Ergin Ertuğrul 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 Biraz retro bir hava katmış sanki,ben çok beğendim 2 Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 Ellerine sağlık güzel olmuş. Bu nasıl yaratıcılık ya 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 Eline sağlık Eray.. İmkanlar dahilinde yapılabilecek en iyisi olmuş.. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 22 Aralık 2014 Yazar Paylaş 22 Aralık 2014 (düzenlendi) bravo, yaratıcı.Teşekkürlergayet ekonomik ve başarılı.tebrikler.yalnız, boyama yaptığınız yer eğer kendi bahçeniz falansa (siz bilirsiniz yani ) sıkıntı yok da sokak falansa çevre katliamı yapmışsınız Yok abi bizim bahçe teşekkürler+5 hp.Ali abi ben +10 diyodum ama sen 5 diyosan doğrudur [emoji16]Biraz retro bir hava katmış sanki,ben çok beğendim Eyvallah aynen öyle oldugüzel olmuş elinize emeğinize sağlıkTeşekkürlerEllerine sağlık güzel olmuş. Bu nasıl yaratıcılık ya [emoji16] Sağolun tr de tek oldu 10 numara olmuş işte.. Eyvallah Hakan abimEline sağlık Eray.. İmkanlar dahilinde yapılabilecek en iyisi olmuş.. Aynen öyle sağol Kerem abi 22 Aralık 2014 tarihinde Eray Alicikoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 Bu arada şuraya bi uğra. Özlediğin lezzetlerin tadına bak. memleket hasreti gider. Ben Ford a gittikçe uğrarım. http://kosovakofte.com/ Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 22 Aralık 2014 Yazar Paylaş 22 Aralık 2014 Bu arada şuraya bi uğra. Özlediğin lezzetlerin tadına bak. memleket hasreti gider. Ben Ford a gittikçe uğrarım. http://kosovakofte.com/ tamamdır abi kaydettim bi ara gideriz arkadaşlarla Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 25 Aralık 2014 Yazar Paylaş 25 Aralık 2014 Eray hocam güzel olmuş. sağolasın Mehmet hocam Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Kardeşim çok güzel olmuş eline sağlık. Farklılık güzeldir Artık İstanbul'da diğer fiestalardan ayırt edebiliirim seni 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 8 Şubat 2015 Yazar Paylaş 8 Şubat 2015 Kardeşim çok güzel olmuş eline sağlık. Farklılık güzeldir Artık İstanbul'da diğer fiestalardan ayırt edebiliirim seni eyvallah kardeşim zaten fiesta s gördün mü çevir illaki bizden biridir 4 ledik malum Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 Abi çok güzel bir çalışma.Eline sağlık. Ben ayrıca birşey daha merak ettim yeri gelmişken sorayım. Forumdan birçok arkadaş kışın kapaklı jant kullanıyor.Tesadüf mü yoksa özel ve benim bilmediğim bir sebebi mi var. Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Talip Eren 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Konuyu yeni gördüm Eray,tebrik ederim,gayet güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 9 Şubat 2015 Yazar Paylaş 9 Şubat 2015 Abi çok güzel bir çalışma.Eline sağlık. Ben ayrıca birşey daha merak ettim yeri gelmişken sorayım. Forumdan birçok arkadaş kışın kapaklı jant kullanıyor.Tesadüf mü yoksa özel ve benim bilmediğim bir sebebi mi var. Teşekkürler. teşekkürler tesadüf değil çoğu kişi kışlık lastiklerinin sac janta takıyor benim çelik jantlar 16" 195 45 r 16 lastik var hem onlara zarar vermemek hem de karda ve 7 derece altında daha iyi performans almak için 175 65 r14 kullanıyorum mesela malum yağmurda çamurda yoldaki delikler çukurlar dar yanak lastik düşmanı Konuyu yeni gördüm Eray,tebrik ederim,gayet güzel olmuş. sağol Talip abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts