İçeriğe Yönlendir

Mk3 Mondeo'dan Sonra Yine Mondeo Dizel

Ayberk Erdinç

Recommended Posts

Murat Atagenç

2.0cc yi gıdıklayıp 2.8cc ile aynı performansı bulabiliyorken neden fazladan vergi ödeyeyim ki ?

Gıdıklamak?

Ayna süsü +5hp, egsoz+hava filtresi +15hp,...

Böyle galiba?

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Biraz umutsuz bir cevap olacak ama sattığınız Mondeo fan sonra 30-32.000 TL ye sizi memnun edecek bır araç bulabileceğinizi sanmıyorum. Mk3 dizel Mondeo bakın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayberk Erdinç

2.0 düz vites benzinli ghia x mondiden sonra 2.0 düz veya otomatik farketmez tdci almayı kafaya koydum. İlanları inceliyorum tdci de ghia x yok. Veya başka bir donanımı var ben bilmiyorum. 2.0TDCI mondinin koltuk ısıtma, esp, yarı deri koltuk, sunroof, 17inç jant donanımlarına sahip versiyonu var mı ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

2.0 düz vites benzinli ghia x mondiden sonra 2.0 düz veya otomatik farketmez tdci almayı kafaya koydum. İlanları inceliyorum tdci de ghia x yok. Veya başka bir donanımı var ben bilmiyorum. 2.0TDCI mondinin koltuk ısıtma, esp, yarı deri koltuk, sunroof, 17inç jant donanımlarına sahip versiyonu var mı ?

Bu konudan devam edelim

Bahsettiğiniz araç dizelin ghiax donanımlısı ve Türkiye'de sayılı. Şu anda iki tane Satışta biri 280 binde diğeri de km oynanmış vaziyette o da en az 260-270 bin km test ettim hatta (Yozgat'ta )

Ancak full olup sadece koltuk ısıtması olmayan tamamı deri koltuklu sunrooflu modeli çok.

Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

İstediğiz özelliklerde 2003 otomatik bi TDCI mondi var sunroof,esp,deri koltuk,koltuk ısıtma fakat fiyat çok uygun km 270 bin tabi ne kadar doğru bilmiyorum..Kendim için bakıyordumda o kadar param yok ya da alınsa rahat bi 2-3 liraya adam olabilir.

Malum site ilan no:   192505126

Yorum bağlantısı
Ayberk Erdinç

Bu konudan devam edelim

Bahsettiğiniz araç dizelin ghiax donanımlısı ve Türkiye'de sayılı. Şu anda iki tane Satışta biri 280 binde diğeri de km oynanmış vaziyette o da en az 260-270 bin km test ettim hatta (Yozgat'ta )

Ancak full olup sadece koltuk ısıtması olmayan tamamı deri koltuklu sunrooflu modeli çok.

Hocam yanlız bu aracın sahibi ilanı sakin kafayla vermemiş galiba 2 parça değişen tavan hariç boyalı esp yok arka farları 400 liraya değişmiş ek almamış reflektör yapıştırma yapmış içi bejde değil siyah ve bunlara rağmen 29.850 yazmış. 280.000 de cabası

İstediğiz özelliklerde 2003 otomatik bi TDCI mondi var sunroof,esp,deri koltuk,koltuk ısıtma fakat fiyat çok uygun km 270 bin tabi ne kadar doğru bilmiyorum..Kendim için bakıyordumda o kadar param yok ya da alınsa rahat bi 2-3 liraya adam olabilir.

Malum site ilan no:   192505126

Hocam bu araç 12-13e bile ancak adam olur. 2003 sonuçta. Çok hor kullanılmış pis bir araç. Göğüş makyajlanacak en az 3-5bin yer 17 inç jant 2-3 yer şanzuman f1 siz vs. vs.v s. vs.vs.vs. benim yazdığım araçla arasında dağlar kadar fark var. Ha bide boya lazım buna 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayberk Erdinç

Gıdıklamak?

Ayna süsü +5hp, egsoz+hava filtresi +15hp,...

Böyle galiba?

Ayna süsü :good1:  kalitelisi olursa bazen 50bg artırıyor bide bunların sesli komut sistemiyle çalışanı var tut oğlum diyince yol vermeyen aracın camlarını kırıp geri geliyor.

Neyse şaka bi yana hava filtresi-eksoz-chip-pedal commander vs.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hocam yanlız bu aracın sahibi ilanı sakin kafayla vermemiş galiba 2 parça değişen tavan hariç boyalı esp yok arka farları 400 liraya değişmiş ek almamış reflektör yapıştırma yapmış içi bejde değil siyah ve bunlara rağmen 29.850 yazmış. 280.000 de cabası

Hocam bu araç 12-13e bile ancak adam olur. 2003 sonuçta. Çok hor kullanılmış pis bir araç. Göğüş makyajlanacak en az 3-5bin yer 17 inç jant 2-3 yer şanzuman f1 siz vs. vs.v s. vs.vs.vs. benim yazdığım araçla arasında dağlar kadar fark var. Ha bide boya lazım buna

O ilanı sadece örnek vermek için ekledim. Özellikle x paket dizel zor bulunuyor. Ancak ghia ya ek paket olarak arayın.

Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Ayberk bey inş.dilediğiniz aracı bulursunuz,ben buldum bugün kaporasını verdim çok şükür..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...