İçeriğe Yönlendir

Buğranın İşleri

Buğra Höngül

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

Paylaşım için teşekkürler Buğra...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

ailemde şükür sigara içen kimse yok ama güzel koku herzaman iyidir,özellikle sıcak havalarda döşeme kokusundan çok şikayetci benimkiler,bu ürünü tavsiye edermisin? nasıl bir koku bırakıyor geride?

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Tavsiye için çok teşekkürler, ilk fırsatta alacağım.

Birde far ve stop grubuna uygulamak üzere Plastix veya RainX tarzı bir ürün ihtiyacım var, hangisini önerirsin. Matkap adaptörü ile uygulamayı düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

ailemde şükür sigara içen kimse yok ama güzel koku herzaman iyidir,özellikle sıcak havalarda döşeme kokusundan çok şikayetci benimkiler,bu ürünü tavsiye edermisin? nasıl bir koku bırakıyor geride?

Beğendiğim ürünleri paylaşıyorum kokusu ferah ve kötü kokuyla beraber gidiyor

Tavsiye için çok teşekkürler, ilk fırsatta alacağım.

Birde far ve stop grubuna uygulamak üzere Plastix veya RainX tarzı bir ürün ihtiyacım var, hangisini önerirsin. Matkap adaptörü ile uygulamayı düşünüyorum.

Farın durmunun resimi varmı?
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Beğendiğim ürünleri paylaşıyorum kokusu ferah ve kötü kokuyla beraber gidiyor

Farın durmunun resimi varmı?

84fccdd29a2e2e333139caef99a274a3.jpg

Farlar bu sekilde, ikisininde ust taraflardan hafif kararma genel anlamda da sararma mevcut.

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül
(düzenlendi)

Zımpara kullanmanız daha iyi olur

Üstüne kalın pasta yün ped yeterli olur plastx çokta gerekli değil

tarihinde Buğra Höngül tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Zımpara kullanmanız daha iyi olur

Üstüne kalın pasta yün ped yeterli olur plastx çokta gerekli değil

Birde zımpara için numara  ve pasta için model verebilirsen çok memnun olurum, 

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen
(düzenlendi)

Bir sey sormak istiyorum. Clay bar kullanirken nelere dikkat etmek gerekir? Bir de bazisinin yaninda fısfıs oluyor. claybar kuru kullanilir mi? Ya da sabunlu su vs gibi alternetif birsey kullanilabilir mi?

tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayberk Edim Ergün

Sirasiyla 1200 1500 2000
2500 ve 3000 zimparada olur fakat bu son ikisini bulmak biraz zor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Bugra bey daha detayli ve profesyonel bilgi verir ancak maydanoz olayim soruya. Sanirim ilk kez kullanacaksiniz. Eger araca daha once kil uygulanmamis ise fine grade kullanmanizi tavsiye ederim. Kil kesinlikle sivi uygulanir, kuru uygulanmaz. Sivi olarak ozel kil kaydiricilar satiliyor. Bilt Hamber'in kili su ile kullanilabilir. Metro ve benzer buyuk hipermarketlerde Turtle wax'in clay kit'i satilir - icinde kil, kaydirici ve bez var

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Buğra Höngül
(düzenlendi)

Bir sey sormak istiyorum. Clay bar kullanirken nelere dikkat etmek gerekir? Bir de bazisinin yaninda fısfıs oluyor. claybar kuru kullanilir mi? Ya da sabunlu su vs gibi alternetif birsey kullanilabilir mi?

Sıvı sabun vb şeylere su ekleyip yapabilirsiniz :) pril fairy el sabunu derinlemesine temizler kil sıvılarına oara vermeye kesinlikle değmez tarihinde Buğra Höngül tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Sıvı sabun vb şeylere su ekleyip yapabilirsiniz :) pril fairy el sabunu derinlemesine temizler kil sıvılarına oara vermeye kesinlikle değmez

Tesekkurler cevap icin :)
Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Tesekkurler cevap icin :)

Rica ederim aklınıza takılan bişey olursa yardımcı olurum
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Cok tesekkurler :) uzerine yapi marketlerde satilan tup seklinde pastalardan biri yeterli olur mu ? Cok pasta almak istemiyorum pek isime yaramiyor.

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Cok tesekkurler :) uzerine yapi marketlerde satilan tup seklinde pastalardan biri yeterli olur mu ? Cok pasta almak istemiyorum pek isime yaramiyor.

Kalın ve ince pasta işini görür :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Bugün metro markete gittim, sıradan alışverişimizi bu sefer ordan yapayım hem şu spreyden alayım diye ama son 3 tane kalmışmış ve onlar da satılmış.. Konuyu okuyan arkadaşlar sömürdü kesin dedim, boynum bükük geri döndüm :D

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Bugün metro markete gittim, sıradan alışverişimizi bu sefer ordan yapayım hem şu spreyden alayım diye ama son 3 tane kalmışmış ve onlar da satılmış.. Konuyu okuyan arkadaşlar sömürdü kesin dedim, boynum bükük geri döndüm :D

:) bidahaki üründe stok tükenir o zaman
Yorum bağlantısı
Mustafa Boz

Kardeşim iyi aksamalr yeni konu açmak istemedim oyüzden senin konuna yazıyorum k bakma 2014 model beyaz corolla inci beyaz bazı yerlerinde çok hafif kılcal çizikler var buraya polisaj yapmayı düşünüyoruz sadece çizik yerler yapilacagindan dolayı renk farkı vs oluşur mu

Gece çektim renk bu 8201bf9ed8d0f7f9759999d31976f2e0.jpg

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Renk değişimi olmaz tabi işlem gören yer parlar :) onuda güzel bi waxla indirgeyebilrisiniz

Yorum bağlantısı
Mustafa Boz
(düzenlendi)

Renk değişimi olmaz tabi işlem gören yer parlar :) onuda güzel bi waxla indirgeyebilrisiniz

Teşekkür ederim araç firca ile hic yikanmamis 2 3 yerinde ki cizikler alinip soff 99 wax uygulayacağız bu boya sedefli boya mi oluyor tarihinde Mustafa Boz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Evet sedefli gibi duruyor toyota hakkında bilgim yok ama görülen öyle

Yorum bağlantısı
Mustafa Boz

Evet sedefli gibi duruyor toyota hakkında bilgim yok ama görülen öyle

Bu arada Nerde okuduğumu hatırlamıyorum sedefli boya ya pasta yapılmaz diye okumuştum oyüzden sordum
Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Bu arada Nerde okuduğumu hatırlamıyorum sedefli boya ya pasta yapılmaz diye okumuştum oyüzden sordum

Yok yaptım sorun olmadı boya yapılınca renk tonu zor tutuyor genelde
Yorum bağlantısı
Mustafa Boz

Yok yaptım sorun olmadı boya yapılınca renk tonu zor tutuyor genelde

Zaten orta sert ped ve S30 işimi görür gibi çok hafif çizikler var birde boya gerçekten düzgün sence araca tamamem S40 yada S30 la polisaj yapmalimiyim extra parlaklık için
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...