Ayberk Erdinç 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Arkadaşlar 2006 makyajlı düz vites Ghia X 2.0 benzinli Mondeo'dan sonra 30-32bin civarlarında ne alınabilir sizce. Yeni Mondeo'nun 1.6'larına para yetiyor ama onlar gazlamaz hantaldır. Focus'un Titanium XXL'ı olsa yine bi Mondi etmez. Bu nedenle başka bir markaya yönelme durumundayım. Mondeo'nun yerini tutabilecek veya daha üstün bir D/E segmenti 1996'dan yüksek araç önerirseniz sevinirim. Max. 2000cc. Şimdiden teşekkürler. Not: FCTR stickerlerini nerden temin edebilirim. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Honda accord 2.0 executive örnek ilan : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-otomatik-vites-plus-pluslpg-isli-plus-plusfull-plus-plushatasiz-pluskrom-stil-plus-plustakas-olur-194299850/detay Yorum bağlantısı
Nuri Tanır 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 model sıkıntınız yoksa 99-2000 model W202 kasa Mercedes, mk2 mondeodan sonra bana iyi geldi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Jantlarınızı bana satın, bütçeniz biraz daha artmış olur 2 Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Yine MK3 mondeo, 2.0 TDCi Ghia. Ben benzinli mondeo'dan dizel mondeo'ya geçmiştim. Tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 her yolda konfor http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-infiniti-gayet-bakimlidir..gercek-anlamda-sifir-vasita-dir-kusursuz-187828914/detay Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Kesinlikle 2.4 Accord. Aracın vergisi kasko fiyatı sebebiyle 2.0 araç vergisine göre fiyatlanmaktadır. O da zaten yaştan dolayı düşüyor. Yani 1.8 yada 1.6 (model yılına göre değişiyor) vergisi ödeyip, hem dolu hem sıkıntısız otomatik hemde 192hp güce sahip olacaksınız. LPG uyumu güzel (güzel diyorum çünkü prins harici kitlerde arıza ışığı yakıyor ama problem çıkarmıyor, Prinsde ise ışık da yakmıyor). Focusu almadan önce çok aradım, 38 bin 'e kadar da zorladım ama istediğimi bulamadım. Şimdilerde 2. araba alırsam Civic + Accord düşünüyorum. Link temsilidir. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 (düzenlendi) Kesinlikle 2.4 Accord. Aracın vergisi kasko fiyatı sebebiyle 2.0 araç vergisine göre fiyatlanmaktadır. O da zaten yaştan dolayı düşüyor. Yani 1.8 yada 1.6 (model yılına göre değişiyor) vergisi ödeyip, hem dolu hem sıkıntısız otomatik hemde 192hp güce sahip olacaksınız. LPG uyumu güzel (güzel diyorum çünkü prins harici kitlerde arıza ışığı yakıyor ama problem çıkarmıyor, Prinsde ise ışık da yakmıyor). Focusu almadan önce çok aradım, 38 bin 'e kadar da zorladım ama istediğimi bulamadım. Şimdilerde 2. araba alırsam Civic + Accord düşünüyorum. Link temsilidir. Vergi en fazla bir kademe düşer. 2.0 vergisinden daha düşük bir vergi ödeme şansı mallesef mümkün değil. Sanırım sız sıfır 1.6 motor vergisi ile kıyaslamak istediniz.Saygılarımla. 27 Aralık 2014 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-c5-sxpk-full-175447185/detay/ Bende bunlara hastayım.. 1 Yorum bağlantısı
Ayberk Erdinç 27 Aralık 2014 Yazar Paylaş 27 Aralık 2014 Honda accord 2.0 executive örnek ilan : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-otomatik-vites-plus-pluslpg-isli-plus-plusfull-plus-plushatasiz-pluskrom-stil-plus-plustakas-olur-194299850/detay Hocam ne yaptınız ya o tasarım harikası mondi MK3'ten sonra bu next next next install olarak tasarlanmış aracı mı alayım. Jantlar iç tasarım ben C segmenti olmalıydım diye bağırıyor. Accord model sıkıntınız yoksa 99-2000 model W202 kasa Mercedes, mk2 mondeodan sonra bana iyi geldi Mk2'den sonra iyi gelir ancak Mk3'ten sonra eski yüzlü bir araç olarak geliyor hem 2.0 192bg komp. olsa dahi Mondiden sonra yaktığı extra yakıtın karşılığını verecek bir performans sunacağını sanmıyorum. Jantlarınızı bana satın, bütçeniz biraz daha artmış olur Hocam aracı sattım 1 hafta kadar önce Ghia X 17'' jantlar güzel ancak MK4'lerin Selective'larındaki jant daha hoş değil mi almışken o daha hoş olur bence. Yine MK3 mondeo, 2.0 TDCi Ghia. Ben benzinli mondeo'dan dizel mondeo'ya geçmiştim. Tavsiye ederim. Hocam biri düz biri otomatikmiş sanırsam dizelin de düz olduğunu varsayın. Kalkış ve ara hızlanmalarda hangisi üstün olur, 130-140'la son viteste kaptırınca hangisi daha seri hızlanır, hangisi daha sağlam top speed çevirir. Ha birde dizele chip uygulasak çok sıkıştırmadığımız sürece enjektörleri kısa sürede yer mi ? her yolda konfor http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-infiniti-gayet-bakimlidir..gercek-anlamda-sifir-vasita-dir-kusursuz-187828914/detay Arazi aracı düşünmüyorum teşekkürler. 3.0 arabaya binip 1.6 dizel araçlardan tokat ye, kat kat fazla yakıt tüket, hem de daha fazla vergisi olsun. Mantıksız bence. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-c5-sxpk-full-175447185/detay/ Bende bunlara hastayım.. Maraş'ta çok var. Rahat konforlu araç. Ancak iç ve dış tasarım [emoji17] Yorum bağlantısı
Akif Özkan 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 konu dışı olarak mondeoyu ne kadara sattınız? Yorum bağlantısı
Ayberk Erdinç 27 Aralık 2014 Yazar Paylaş 27 Aralık 2014 Kesinlikle 2.4 Accord. Aracın vergisi kasko fiyatı sebebiyle 2.0 araç vergisine göre fiyatlanmaktadır. O da zaten yaştan dolayı düşüyor. Yani 1.8 yada 1.6 (model yılına göre değişiyor) vergisi ödeyip, hem dolu hem sıkıntısız otomatik hemde 192hp güce sahip olacaksınız. LPG uyumu güzel (güzel diyorum çünkü prins harici kitlerde arıza ışığı yakıyor ama problem çıkarmıyor, Prinsde ise ışık da yakmıyor). Focusu almadan önce çok aradım, 38 bin 'e kadar da zorladım ama istediğimi bulamadım. Şimdilerde 2. araba alırsam Civic + Accord düşünüyorum. Link temsilidir. Hocam Mk3 mondiden sonra bu araç hayal kırıklığı olmaz mı ? İçtiği yakıt kadar gideceğine asla inanmıyorum. Jantlar hele ben C segmentiyim diye bağırıyor sanki İç desen bi D segmentiyim diyecek kadar modern ve dolu değil. Tip desen next next next install olarak tasarlanmış. Ne bileyim oldum olası nefret ettim şu accordlardan. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-c5-sxpk-full-175447185/detay/ Bende bunlara hastayım.. Arkadan güzel ancak içi önü yanı vs. tam bi random. Yorum bağlantısı
Ayberk Erdinç 27 Aralık 2014 Yazar Paylaş 27 Aralık 2014 konu dışı olarak mondeoyu ne kadara sattınız? 34.750 Değişen boya yoktu 93.000 orjinal kilometredeydi ESP Koltuk ısıtma sunroof düz vites extra olarak yazlık 4 tane 0 lastik orj jantlar, kışlık 4 tane 0 lastik ve replika st jantları, dışına komple orj krom set renk füme iç bej. 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Güzel bir E39 528i olabilir "gazlar" Yorum bağlantısı
