Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Türkiye'de kalır Fiyat/performans başarılı Yeni aldığım ilk günlerde yeni lastik kaplaması yüzünden çok kayiyordu ama şimdi oldukça iyi ıslak zeminde Servet abinin de tüm araçlarında deneyimi olmuş karda keçi gibi tırmanmış Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Fiyat/performans başarılı Yeni aldığım ilk günlerde yeni lastik kaplaması yüzünden çok kayiyordu ama şimdi oldukça iyi ıslak zeminde Servet abinin de tüm araçlarında deneyimi olmuş karda keçi gibi tırmanmış Bir Lassa snoways değil ama yolda da bırakmaz fiyat ucuz tabi şüphemiz yok 28 adet lastik boru mu Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Bir Lassa snoways değil ama yolda da bırakmaz 28 adet lastik boru mu 35 olmuyor mu? Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 fiyat ucuz tabi şüphemiz yok Bir Lassa snoways değil ama yolda da bırakmaz 28 adet lastik boru mu [emoji3] http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Petlas/Snow-Master-W601.htmArtık uluslararası testleri de var daha ne olsun alan memnun Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 (düzenlendi) Bir Lassa snoways değil ama yolda da bırakmaz 28 adet lastik boru mu Firmanın araçlarının lastikleri kış ile değişecek, petlas mı bakalım kaliteli bir şey mi dedim. Cevap olarak biz kalitesiz iş mi yapıyoruz ki kalitesiz ürün kullanalım oldu http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Petlas/Snow-Master-W601.htm Artık uluslararası testleri de var daha ne olsun alan memnun Sen bu siteyi test sitesi mi sanıyorsun Ayrıca unutma atalarmız boş laf demez : kimse yoğurdum ekşi demez Destekliyoruz pzero yu geçsin bir takım fazladan alıp evde sehpa yaparım 23 Aralık 2014 tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Petlas/Snow-Master-W601.htm Artık uluslararası testleri de var daha ne olsun alan memnun Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Firmanın araçlarının lastikleri kış ile değişecek, petlas mı bakalım kaliteli bir şey mi dedim. Cevap olarak biz kalitesiz iş mi yapıyoruz ki kalitesiz ürün kullanalım oldu Sen bu siteyi test sitesi mi sanıyorsun Ayrıca unutma atalarmız boş laf demez : kimse yoğurdum ekşi demez Destekliyoruz pzero yu geçsin bir takım fazladan alıp evde sehpa yaparım Uluslararası [emoji14] Bir kişi de olsa test etmiş puanlamis [emoji14] Naylonlar da euro ncap dan 5 yıldız alıyor hangi test adil ? Teste göre lastik alsak her zaman ohoo hankook un yıldızlar aldığı testler var su fabrika çıkışı vosvoslara koyulan patates modeli hem de Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 ncap patladı zatenAbi bana göre her test firması patlak. Parayı veren düdüğü caliyor Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Uluslararası [emoji14] Bir kişi de olsa test etmiş puanlamis [emoji14] Naylonlar da euro ncap dan 5 yıldız alıyor hangi test adil ? Teste göre lastik alsak her zaman ohoo hankook un yıldızlar aldığı testler var su fabrika çıkışı vosvoslara koyulan patates modeli hem de Petlasçılar üye olup puanları arttırsın sen teste göre değil fiyata göre alıyorsun zaten sıkıntı yok senin için 2014 ün espirisi :d Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Petlasçılar üye olup puanları arttırsın sen teste göre değil fiyata göre alıyorsun zaten sıkıntı yok senin için 2014 ün espirisi :d Petlas babamın malı değil çok düşündüm lastik başı 20 tl daha koyup başka lastik de alabilirdim 175/65/14 ebat zaten uygun fiyatlı. Ancak önümde bir çok kış lastiğini alıp memnun olan var. Servet abi olsun Lokman abi olsun. Deneyim ve direksiyonlarina çok güvendiğim kişiler onlar da. Sıkıntılarının olmadığını görünce ben de referans alıp gidip aldım. Kaldı ki mühendislik anlamında da düşünürsek petlas artık ciddi manada küçümsenecek bir firma değil. Uçak lastiği üretecek teknolojiye sahip. Ayrıca son duyduğuma göre Falken i de satın alıp Türkiyede üretime başlayacaklar. Yıllardır Türk lastiği olan Lassa (ki kalitesi gayet iyi herkes tarafından takdir edilir) ancak son yıllarda testlerde kendilerini gosterebildiler. Yaz lastiginde kesinlikle riske girmem ince yanak da üstelik pirelli pzero nero gt aldım başarısı oldukça iyi. Ancak ıstanbul içinde zaten çok az kar ve soğuk oluyor. Kaldı ki petlaslar ile kartepeye keçi gibi çıkan Servet abi de var. Benim de kendimce test edip zorladigim noktalar oldu gayet başarılı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 35 olmuyor mu? Stepneye kış lastiği almaya gerek yok, çekiş tekeri patlarsa arkaya stepne, öne arka tekerin transferini yaparız Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Ozan, markacılarla uğraşma, pirelli p7 de, contiyide çok iyi bilirim ben he lastik denince benim için 1 numara goodyear kim ne derse desin, yazlık lastiği, imkanım olursa goodyear alırım, yoksa petlas 741 alırım. