu derinlemesine temizler kil sıvılarına oara vermeye kesinlikle değmezTesekkurler cevap icin Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 29 Nisan 2016 Yazar Paylaş 29 Nisan 2016 Tesekkurler cevap icin Rica ederim aklınıza takılan bişey olursa yardımcı olurum 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Cok tesekkurler uzerine yapi marketlerde satilan tup seklinde pastalardan biri yeterli olur mu ? Cok pasta almak istemiyorum pek isime yaramiyor. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 30 Nisan 2016 Yazar Paylaş 30 Nisan 2016 Cok tesekkurler uzerine yapi marketlerde satilan tup seklinde pastalardan biri yeterli olur mu ? Cok pasta almak istemiyorum pek isime yaramiyor.Kalın ve ince pasta işini görür 1 Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Bugün metro markete gittim, sıradan alışverişimizi bu sefer ordan yapayım hem şu spreyden alayım diye ama son 3 tane kalmışmış ve onlar da satılmış.. Konuyu okuyan arkadaşlar sömürdü kesin dedim, boynum bükük geri döndüm Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 30 Nisan 2016 Yazar Paylaş 30 Nisan 2016 Bugün metro markete gittim, sıradan alışverişimizi bu sefer ordan yapayım hem şu spreyden alayım diye ama son 3 tane kalmışmış ve onlar da satılmış.. Konuyu okuyan arkadaşlar sömürdü kesin dedim, boynum bükük geri döndüm bidahaki üründe stok tükenir o zaman Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Kardeşim iyi aksamalr yeni konu açmak istemedim oyüzden senin konuna yazıyorum k bakma 2014 model beyaz corolla inci beyaz bazı yerlerinde çok hafif kılcal çizikler var buraya polisaj yapmayı düşünüyoruz sadece çizik yerler yapilacagindan dolayı renk farkı vs oluşur mu Gece çektim renk bu Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 1 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2016 Renk değişimi olmaz tabi işlem gören yer parlar onuda güzel bi waxla indirgeyebilrisiniz Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 (düzenlendi) Renk değişimi olmaz tabi işlem gören yer parlar onuda güzel bi waxla indirgeyebilrisinizTeşekkür ederim araç firca ile hic yikanmamis 2 3 yerinde ki cizikler alinip soff 99 wax uygulayacağız bu boya sedefli boya mi oluyor 1 Mayıs 2016 tarihinde Mustafa Boz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 1 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2016 Evet sedefli gibi duruyor toyota hakkında bilgim yok ama görülen öyle Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Evet sedefli gibi duruyor toyota hakkında bilgim yok ama görülen öyleBu arada Nerde okuduğumu hatırlamıyorum sedefli boya ya pasta yapılmaz diye okumuştum oyüzden sordum Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 1 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2016 Bu arada Nerde okuduğumu hatırlamıyorum sedefli boya ya pasta yapılmaz diye okumuştum oyüzden sordumYok yaptım sorun olmadı boya yapılınca renk tonu zor tutuyor genelde Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Yok yaptım sorun olmadı boya yapılınca renk tonu zor tutuyor geneldeZaten orta sert ped ve S30 işimi görür gibi çok hafif çizikler var birde boya gerçekten düzgün sence araca tamamem S40 yada S30 la polisaj yapmalimiyim extra parlaklık için Yorum bağlantısı
Recommended Posts