Ayberk Erdinç 27 Aralık 2014 Yazar Paylaş 27 Aralık 2014 Güzel bir E39 528i olabilir "gazlar" Max 2000cc istediğim içim 2200cc lik E39 5.20i yazmadım zaten. Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 "Gazlamak" 2.0cc ile olmuyor ya, ondan öyle söyledim....... Yorum bağlantısı
Misafir 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Hocam Mk3 mondiden sonra bu araç hayal kırıklığı olmaz mı ? İçtiği yakıt kadar gideceğine asla inanmıyorum. Jantlar hele ben C segmentiyim diye bağırıyor sanki İç desen bi D segmentiyim diyecek kadar modern ve dolu değil. Tip desen next next next install olarak tasarlanmış. Ne bileyim oldum olası nefret ettim şu accordlardan. Arkadan güzel ancak içi önü yanı vs. tam bi random. İlk defa accord sevmeyen birine rastgeldim desem yalan olmaz sanırım, accord 2.4 iki tane kullandık ve ben de otomatik mk3 2006 mondi de vardı. S.içi ve dışı accord mondiden az yakıyordu. Performans olarak ise accord kat ve kat usyundu. Siz manuel ile kiyaslayabilirsiniz ama accordun 2.0 le manüel mondinin fabrika verileri çok yakindir. Yorum bağlantısı
Ayberk Erdinç 27 Aralık 2014 Yazar Paylaş 27 Aralık 2014 "Gazlamak" 2.0cc ile olmuyor ya, ondan öyle söyledim....... 2.0cc yi gıdıklayıp 2.8cc ile aynı performansı bulabiliyorken neden fazladan vergi ödeyeyim ki ? Yorum bağlantısı
Nuri Tanır 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Nuri TANIR, 27 Ara 2014 - 13:18 model sıkıntınız yoksa 99-2000 model W202 kasa Mercedes, mk2 mondeodan sonra bana iyi geldi Mk2'den sonra iyi gelir ancak Mk3'ten sonra eski yüzlü bir araç olarak geliyor hem 2.0 192bg komp. olsa dahi Mondiden sonra yaktığı extra yakıtın karşılığını verecek bir performans sunacağını sanmıyorum. ................................................................................................................................................. Normal C200 ( 1993-2000 ) Mercedesler sizin sattığınız aracın gücünde ve yakıtında değerlere sahiptir ... tercih meselesidir, size kolay gelsin Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Vergi en fazla bir kademe düşer. 2.0 vergisinden daha düşük bir vergi ödeme şansı mallesef mümkün değil. Sanırım sız sıfır 1.6 motor vergisi ile kıyaslamak istediniz. Saygılarımla. Aynen de öyle. Günümüz 1.6 - 1.8 arası demek istemiştim. Neticede örnek araç 11 yaşına girecek. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Hocam Mk3 mondiden sonra bu araç hayal kırıklığı olmaz mı ? İçtiği yakıt kadar gideceğine asla inanmıyorum. Jantlar hele ben C segmentiyim diye bağırıyor sanki İç desen bi D segmentiyim diyecek kadar modern ve dolu değil. Tip desen next next next install olarak tasarlanmış. Ne bileyim oldum olası nefret ettim şu accordlardan. Arkadan güzel ancak içi önü yanı vs. tam bi random. Motor- mekanik olarak resmen çizik attınız araca. 2.0 Mondeo ile kıyaslanmayacak bir motor-mekanik ikilisine sahiptir. Mercedes haricinde 1.8T Passat 'a baktınız mı? B5.5 kasa. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Yerinizde olsam sattığım arabayı ya da aynı kasa başkasını alırım. Siz aracınız aşıkmışsınız araç beğendirmek zor size. Allah kolaylık versin. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 2.0 Diesel mondi mk3 alın. Her harükarda benzinliden üstün olucakdır. Aradaki Tork değerlerine bi bakın bence. Ayrıca Yazılım ile 170 Bg lere kadar çıkartıp 400Nm gibi değerleri yakalayan arkadaşlar var. Benzinli mondi ile aynı yola uygun bile değil bence Yorum bağlantısı
Recommended Posts