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Ozan, markacılarla uğraşma, pirelli p7 de, contiyide çok iyi bilirim ben he lastik denince benim için 1 numara goodyear kim ne derse desin, yazlık lastiği, imkanım olursa goodyear alırım, yoksa petlas 741 alırım. Abim ben de goodyear in kışlık kalitesini biliyorum özellikle. Ancak tek bir lastik 250 tl civarında. Burada o derece bir kış şartı yaşamıyoruz. Ayrıca zaten ben arabayı da çok cikarmiyorum. Geçen kış hiç kış lastiğim bile yoktu yağmur yağdığında bile kapalıdaydi çünkü ihtiyaç yoktu Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Petlas babamın malı değil çok düşündüm lastik başı 20 tl daha koyup başka lastik de alabilirdim 175/65/14 ebat zaten uygun fiyatlı. Ancak önümde bir çok kış lastiğini alıp memnun olan var. Servet abi olsun Lokman abi olsun. Deneyim ve direksiyonlarina çok güvendiğim kişiler onlar da. Sıkıntılarının olmadığını görünce ben de referans alıp gidip aldım. Kaldı ki mühendislik anlamında da düşünürsek petlas artık ciddi manada küçümsenecek bir firma değil. Uçak lastiği üretecek teknolojiye sahip. Ayrıca son duyduğuma göre Falken i de satın alıp Türkiyede üretime başlayacaklar. Yıllardır Türk lastiği olan Lassa (ki kalitesi gayet iyi herkes tarafından takdir edilir) ancak son yıllarda testlerde kendilerini gosterebildiler. Yaz lastiginde kesinlikle riske girmem ince yanak da üstelik pirelli pzero nero gt aldım başarısı oldukça iyi. Ancak ıstanbul içinde zaten çok az kar ve soğuk oluyor. Kaldı ki petlaslar ile kartepeye keçi gibi çıkan Servet abi de var. Benim de kendimce test edip zorladigim noktalar oldu gayet başarılı Canım servet abi bile burda ucuz diye aldım demiş sende bu sebepten aldın işte yoksa kimse bilmiyor airbus da mı kullanıyor boing de mi Kullanılıyor, bilse bilse Erdem bilir benim için fren performansı çok çok önemli bu mevsimde buda seni kesiyorsa sıkıntı yok ki tırmanmak değil inmek önemli Ozan, markacılarla uğraşma, pirelli p7 de, contiyide çok iyi bilirim ben he lastik denince benim için 1 numara goodyear kim ne derse desin, yazlık lastiği, imkanım olursa goodyear alırım, yoksa petlas 741 alırım. P7 cin. İle conti yi kim aldırdı abim sana merak ettim bir yanda apple var bir yanda trident telefon tercih yapmak zor olmasa gerek 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 trident tabii iletişim öncelikli ise tabii Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Apple telefon mu Neyse ıslak zeminde de kendimce denemelerim oldu gayet stabil sadece ucuz diye almadım dediğim gibi snoways ile arasında 10 tl fark vardı Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 trident tabii iletişim öncelikli ise tabii Pilotlar kullanıyormuş o halde kalitelidir karı bekliyoruz dört gözle Hava soğuk karı bekliyoruz Apple telefon mu Neyse ıslak zeminde de kendimce denemelerim oldu gayet stabil sadece ucuz diye almadım dediğim gibi snoways ile arasında 10 tl fark vardı Syron markasını duydun mu hiç, ona da baktın mı 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Ocak 15 ten sonra kar gelecekmiş. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 UG7, bir sezonda bitti, Alpin, rampayı geri geri çıkabildim, Snoways, 3 sezon her koşulda randıman aldım, Petlas, çok sert karda patinaja düşse dahi yürüyor. Hepsinin karakteri farklı, beklentilere göre cevap veriyor. Her daim derim, araç lastik seçer. Benim aracımda mükemmel olan başka araçta randıman vermeyebilir. Bunu dikkate alın daima. Kendi sınıfınızdaki araçları baz alın 2 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Pilotlar kullanıyormuş o halde kalitelidir Hava soğuk karı bekliyoruz Syron markasını duydun mu hiç, ona da baktın mı Baktım herkes ıslakta aşırı kizaklamasindan sikayetci. Ayrıca uçak kullanımını da thy teknikte çalışan uçak mühendisi bir akrabadan biliyorum Ayrıca petlas tercih etmemin sebebi kesinlikle yerli mal olması da değil. İlla Türk mali olsun kazandirayim derdim yok sonuçta özel firma o da kazansa ne kazanmasa ne. Ama su bi gerçek son zamanlarda ciddi teknolojik gelişme kat ediyorlar Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 UG7, bir sezonda bitti, Alpin, rampayı geri geri çıkabildim, Snoways, 3 sezon her koşulda randıman aldım, Petlas, çok sert karda patinaja düşse dahi yürüyor. Hepsinin karakteri farklı, beklentilere göre cevap veriyor. Her daim derim, araç lastik seçer. Benim aracımda mükemmel olan başka araçta randıman vermeyebilir. Bunu dikkate alın daima. Kendi sınıfınızdaki araçları baz alın Bende bu şekilde davranıyorım abi örneğin benim sınıfımdaki ferrari 458 italia da pirelli pzero çıkıyor 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Ha unutmadan, blizzak, evlerden ırak 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts